Şimdi Ara

GOD OF WAR ASCENSiON (PS3 ANA KONU) CIKIS TARiHi 13 MART (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.518
Cevap
14
Favori
146.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

O zaman gelsin GoW 4

Seneye e3'te duyurulsa 2015 mart gibi çıkar. Zaten Order 1886'yı Santa Monica tek başına yapmıyor. Birçok firmada olduğu gibi ortak olarak çalışıyorlar Ready at Dawn ile. Ana ilgileri yine GOW serisine olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

O zaman gelsin GoW 4

Seneye e3'te duyurulsa 2015 mart gibi çıkar. Zaten Order 1886'yı Santa Monica tek başına yapmıyor. Birçok firmada olduğu gibi ortak olarak çalışıyorlar Ready at Dawn ile. Ana ilgileri yine GOW serisine olacaktır.

Her oyunda olduğu gibi 2-3 yıl sonra çıkacaktır yeni GoW.Buda 2015-16 demek oluyor.
    Çok var yav

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

O zaman gelsin GoW 4

Her oyunda olduğu gibi 2-3 yıl sonra çıkacaktır yeni GoW.Buda 2015-16 demek oluyor.
    Çok var yav

PS4 sistemi PS3 kadar zor bir sistem değil. Çok daha kolay geliştireceklerdir ki başlamışlardır bana kalırsa çoktan. Nereden baksan yine 2 sene sonra çıkıyor.

• bu oyunda hangi silahları upgrade etmek gerek arkadaşlar. en çok hangisi silahı kasalım. oyunun ortalarına geldim sayılır. asansör bölümünde zorlanmak istemiyorum. hades kılıcı iyi gibi geldi bana.
  • Keşke SP için bir DLC duyursalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

o meşhur Arşimet'in sınavı bölümündeyim..Büyük konuşmuyorum ve samimi düşüncem, daha önce Ninja gaiden , dmc, onimusha, ve gow un diğer oyunlarını bitiren birisi olarak bu bölümü geçmek imkansız gibi.. Bu saydığım oyunlarda , yer yer insanı zorlayan bölümler olsa bile bu bölümlerin ,uğraşılası, geçilesi bir tarafı mutlaka vardı..Bu tür oyunlarda eğer, akıllıca bir boss yapamıyorsan, aptal bir akla ilk gelen şey, enerji yenilemesi kaydetme vb kolaylıklar sunmadan ardı ardına düşman gönderip oyuncuyu bıktırma ve ''zorluğuyla ün yapan oyun'' sıfatını almaktır..Bu bölümde ilk gelen yılanlardan sonra, elektirik fırlatan düşmanların gelmesiyle ortalık curcuna oluyor..Büyü, koruma, her türlü hareket anlamsız kalıyor...Şimdi sen oynayamıyıorsun ben çok kolay geçtim diyenler de olabilir ve bu kişiler ne tür bir sabra sahip bilmiyorum ama bu bölüm gow hayranlarına resmen hakaret gibi olmuş..Gow 1 deki o meşhur bossların benzerlerini bu oyunda yapamayan, paraya doyan ahmak yapımcılar oyuncuyu bu şekilde oyalamayı seçmişler..Hiç değilse o yılan benzeri düşmanları öldürtükten sonra az da olsa yeşil enerji alabilirdik..Önceki serileri bu şekilde bitirmiştik..Tam ölecekken zor bela öldürdüğümüz bir düşmandan çıkan yeşil orb, o bölümü geçmemizi sağlıyordu..Sanırım artık uğraşmadan bu çok sevdiğim oyunu bırakacağım..

o bölüm zor gerçekten kızmakta haklısın ve sabır gerekiyor. Bir önceki sayfada birkaç tüyo vermiştim ve bir de video. Bi bak istersen belki faydası olur.

