Şimdi Ara

GOD OF WAR ASCENSiON (PS3 ANA KONU) CIKIS TARiHi 13 MART (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.518
Cevap
14
Favori
146.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fake büyük ihtimal.. Ama ben genel için söyledim.. Yeni nesile mütlaka gelecektir ama ben nasıl gelmesini istediğimi söyledim dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Fake büyük ihtimal.. Ama ben genel için söyledim.. Yeni nesile mütlaka gelecektir ama ben nasıl gelmesini istediğimi söyledim dostum..

Anlıyorum ama Kratos yunan mitolojisine özgü bir karakter ve onu bıraksalar dahi bu mitolojinin dışarısına çıkacaklarını sanmıyorum.
  • Yukarıda yeni karakter demiştim dostum kaçırmılsın sanırım o kısmı..Ya da kahraman mı deseydim.. Daha doğru olurdu sanki..

Kratosun işi bitti bence.. İndirmedik herif kalmadı ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Yukarıda yeni karakter demiştim dostum kaçırmılsın sanırım o kısmı..Ya da kahraman mı deseydim.. Daha doğru olurdu sanki..

Kratosun işi bitti bence.. İndirmedik herif kalmadı ki...

Yapma gözünü seveyim. Kratos'un işi bitmiş olsaydı orada o şekilde öldürürlerdi veya başka bir sonla biterdi oyun. Ama yapımcılar bilinmezliği seçti ve adam ortadan kayboldu. Yeni karakter kısmını da düşündüm aslında o cevabı verirken ama ona rağmen yine çıkmazlar yunan mitolojisinin içerisinden. Çıksalar bile bağlayamazlar. Çok büyük risk alıp bağlarlarsa bile bu onlar için bir kumar olur ve bir serinin sonuna daha gelmiş oluruz.

edit: harf hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 22 Haziran 2013; 13:42:40 >

• Bence gow un yeni oyunu çıkmamalı.Efsane olarak kalmalı.Çünkü ne kadar fazla oyunu çıkarsa,büyüsü git gide azalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Bence gow un yeni oyunu çıkmamalı.Efsane olarak kalmalı.Çünkü ne kadar fazla oyunu çıkarsa,büyüsü git gide azalıyor.

Bu oyuna gore yorum yapmamak lazim. Hikayeyi devam ettirmedigi icin zaten gow 3 ten iyi olamazdi. 1-2 sene sonra cikacak 4. oyundan sonra yorum yapmak daha dogru olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence gow un yeni oyunu çıkmamalı.Efsane olarak kalmalı.Çünkü ne kadar fazla oyunu çıkarsa,büyüsü git gide azalıyor.

3. oyunun sonu iyi yerde bitti.Merak içinde bıraktılar. 1-2 seri daha gelmeli bence....
  • normal modda 3 katlı yeri gecemiyorum easy modagecmeyı onermıyor ?
  • God of War'ın bütün serisini bitirdim ama bu bambaşka bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

quote:

Bu oyuna gore yorum yapmamak lazim. Hikayeyi devam ettirmedigi icin zaten gow 3 ten iyi olamazdi. 1-2 sene sonra cikacak 4. oyundan sonra yorum yapmak daha dogru olur bence

Bana 2 dk lik video göstersinler aha Kratos böle öldü diye inanırım.Yeterki bişey desinler.Oyun olmasına gerek yok.Video,açıklama,fax cekseler bile olur la

• Hala izlemeyen vardır diye koyuyorum.
  • Normal trailerdan daha etkili geliyor başta ama sözler o kadar dalga ki tekrar dinleyince kopuyor bu sefer insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Hala izlemeyen vardır diye koyuyorum.

Korktuğunuza değmiş ben izlememiştim
    Ama güzel video olmuş

• hahaha güzelmiş.
  • Pek önemli bir şey değil ama bilin bakalım bizim Hades'i seslendiren kişi daha önce PS1'de kimi seslendirmiş?

GOD OF WAR ASCENSiON  (PS3 ANA KONU)  CIKIS TARiHi 13 MART

Ses hemen hemen aynı gibi nasıl gözden kaçmış bunca zaman anlamak güç. Seslendirmenin ismi Clancy Brown olup Ascension'da Hades'in seslendirmenliğini başkası yapmış.

• Lucky Number Sle7in. :P

GOD OF WAR ASCENSiON  (PS3 ANA KONU)  CIKIS TARiHi 13 MART
  • Oyunu tek oturusta bitirdim her seyi toplama ragmen 6 saat 15 dk surdu. Bi kac ivie zivir trophy aldiktan sonra hard da bitirme kaliyo bitirirsem plantium alicamda yokmudur kolay bi yolu mantigi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IOzguur

Oyunu tek oturusta bitirdim her seyi toplama ragmen 6 saat 15 dk surdu. Bi kac ivie zivir trophy aldiktan sonra hard da bitirme kaliyo bitirirsem plantium alicamda yokmudur kolay bi yolu mantigi ?

Hangi zorlukta sürdü o kadar? Geçen 6 yaşındaki kuzenim için açtım easy modda 2 kılıç hareketinde kesildi bizim elemanlar sorunsuzca.
  • quote:

quote:

Oyunu tek oturusta bitirdim her seyi toplama ragmen 6 saat 15 dk surdu. Bi kac ivie zivir trophy aldiktan sonra hard da bitirme kaliyo bitirirsem plantium alicamda yokmudur kolay bi yolu mantigi ?

Hangi zorlukta sürdü o kadar? Geçen 6 yaşındaki kuzenim için açtım easy modda 2 kılıç hareketinde kesildi bizim elemanlar sorunsuzca.

Easy

• quote:

quote:

quote:

Easy

Hard modun bir kolayligi yok surekli sağ analogu kullanman lazım savaşlarda parry olayına hiç bulasma çünkü sistem multiye göre yeniden düzenlendi değiştirildi ve zorlaştı. Her öldüğünde rage quit yapmadan restart yaparsan sabırlı bir şekilde oyunun mekaniklerini cozersin.

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.