Şimdi Ara

God of War: Chains of Olympus /// Kratos - Face Of The Ghost of Sparta (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
0
Favori
34.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yatar yav 10 saat olsun da PSP elimizde mi kalsın bu oyunu oynamaktan. Onu mu istiyorsunuz

Bence iyi düşünülmüş. PSP nin o narin kibar tuş takımı dayanmaz bu oyuna. Oyun çıktıktan sonra Sony teknik servislerini çok meşgul günler bekliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BTG314

quote:

Orjinalden alıntı: onour11

oyun 5 saat mi?:S

5 saat bile değil 4 saat 26 dk da bitirilmiş oyun hemde hardda

kaynağı nere bu haberim. şu vakittle god of war oynayan tayfa ya yapımcılarıdır ya oyunun testerlarıdır.

oyunu yapan adam hardda 5 saattle bitircek tabi.

ben en az 7 8 saat oynama süresi olduğunu düşünüyorum.
  • ign yaklaşık 7-7.30 demiş
  • yeter 7 saat arkadaşlar silent hill origins' i bile bitirdiğimde 4 saat olmamıştı oyun süresi, okadar keyif aldım ki hem süre çok uzun geldi hemde tekrar başladım.
    kaldı ki bu oyun god of war defalarca bitirilmeyi hakediyor
  • Efsane PSP'de
  • Demosunu indireyim bari pspmin eli kulağında geliyor
  • 4 gün kaldı!

Yemişim oynanış süresini , oyun gelsin sindire sindire oynayacağım , oyalana oyalana.
  • PATA PATA PATA PON
    PON PON PATA PON
  • Beyler ben de 3.40 oea versiyon var, bu versiyonu yükseltmek gerekecek mi sizce ? (anladınız siz)
  • çıktığı zaman deniyeceksin arkadaş ama büyük olasılık gerekecek update etmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokiee

Beyler ben de 3.40 oea versiyon var, bu versiyonu yükseltmek gerekecek mi sizce ? (anladınız siz)

update tabiki gerekecek 3.90 gerekcek tahminim sony yeni firmware duyurmazsa tabi...

quote:

PATA PATA PATA PON
    PON PON PATA PON

katılıyorum

quote:

4 gün kaldı!

Yemişim oynanış süresini , oyun gelsin sindire sindire oynayacağım , oyalana oyalana.

oynanış süresinden önce bu yapım psp ye çıkmış en sağlam oyun olacak ve uzun süre kimse psp den eksik etmeyecek bu oyunu oynanış süresi falan hikaye...

demosunu bitirmektense oyunun tamamını sıkıldıkça bitirirsiniz işte daha ne olsun... ready at dawn iyi iş çıkarıyor psp de daxter vs...

• Eyvah benim makinede 3.71 versiyon yüklü olacak desenize oynayamıcam ben yeni fw atarım belki en kötü brick olur değilmi onunda düzelme şansı var.
  • 3.71de çalışmayacağını sanmıyorum...
  • oyun 3.90 fw den aşşağısında çalışmayacak şekilde gelecek her yeni çıkan oyunun son çıkan firmware i şart koştuğu gibi god of war da öyle olacak... eğer cfw de versiyon önemli değilse yani 3.90 isteyen bi oyun 3.71 cfw de çalışıyosa bana haber verin
  • 10 saniyelik bir update işlemi için niye üzülüyorsunuz arkadaşlar. Son çıkan her update i yapın zor bir şey yok ki zaten içinde yazıyor herşey. Oyun yükler gibi update dosyasını yükleyip PSP den oyun açar gibi update dosyasını açıyorsunuz her şeyi hallediyor kendisi. Veya bilen birisine yaptırın risk almak istemiyorsanız.

İlk update i yaparken nasıl yapıldığı hakkında hiçbir fikrim yoktu, birine yaptırmayı da bekleyemedim sabırsızlığımdan. İndirdim dosyayı içinde yazıyormuş her şey. Risk aldım biraz ama yaptım yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Şubat 2008; 19:18:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

Orjinalden alıntı: onour11

3.71de çalışmayacağını sanmıyorum...

sorun bilgisi olmadan bu gibi yanlış bilgi veren arkadaşlarda... şu an en yüksek versiyon 3.90 oyun da daha çıkmadı 3.90 dan daha düşük versiyonda god of war ın çalışacağını beklemek hayaldir... 3.71 de çalışmayacağını sanmıyorum ne demek???!!! pek tabiki çalışmayacak gow 3.71 de !!!

Merhaba.,
    PSP nin en son cikan oyunlarindan biri Need For Speed ProStreet dir.
    Asagida bu oyunun PARAM.SFO sunu goruyorsunuz (PARAM.SFO dosyasi psp oyunlarinda oyunun hangi fw ye yapildigini gosteren dosyalardir ancak genelde orda belirtilen fw den 2-3 alt fw de de oyun calisir. Demolarda yani EBOOT.PBP dosyalarinda ise direkt yazan FW yada yukarisi olmalidir ama isolarda bu sart pek aranmaz.)