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Diren #neo23

Orası gerçekten sabır zorlayan bir bölüm, hele ki yüksek zorluk seviyesinde oynuyorsan. Öncelikle oyunun patchlerini yap yapmadıysan, biraz olsun kolaylaşıyormuş (patchlerden sonra oynamadım hiç ne kadar doğru bilemiyorum) Sinir yaptıkça daha basit hatalar yüzünden ölürsün, o yüzden mümkün olduğunca dikkatli ve sabırlı ol.

Taktik olarak büyüye ve rage özelliklerene aban demek kalıyor. İtemlerini hazır oldukça kullan, medusa ve sirenleri baya bilirsen (aresin ateşi ile gelen rage direkt bayar) yakalayıp alan etkili bayıltma/taşa dönüştürme yapabiliyorsun. Gene medusaların ışınlarını tam zamanında bloklayıp geri yansıtabilirsin. Maymun gibi hareketli olman lazım. Büyülerini kullanmaktan çekinme, o düşmanları mini oyunlar ile öldürünce 1 büyülük daha mana veriryorlar. En zor kısım o medusa ve sirenler zaten, sadece geçmek yetmiyor canının ve büyü gücünün orta seviyelerde olması lazım çünkü oranın ardından 2 kat daha var (ve ölünce en baştan başlıyorsun...)

2. kat biraz daha kolay, özellikle 1-2 büyü atabilecek durumdaysan. Mekan çok darlaşıyor, sağdan soldan alevler çıkmaya başlıyor ve harpyler ile amazonlar geliyor, ölünce az da olsa yeşil orb veriyorlar. En son gelen heykeli de biraz dikkatli olup hasar almadan kesebilirsin köşeye sıkışmamaya bak sadece.

3.kat daha rahat. Gene tuzaklar var yerden çıkan, ilk başta Centaur geliyor tek başına, hasar almadan mini oyun ile kesersen canın doluyor neredeyse tamamen. Ardından gelenleri biraz dikkatle kesersin o saatten sonra.

• Bence herşey psikolojik
    Ben oynamaya başladığımda tarih 15 Mart,dediğiniz yere geldiğimde tarih 16 Mart'tı.Ve neler olacağı konusunda bir fikrim olmadığı için oraya geldiğimde "ahannda GoW 3 teki Labirent'te olan 15 dk civarı süren kapışmadaki gibi olacak"demiştim.(Pandora'yı alıp Küplerden çıkarken Daedalus amcanın altında yaptığımız savaş).Ve badozlama dalmıştım.Zorlandınmı desen HAYIR!
    Ama şimdi bir çok inceleme mevcut ve herkes buranın "geçilemeyeceğini" söylüyor.Bunu izleyen,okuyan millet ise "la burası çok zordur oynarken dikkatli olayım"diyor.Dikkatli oluyor ama o bölüm bilinç altında yer ediyor beyin "Bura çok zor knk yapamayacaksın" diye haykırıyor.28. Bölüme gelen oyuncu ise beynine uyuyor ve "Geçemiyom lağğğğn" moduna giriyor.

Önce inanın orası gerçekten basit bir yer,
    Orayı geçemesseniz zaten final boss fight'i siz düşünün

Okumaya üşenenler için özet:
    O bölümü kafaya fazla takmayın,"knk ora çok zor" diyenlere sizde inanıp kafaya takmışınız.TAKMAYIN!!!

