Şimdi Ara

GOD OF WAR ASCENSiON (PS3 ANA KONU) CIKIS TARiHi 13 MART (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.518
Cevap
14
Favori
146.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu andaki oyununa kadar god of war oynadım.Bu oyuna da başladım.Oyunda Ps2den itibaren oyun kendini tekrar ediyor grafiklerden başka yenilik yok gibi hep aynı şey kratosla vur kır parçala ve birbirine benzeyen mekanlar var. son oyunda da yarısına geldim bitirir miyim bilmem.Bu şekilde devam ederse sonu resident evıldan daha kötü olur.yeri değil ama bizlere the last of us gibi bir oyun sunduğu için naug
    ty dog firmasına teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Şu andaki oyununa kadar god of war oynadım.Bu oyuna da başladım.Oyunda Ps2den itibaren oyun kendini tekrar ediyor grafiklerden başka yenilik yok gibi hep aynı şey kratosla vur kır parçala ve birbirine benzeyen mekanlar var. son oyunda da yarısına geldim bitirir miyim bilmem.Bu şekilde devam ederse sonu resident evıldan daha kötü olur.yeri değil ama bizlere the last of us gibi bir oyun sunduğu için naug

Kratos'un melek kanatları takıp zombileri öldürmesini falan mı bekliyorsun anlamıyorum. Resident evil bozdu çünkü ilk 3 oyundaki korku atmosferini yitirdi ve aksiyon ögelerini ateşledi. Hep aynı demişsin de hack n Slash bir oyundan daha fazla ne bekleyebilirsin ki? Her oyun üzerine biraz daha katarak ilerliyor ve senin mantığına göre bakacak olursak oyunun kendi çizgisini koruduğu apaçık ortada. Naughty Dog minnetlerini iletti bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

Arkadaş haklı, GoW'a last of us'tan önce başlamıştım, şimdi last of us'ı ikinciye bitiriyorum Gow hala dyruyor. Hikayeside ilgi çekmiyor ki, gow2 ile zirve yaptı sonra her oyunda biraz daha battı seri. Artık fişini çekmeleri lazım.

Haklısın ortalık Darksiders, Castlevania ve türevlerine kalmalı. Söve söve oyun bitirmek moda olur çıkar ondan sonra. Last of Us ve God of War farklı oyun türleridir. God of War Hack n Slash türündedir. Diğeri Korku/Aksiyon türünde. İki oyunu karşılaştırmak abezliğin dibidir zaten. Hikaye kısmına hiç değinmiyorum. Komik geldi güldüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

Arkadaş haklı, GoW'a last of us'tan önce başlamıştım, şimdi last of us'ı ikinciye bitiriyorum Gow hala dyruyor. Hikayeside ilgi çekmiyor ki, gow2 ile zirve yaptı sonra her oyunda biraz daha battı seri. Artık fişini çekmeleri lazım.

Haklısın ortalık Darksiders, Castlevania ve türevlerine kalmalı. Söve söve oyun bitirmek moda olur çıkar ondan sonra. Last of Us ve God of War farklı oyun türleridir. God of War Hack n Slash türündedir. Diğeri Korku/Aksiyon türünde. İki oyunu karşılaştırmak abezliğin dibidir zaten. Hikaye kısmına hiç değinmiyorum. Komik geldi güldüm.

Dürüst olmak gerekirse darksiders'ı oynarken gow'dan aldığımdan daha büyük keyif aldım. Oyun çok devasa bir dünya sunuyor. Gow ise çıktığından beri kendini tekrar ediyor. Zaten son oyunun satış rakamı her şeyi belli ediyor.

İstersem oyunu Mario ile kıyaslarım, ben orda oyunun mekaniklerini mi kıyaslamışım da bana bilmişlik taslıyorsun? Emin ol EN AZ senin kadar oyun dünyası bilgim vardır. Orda söylemeye çalıştığım oyunun kendini içine çekemesi, hikayeye kapılamamamız.

Burda fikrimi söylemeye çalışıyorum, hemen aşağılamaya çalışmak, hor görmek... Tamam arkadaşım her şeyin en şyisini sen bilirsin inşallah her 6 ayda bir gow çıkarda başka oyun oynamazsın.

Gülmüşmüş, terbiyesiz

Şimdi sen diyorsun ki God of War kendini tekrar ediyor ama Darksiders'tan daha çok zevk aldın. Verilecek cevabım yok kusura bakma.

