Şimdi Ara

GOD OF WAR ASCENSiON (PS3 ANA KONU) CIKIS TARiHi 13 MART (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.518
Cevap
14
Favori
146.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Bu oyunun dlc sistemine tr psn'den dlc alıp us psn'imde oynardım çoğu dlc'yi fakat gow'da olmuyor boşuna param gitti Tr'den indirdim Us hesabımda çalışmıyor

Keşke önceden bir araştırma yapsaydın. Sırf dlc için uk psn kart almıştım bu yüzden.

Dlc indirmiyor direk hesapta aktif ediyor teşekkür ederiz yazıyor o yüzden aldığım hesapta aktif oluyor oynadığım psn'de değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam millet,bir sorum olacak su arsimetin firini olan yerdeyim.hani baya bir buyuk cakmak gibi birseyle komurleri yaktigimiz.orayi nasil gecicem yardim lutfen.komurleri yakiyorum sonra tepede asili olab komurlerin oraya getiriyorum ekranda atesiniz yeteri kadar guclu degil diyor.napmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmacvolkan

Selam millet,bir sorum olacak su arsimetin firini olan yerdeyim.hani baya bir buyuk cakmak gibi birseyle komurleri yaktigimiz.orayi nasil gecicem yardim lutfen.komurleri yakiyorum sonra tepede asili olab komurlerin oraya getiriyorum ekranda atesiniz yeteri kadar guclu degil diyor.napmaliyim

• Selamlar oyunu yeni aldım singledeyim 1-2 soru sorucam.R2 İLE BASILAN güçte aresten başka güç varmı? aresi tamamladım. hades ile zeus'ada puan verdim 2 kere doldurdum single için konusuyorum en iyi element nedir? . Hades diye düşünüyorum ama size sorayım istedim.

Bide oyunda kamera bazen saptıyor düzgün göstermiyor çözümü varmıdır? Son sorumda kratos'a önceki oyunlar gibi kostum alabiliyomuyuz?

bide multi ye yeni baslicamda king loenidas kostümü ücretlimi
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • Arkadaşlar god of war 4 hakkında söylenecek pek birşey yok bence bana kalırsa gow2 ve 3 ten sonra single modu gerçekten kötü bütün serilerini oynadım bence en heyecansızı bu seriydi çünkü senaryosu zevk vermiyor ayrıca oyun kamera açılarında bi sıkıntı var eskiden böyle değildi çok fazla (9-10 rakip) rakiple çarpışırken kratos paşamızı ekranda bulamıyoruz çok sinir bozucu bir durum oluyor ve kratosun sinirleri alınmış gibi resmen paşamız hiçbişi söylemeden oyunu bitiriyor.

Herneyse singleplayer modu böyleyken multiplayer modu ise göz kamaştırıcı gerçekten single ın üstünde neden durmadıklarını online'a geçiş yapınca anlıyor insan gerçekten çok zevkli oluyor maçlar özellikle 1 'e 1 maçı tavsiye ederim herkese gerçekten çok güzel oluyor.

Tanrılar konusunda benim tercihim Ares 'ten yana 21 nci kademeye kadar geldikten sonra güçleri çok artıyor aresteyken karakterinizin vuruş güçleri çok fazla ve seri hareket edebiliyorsunuz kılıç kullanmanızı öneririm bu arada balyoz ilk başlarda işe yarıyor gücü fazla olduğu için ama ağır kalıyor bi süre sonra karakter güçleri arttıkça kılıçlı bi rakibe karşı balyozlu birisi pek bişi yapamıyor çoğunlukla darbe almadan bitiriyorum balyozlulara karşı.

• Bu oyun god of war 4 degil bir yan oyun. Gow4 ps4e gelecek ve yine bu oyunda kratosun insani yanını görmeniz mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

quote:

Bu oyun god of war 4 degil bir yan oyun. Gow4 ps4e gelecek ve yine bu oyunda kratosun insani yanını görmeniz mümkün.