İyi oyunlar

• Oyunda zorda başlamıştım şimdi canavarları geçmek baya bi zorlaştı fil bölümünü bile zor geçtim zorluk seviyesini bir türlü düşüremedim nasıl düşürebilirim.
  • Her yaptığınız tekrarda öldüğünüz vakit aslında biraz daha ilerleme kaydediyorsunuz. Hakkınız az da kalsa umudunuzu yitirmeyin. Sürekli boşlukları değerlendirin. Sürekli sağ analog ile evade yapıp kaçmaya çalışın. Düşman sersemlediğinde kafasında çıkan sarı haleyi her daim kullanın özellikle siren sybll'lerde çok işe yarıyor.
  • Beeyler portekizden god of war asc collector almayı düşünüyorum fakat dil desteği nasıl bi bilgis olan varmı europe alınınca dil desteegi oluyormu? Almak mantiksizlikmi olur yoksa
  • Arkadaşlar merhaba ben de GOW Ascension adlı oyunu yeni almış bulunmaktayım. Oyunun hikaye modunu çok beğendim herzaman ki gibi yine GOW serisine yakışır bir şekilde aksiyon dolu olmuş. Multiplayer moda ise bayıldım.Lafı uzatmadan daha önce böyle bir soru sorulmuş mu bilmiyorum tüm mesajları okuyamadım Belki size saçma bir soru olarak gelebilir.Sorum şu sizce GOW Ascension online multiplayer modda hangi tanrıyı seçmeliyim tüm tüm tanrıları denedim ama bir türlü karar veremedim hepsi inanılmaz sizce hangi tanrının askeri olmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosnhak -- 16 Haziran 2013; 20:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosnhak

Arkadaşlar merhaba ben de GOW Ascension adlı oyunu yeni almış bulunmaktayım. Oyunun hikaye modunu çok beğendim herzaman ki gibi yine GOW serisine yakışır bir şekilde aksiyon dolu olmuş. Multiplayer moda ise bayıldım.Lafı uzatmadan daha önce böyle bir soru sorulmuş mu bilmiyorum tüm mesajları okuyamadım Belki size saçma bir soru olarak gelebilir.Sorum şu sizce GOW Ascension online multiplayer modda hangi tanrıyı seçmeliyim tüm tüm tanrıları denedim ama bir türlü karar veremedim hepsi inanılmaz sizce hangi tanrının askeri olmalıyım?

Değişik bir şekilde anlaticam ama:
    Ares:Badozlama Tanrı.
    Adama düz gir ve combonu yap
    Zeus:Büyücü
    Milleti çarpa çarpa sinir etmek için alabilirsin.
    Hades:Görünmez,Sinir Bozucu
    Görünmez olunabiliyordu galiba.Ve karsindaki elemanın canını calabiliyorsun.
    Poseidon:Support Tarzı
    Takımını guclendirebilirsin,uzun süreli stunlar atabilirsin.
    Galiba bu sekildeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Diren #neo23

Orası gerçekten sabır zorlayan bir bölüm, hele ki yüksek zorluk seviyesinde oynuyorsan. Öncelikle oyunun patchlerini yap yapmadıysan, biraz olsun kolaylaşıyormuş (patchlerden sonra oynamadım hiç ne kadar doğru bilemiyorum) Sinir yaptıkça daha basit hatalar yüzünden ölürsün, o yüzden mümkün olduğunca dikkatli ve sabırlı ol.

Taktik olarak büyüye ve rage özelliklerene aban demek kalıyor. İtemlerini hazır oldukça kullan, medusa ve sirenleri baya bilirsen (aresin ateşi ile gelen rage direkt bayar) yakalayıp alan etkili bayıltma/taşa dönüştürme yapabiliyorsun. Gene medusaların ışınlarını tam zamanında bloklayıp geri yansıtabilirsin. Maymun gibi hareketli olman lazım. Büyülerini kullanmaktan çekinme, o düşmanları mini oyunlar ile öldürünce 1 büyülük daha mana veriryorlar. En zor kısım o medusa ve sirenler zaten, sadece geçmek yetmiyor canının ve büyü gücünün orta seviyelerde olması lazım çünkü oranın ardından 2 kat daha var (ve ölünce en baştan başlıyorsun...)

2. kat biraz daha kolay, özellikle 1-2 büyü atabilecek durumdaysan. Mekan çok darlaşıyor, sağdan soldan alevler çıkmaya başlıyor ve harpyler ile amazonlar geliyor, ölünce az da olsa yeşil orb veriyorlar. En son gelen heykeli de biraz dikkatli olup hasar almadan kesebilirsin köşeye sıkışmamaya bak sadece.