PSF  ´       

&    1   >   ( M   , \   4 c  € 8 BOOTABLE CATEGORY DISC_ID DISC_NUMBER DISC_TOTAL DISC_VERSION PARENTAL_LEVEL PSP_SYSTEM_VER REGION TITLE  UG ULES01020   1.00  3.73 € Need For Speedâ„¢ ProStreet

Goruldugu gibi daha iki hafta once cikan bir oyun bile FW 3.73 uzantisi ile geliyor.. Uzun lafin kisasi GOw 3.71 de calisacaktir.. Olmadi da calismadi sizde fw den korkuyorsunuz o zaman UMDGEN programi ile acin isosunu ve dedigim dosyayi cikarip sizin fw niz kac ise onu yazip yani editleyip yerine kor tekrar isolarsaniz oyunu istediginiz fw de oynayabilirsiniz..

Uc gunluk dunya,,,
    Kimseyi bu tur gereksiz konularla kirmayalim lutfen
    Iyi aksamlar

• walla çok iyi açıklamışşın ben 3.71 den memnunum walla işşlh sorun çıkarmaz. uğraştırmaz bizi.
  • sfo yu değiştirip yüksek fw isteyen oyunu düşük fw de oynarız öyle mi ilk defa senden duyuyorum böyle bişey ya da böyle bi çözüm yolu herkes yüksek fw isteyen oyun olursa fw yükseltmek zorunda olduğumuzu söyler ben dahil sen sfo yu değiştirin yeter diyosun öyle mi ??? dark alex e diyelim boşuna uğraşmasın stabil bi 3.71 m33 çıkarsın tekrar biz onda yeni çıkan oyunların versiyonlarını düşürür düşürür oynarız gerek yok boşuna uğraşmasın...

kusura bakma ama yöntem çok mantıksız geldi...

bir de elmayla armutu karıştırmayalım arkadaş 3.71 de çalışır kesin demiş ben de official 3.71 de asla çalışmaz demişim bu bir (sadece 3.71 de çalışmaz tabi demişim cfw diye belirtirdim öyle demek isteseydim ) ikincisi GOW çıktığında 3.90 ya da 3.80 gibi bir fw isteyecek official... dolayısıyla bunun altında da gow yine çalışmaz... ha cfw 3.90 ın ya da 380 in altında bi cfw de çalışabilir bu da ekstra bir durumdur ekstra bir ayar gerektirebilir örneğin pataponun 3.71 m33 de loading ekranında takılması çözümünün de sony np9660 yapmaktan geçtiği aşikar ona kalırsa 3.80 ve yukarısında böyle bir sorun yok hiç bir şekilde... yani garanti değil bu işler senin dediğin gibi... cfw den kaynaklanan şeyler kesin bi genelleme yapıp 2-3 versiyon altında kesin çalışır gow da 3.71 de çalışır içindeki sfo yu değiştirir oynarız diyemeyiz böyle bi genelleme çok saçma...

işin garanti yolu fw güncellemelerini takip etmek... ve uygulamak... umdgen le olacak iş olsaydı yeni cfw lere gerek kalmazdı diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 29 Şubat 2008; 22:34:38 >

• Tekrar selam
    Mod arkadaslarimiz yanlis anlamasin linkini vericem sey sony nin kendi yayinladigini bir demodur
    Adagida Metal Gear Solid Portable Ops un 7 MB lik demosu mevcut.. Normal FW si 3.40 dir.. Ancak siz dosyayi indirip zipten cikan ULED90040 klasorunu PSP/GAME klasorunun icine korsaniz, yani son durum :
    PSP/GAME/ULED90040 diye
    PSP menusunden acmaya calistiginizda size :
    The system software of your PSP system is version 3.90
    To start you must update to version 4.00 or later.
    For update methods, refer to the... yazacak.. Ancak su an FW 4.00 piyasada yok

Tabi daha da derinlere yada eskilere gidersek bazi prx lerin editlenmesine kadar gidebiliriz ancak su an ki konumuz o degil.

Anlatabilmisimdir sanirim

Denemek isteyenler icin link :http://rapid-share.com/files/95994185/ULED90040.rar.html
    7 mb`dir

Duzenleme : Rapid link duzenlemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 29 Şubat 2008; 22:57:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka

Tekrar selam
    Mod arkadaslarimiz yanlis anlamasin linkini vericem sey sony nin kendi yayinladigini bir demodur
    Adagida Metal Gear Solid Portable Ops un 7 MB lik demosu mevcut.. Normal FW si 3.40 dir.. Ancak siz dosyayi indirip zipten cikan ULED90040 klasorunu PSP/GAME klasorunun icine korsaniz, yani son durum :
    PSP/GAME/ULED90040 diye
    PSP menusunden acmaya calistiginizda size :
    The system software of your PSP system is version 3.90
    To start you must update to version 4.00 or later.
    For update methods, refer to the... yazacak.. Ancak su an FW 4.00 piyasada yok

Tabi daha da derinlere yada eskilere gidersek bazi prx lerin editlenmesine kadar gidebiliriz ancak su an ki konumuz o degil.

Anlatabilmisimdir sanirim

Denemek isteyenler icin link :http://rapid-share.com/files/95994185/ULED90040.rar.html
    7 mb`dir

Duzenleme : Rapid link duzenlemesi

buradan anlamamız gereken ne açıkça ve mantıklı bir şekilde açıklar mısın???

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.