Tüm stüdyo başka bir oyun üstünde çalışıyor, yeni gow'u zor görürüz gibi satışlar ortada sonuçta.

Tüm stüdyonun başka bir oyun üzerinde çalıştığı doğrudur fakat Kratos Sony'nin yüzü durumunda. Ascension yan oyun olduğu için satışlar da o oranda oldu. Devam oyunu çıktığında her şey çok farklı olacaktır fakat ne zaman gelir onu kestiremiyorum.
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim sizce satsammı multimi oynasam biraz oynadım multi ama kararsızım.Zor gibi ama alışılırda olabilir emin degilim.Ultimate marvel vs capcom 3'Mü alsam acaba verip
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    MP oynamak istiyorsan alışırsın onda sıkıntı yok. Bir kaç hafta düzenli oyna 1-2 saat yeter de artar sana..

Şimdi millet Tanrı olma yolunda bazıları oldu bile ama arayı hemen kapatayım dersen xp booster var PSN de ondan alırsın..

Hemen arayı kapatırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

MP oynamak istiyorsan alışırsın onda sıkıntı yok. Bir kaç hafta düzenli oyna 1-2 saat yeter de artar sana..

Şimdi millet Tanrı olma yolunda bazıları oldu bile ama arayı hemen kapatayım dersen xp booster var PSN de ondan alırsın..

Hemen arayı kapatırsın.

birinci olmak gibi bi çabam yok hocam :D bi şeyimde yok ben zaten iddiali olmadım hiç bi oynda mortal kombat hariç :P

zaman geçirmek için birlikte oynamak için düşünüyorum değişsemmi bf3mü alsam kararsızım. Sizde var ama last of us oynuyorsunuz genelde bölmek istemiyorum o mp topluluğunda dh'de oynayan kişiler azalmış sanırım
    O MP topluluğunda aynı tipler var hep.

Çok oynayan kalmadı. Ama BF daha çok adam bulursun..

Eğer sevdiğin bir türde ise GOW kalsın bence..

Ama BF3 oyuncu konusunda daha fazla kitleye sahip.

• quote:

O MP topluluğunda aynı tipler var hep.

Çok oynayan kalmadı. Ama BF daha çok adam bulursun..

Eğer sevdiğin bir türde ise GOW kalsın bence..

Ama BF3 oyuncu konusunda daha fazla kitleye sahip.

BF ile degisim bf oynamıslıyım var 45 levelim başka oyun için değişmiştim. Dediğim gi,bi zevkli ama tek başına oynayınca adam yok tek başınada sıkar işte. giriyorum 30 levller dolu hep ama noob alayı alıyorum bazıları hileli silah dlcleriyle anca yendi. sağol dostum :D bf3 varmı sende bu arada

Maalesef dostum yok.

Ama burada klanlar falan var.. Bence rahat bulursun bir bf3 oynayan adam.
  • quote:

Maalesef dostum yok.

amanda salla bfyo gowu sevdım mp olarak ekle gow akar kıng leonıdas nası acılıo solemedın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Maalesef dostum yok.

amanda salla bfyo gowu sevdım mp olarak ekle gow akar kıng leonıdas nası acılıo solemedın

Leonidas Gamestop'un preorder hediyesi yani açılmıyor kısaca.
  • God of War Ascension Artbook'u preorder yaparsanız gauntletlara ücretsiz olarak ulaşabilecekmişsiniz.

GOD OF WAR ASCENSiON  (PS3 ANA KONU)  CIKIS TARiHi 13 MART

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 19 Temmuz 2013; 22:18:33 >
  • quote:

quote:

quote:

Maalesef dostum yok.

DLC olarak satılıyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyundan yeni haberim oldu. GOW4 olmadığına göre nedir bu oyun dlc falan mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Maalesef dostum yok.

DLC olarak satılıyormu

Şu anda hayır.

@emreyavuzz61
    Oyun prequel yani yan oyun, serinin en başını anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 19 Temmuz 2013; 22:43:16 >

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.