• 1.09 update an itibariyle dünya genelinde indirmeye sunuldu. Bu modla birlikte 1v1 modu yeni birkaç harita birkaç fix ve dahası geliyor denmiş. İşte çıkış videosu

Sondaki nemean cestusları kahramanın giymesi dikkat çekici olmuş. Güncellemenin boyutu toplam 907mb.
  • quote:

quote:

Şu andaki oyununa kadar god of war oynadım.Bu oyuna da başladım.Oyunda Ps2den itibaren oyun kendini tekrar ediyor grafiklerden başka yenilik yok gibi hep aynı şey kratosla vur kır parçala ve birbirine benzeyen mekanlar var. son oyunda da yarısına geldim bitirir miyim bilmem.Bu şekilde devam ederse sonu resident evıldan daha kötü olur.yeri değil ama bizlere the last of us gibi bir oyun sunduğu için naug

Kratos'un melek kanatları takıp zombileri öldürmesini falan mı bekliyorsun anlamıyorum. Resident evil bozdu çünkü ilk 3 oyundaki korku atmosferini yitirdi ve aksiyon ögelerini ateşledi. Hep aynı demişsin de hack n Slash bir oyundan daha fazla ne bekleyebilirsin ki? Her oyun üzerine biraz daha katarak ilerliyor ve senin mantığına göre bakacak olursak oyunun kendi çizgisini koruduğu apaçık ortada. Naughty Dog minnetlerini iletti bu arada.

Öncelikle son cümlenden başlayayım çok boş konuşuyorsun yorumlarına dikkat et.Benim teşekkür etmem seni ilgilendirmez.Şimdi elbetteki god of warın konusundan farklı şeylere sapmasını istemem.Oyun türünün de değişmesini istemem zaten böyle bir şey yaparsa tamamen yok olur ki ben de yok olmamasını istiyorum.Yani oyuna farklı bulmacalar olur.Oyunda farklı görevler olur veya dövüş animasyonlarında değişiklikler olur.Ama ben fazla bir fark göremiyorum oyuna 2 kombo ekliyorlar 100 tlye bizlere satıyorlar.Zaten benim sölediğimin farklı bir türevini de oyunun serisine hayat veren isim David Jaffe de söylemiş.http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-David_Jaffe_God_of_Warin_Dovus_Mekanigi_Sig-38474.htm

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle son cümlenden başlayayım çok boş konuşuyorsun yorumlarına dikkat et.Benim teşekkür etmem seni ilgilendirmez.Şimdi elbetteki god of warın konusundan farklı şeylere sapmasını istemem.Oyun türünün de değişmesini istemem zaten böyle bir şey yaparsa tamamen yok olur ki ben de yok olmamasını istiyorum.Yani oyuna farklı bulmacalar olur.Oyunda farklı görevler olur veya dövüş animasyonlarında değişiklikler olur.Ama ben fazla bir fark göremiyorum oyuna 2 kombo ekliyorlar 100 tlye bizlere satıyorlar.Zaten benim sölediğimin farklı bir türevini de oyunun serisine hayat veren isim David Jaffe de söylemiş.http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-David_Jaffe_God_of_Warin_Dovus_Mekanigi_Sig-38474.htm

Olur ederim haklısın 2 komboyla olacak iş değil hem David Jaffe de haklı. Twisted Metal'da çok başarılı bir oyun oldu.

• yeni güncelleme geldi 1e1 vs ve + 5 tane harita bu akşam GOD OF WAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbgstudios

yeni güncelleme geldi 1e1 vs ve + 5 tane harita bu akşam GOD OF WAR

Verildi yukarıda

• Turnuva Jeneriği

http://www.youtube.com/watch?v=KIL-XyR465k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbgstudios -- 17 Temmuz 2013; 10:00:46 >
  • quote:

Turnuva Jeneriği

Gauntletler gelene kadar bekleyin derim.
  • quote:

quote:

Turnuva Jeneriği

o dediğin ne hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

quote:

Turnuva Jeneriği

o dediğin ne hocam

4. silah sınıfı olacak hani şu god of war 3'te Kratos'un giydiği Cestuslardan, diğer konuda artworkünü paylaştım ama sallayan olmadı pek.

• teşekkürler bilgi için
  • Merhaba ben daha önceden GoW3 ve diğer 2 psp oyununu oynadım oyunu 2. el alabilme ihtimalim var sizce değer mi oyun?
  • Bu oyunun dlc sistemine tr psn'den dlc alıp us psn'imde oynardım çoğu dlc'yi fakat gow'da olmuyor boşuna param gitti Tr'den indirdim Us hesabımda çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Bu oyunun dlc sistemine tr psn'den dlc alıp us psn'imde oynardım çoğu dlc'yi fakat gow'da olmuyor boşuna param gitti Tr'den indirdim Us hesabımda çalışmıyor

Keşke önceden bir araştırma yapsaydın. Sırf dlc için uk psn kart almıştım bu yüzden.
  • Arkadaslar oyunda ki ofke modu belli bir zaman sonra mi aktif oluyor. Çünkü R3 ile L3 basiyorum aktif olmuyor sorun nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

Arkadaslar oyunda ki ofke modu belli bir zaman sonra mi aktif oluyor. Çünkü R3 ile L3 basiyorum aktif olmuyor sorun nerde

İlerde element aldığında yaptığın ataklar ile bar dolacak. Şu an için pek bir önemi yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

Arkadaslar oyunda ki ofke modu belli bir zaman sonra mi aktif oluyor. Çünkü R3 ile L3 basiyorum aktif olmuyor sorun nerde

İlerde element aldığında yaptığın ataklar ile bar dolacak. Şu an için pek bir önemi yok.

Anladim teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.