3.kat daha rahat. Gene tuzaklar var yerden çıkan, ilk başta Centaur geliyor tek başına, hasar almadan mini oyun ile kesersen canın doluyor neredeyse tamamen. Ardından gelenleri biraz dikkatle kesersin o saatten sonra.

Yardımlarınız ve destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..Son gelen 600 küsür mgb boyutundaki güncellemeyi de yapınca sanki o bölümde bir şeyler değişti..En başta gelen yılanların darbeleri daha az enerji götürmeye başladı..Ayrıca o kadar umutsuz olmamak gerekiyormuş..En baştaki yılanların geldiği bölümde elektirik büyüsünü bir kere kullandım ve bence en iyi büyü bu...Bu bölümde çoğunllukla düşmanı dondurma büyüsünü de kullandım..Sonrasında bir yılan daha geliyor; onu da halettikten sonra bu bölümün en zorlu kısmı var..Yılanların ve elektirik atan düşmanların geldiği bölüm..Bu bölümde elektirik büyüsünü bitirene dek kullandım.. Bu büyü diğerlerine göre düşmanı daha fazla hırpalıyor sonrasında gücü iyice azalmış yılanları yine dondurma büyüsünün yardımıyla öldürdüm ve onlardan çıkan mavi orblarla büyü barım doldu..Sonrasında bu büyü ile elektirik fırlatan düşmanları da hakladım..Bölümün bu kısmı kopma noktası..Burayı geçerseniz ,yukarıya çıkarken enerjiniz dolacak ve yukarıda birkaç düşmanı öldürüp yeşil orb alacaksınız..Sonuçta emeklerime değdi ve muazzam görünen son bossu hakladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 17 Haziran 2013; 0:15:21 >

• fırın bölümünü geçip sanırım apollo heykeline geldim orada biraz ilerledim ve örümcek bacaklı kadın bossunu yendim o meşhur asansör bölümüne ne kadar kaldı acaba ??

kaosun kılıçlarını update ediyorum ama çok fazla orb istiyor upgrade etmesemmiydi acaba ?

hadesi fulledim elektrikli olan kılıcı hiç kullanmadım pek hoşuma gitmedi, hangisi ne güçlü bilmiyorum kafadan sıradan upgarede ediyorum. asansörlü bölüm için bir kaç taktik verin normalde oynuyorum takılmadan geçeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

fırın bölümünü geçip sanırım apollo heykeline geldim orada biraz ilerledim ve örümcek bacaklı kadın bossunu yendim o meşhur asansör bölümüne ne kadar kaldı acaba ??

kaosun kılıçlarını update ediyorum ama çok fazla orb istiyor upgrade etmesemmiydi acaba ?

hadesi fulledim elektrikli olan kılıcı hiç kullanmadım pek hoşuma gitmedi, hangisi ne güçlü bilmiyorum kafadan sıradan upgarede ediyorum. asansörlü bölüm için bir kaç taktik verin normalde oynuyorum takılmadan geçeyim

2-3 bölüm,oynanışa göre 15-20 dk var.30 dk da olabilir ama yakınlardasın.

• Bugün god of war forumlarında şu fotoğraf paylaşılmış. Gerçek ya da sahte olduğu henüz belli değil.

http://community.us.playstation.com/t5/God-of-War-Ascension-Multiplayer/NEW-GOD-OF-WAR-GAME/m-p/40762609#U40762609
     GOD OF WAR ASCENSiON  (PS3 ANA KONU)  CIKIS TARiHi 13 MART

• Yeni bir hikayeyle gelseler yeni karakter vs. vs..

Mükemmel olur.. Özellikle Mısır Mitolojisi üstüne olsa deliririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Yeni bir hikayeyle gelseler yeni karakter vs. vs..

Mükemmel olur.. Özellikle Mısır Mitolojisi üstüne olsa deliririm..

Resim bana kalırsa fake gibi duruyor ama gelişmeleri bekleyeceğiz tabi ki. Ascensiondan sonra God of War'ın A harfi değişti ve ters dönmüş V şeklini aldı.
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.