Şimdi Ara

God of war 3e doyamıyorum uzatmanın bi yolu yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ps3te oynadıgım 3.oyun ilk 2 oyun god of war 1 ve 2 idi. Şuan helios bölümünü geçtim ve kapattım ps3ü. O kadar güzelki bitmesinden korktuğumdan oynayamıyorum. Acaba Crysis 2mi oynasam kafamı dağıtır mı yoksa god of war 3ten uzaklaştırırmı bu seferde crysis 2 nini sonunu cok merak ederim oynayamam god of war 3ü ne diyosunuz

• Bence BMC.
  • İnternette uzatan ürünler var ama,ne kadar sağlıklı bilinmez
  • . Bide chaos yada titan modda yeniden başla. Oyundan soğuyacaksın.
  • Castlevania Lords Of Shadow oyna sonra gelip bu oyun ne zaman bitiyor diye mesaj atarsın
  • Crysis 2 oynarsan GoW3 gözünde iyice değer kazanacağı için, tavsiye etmem GoW3'e ara verebilmek istiyorsan Uncharted 2 gibi başka hit oyunlar oynaman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Mayıs 2011; 17:55:53 >
  • challenge bölümünüde oyna zevklidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 doz castlevania ardından 1 doz heavenly sword veriyor doktorlar bu hastalığa :)
  • Oyunu bitirdigin yerden geriye en basa dogru geriye dön oyun daha zevkli bir hal alıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Castlevania Lords Of Shadow oyna sonra gelip bu oyun ne zaman bitiyor diye mesaj atarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel
    İnternette uzatan ürünler var ama,ne kadar sağlıklı bilinmez

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

/>

Haftalık 7 saat uzatıyormuş okuduğum kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

. Bide chaos yada titan modda yeniden başla. Oyundan soğuyacaksın.

Ben de katılıyorum. Bu şekilde oynamak insanı gerçekten oyundan soğutabiliyor.

• "Everything that has a beginning has an end" "Başlangıcı olan herşeyin bir sonu vardır". Bir an önce bitirip geride bırakmak en iyisi. Hazırda cfw li makina kullanmaya başladıysanız birçok türde oyunlar oynamaya, denemeye gayret edin. Tabi oyunlara nispeten kolay ulaştığınız için bazı oyunlar üzerinde fazla zaman harcamadan çabuk sıkılacaksınız. Bu yan etkilerden biri. Zamanınız varsa bu konuda biraz gayretli olun. Oyunları oynaya oynaya belli bir oyun kültürü yerleşmeye başlayacak. Bir zaman sonra her oyunu değilde (bazen zamansızlıktan, bazen maddi durumdan, bazende başka bir nedenden) sadece sevdiğiniz türü oynamaya başlayacaksınız.

UC serisine başlayabilirsiniz. Castlevania, Heavenly Sword da tercih nedeni olabilir. Eğer ekstradan bir arkadaş, bir kol varsa LBP ta epey kafa dağıtabilirsin. Bunların dışında Open World oyunlara bakıp seçeneklerinizi arttırabilirsiniz. R* ın elinden çıkan oyunlar bu konuda oldukça başarılılar.

• GOW büyütücü kullan.Ama her akşam deneme randıman alamazsın.
  • quote:

Hönkürdüm

GoW3'ü titan modda oyna arkadaşım.O zaman 2 katı uzar oyun. Bir de trophyler için oyna.Yeter zaten.
  • Trophy kazanmaya çalış
  • ilac soylenmis zaten.
    kesinlikle castlevania ile kendini daha iyi hissedeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Castlevania Lords Of Shadow oyna sonra gelip bu oyun ne zaman bitiyor diye mesaj atarsın

buraya güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 4 Mayıs 2011; 19:10:53 >
  • castlevania oyna bence gowdan daha iyi (grafik değil hikaye)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.