Şimdi Ara

God of War: Chains of Olympus /// Kratos - Face Of The Ghost of Sparta (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
0
Favori
34.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kasatka

Tekrar selam
    Mod arkadaslarimiz yanlis anlamasin linkini vericem sey sony nin kendi yayinladigini bir demodur
    Adagida Metal Gear Solid Portable Ops un 7 MB lik demosu mevcut.. Normal FW si 3.40 dir.. Ancak siz dosyayi indirip zipten cikan ULED90040 klasorunu PSP/GAME klasorunun icine korsaniz, yani son durum :
    PSP/GAME/ULED90040 diye
    PSP menusunden acmaya calistiginizda size :
    The system software of your PSP system is version 3.90
    To start you must update to version 4.00 or later.
    For update methods, refer to the... yazacak.. Ancak su an FW 4.00 piyasada yok

Tabi daha da derinlere yada eskilere gidersek bazi prx lerin editlenmesine kadar gidebiliriz ancak su an ki konumuz o degil.

Anlatabilmisimdir sanirim

Denemek isteyenler icin link :http://rapid-share.com/files/95994185/ULED90040.rar.html
    7 mb`dir

Duzenleme : Rapid link duzenlemesi

çok güzel bir paylaşım teşekkürler

•  God of War: Chains of Olympus /// Kratos - Face Of The Ghost of Sparta

Az Kaldı Geliyor
  • Her yeni mesajda oyun çıktı sanıp malum yere giriyorum yeter artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Her yeni mesajda oyun çıktı sanıp malum yere giriyorum yeter artık

Aynen bende öyle.4 marta kadar kafayı yemesem iyi olacak...
  • ya valla deli oldum.. çıksın artık yaw
  • 3.71 midir nedir bu versiyon altındaki psplerde çalışmayacag dogrrumuudr bu oynun.!!!!!!!!
  • bu arada nasıl bi cümle kurmuşum öyle kendimden utandım
  • 3.71 altı çalıştırmayabilirde.3.71'inde çalıştırma ihtimali düşükmüş.Ben bugün her ihtimale karşı 3.90'a yükselttim buradakileri okuyarak.

Oyunu Bitiren Bir Arkadaşın Koymuş Olduğu Resim !!!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ya millet oyunu bitiriyor, her site oyunu inceliyor.. ama kimse hala oyunun edinemiyor çünkü lanet malum yerlere haala düşmedi.

Adalet mi bu ya malum yer dedik bağrımıza bastık.. düşmüyor Allahın oyunu. Düş ulan artık çelme takacam ha
  • m3monster la evilsta bana hediye yollicaklar en çok tıklayan kullanıcı die.

@scream_bg var ben koymuştum bu topice aramadan çıkar. 3 part bişi ama 3 parta göre uzun sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Mart 2008; 9:20:56 >
     God of War: Chains of Olympus /// Kratos - Face Of The Ghost of Sparta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Mart 2008; 9:27:28 >

• Yav bizim 4.5 saatte bitirebileceğimizi sanmıyorum.Ratched & Clank Size Matters oynuyorum şuan o bile oyun sonu yapmama rağmen 5.5 saati buldu.Bence bu 4.5 saat oyunu adam gibi incelemeden düz geçen insanlardır,7 saat'i rahat bulacak bence.
  • oyunun kısalığından sadece oyuna para verenler şikayet edebilir söyleyim...
    120 milyon verdik 5 saat için mi dersin...zaten 5 kuruş vermioz 2 saate de razı olcaz:D

ayrıca bu oyun tekrar tekrar oynanabilir ve çok fazla bonus olduğu da söylenmiş ign de
  • arkadslar oyun tam olarak ne zman geliyo ve gelicegi gun internetde iso olarak yayinlicaklarmi , tarihe 4 mart demissiiniz mesela o gun teknosa yha faln gitsem bulabilirmiyim oyunu
  • 2 gün kaldı , nihaaa!

• "Son 1 gün kaldı! Bende merakla bekliyorum. Kesinlikle PSP'mi elden çıkarmamamın tek nedeni bu oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiAxiSheytan -- 3 Mart 2008; 7:59:43 >
  • Hadi bakalım PSP ciler için iyi olcaktır.
  • Geliyor sonunda hadi hayırlısı.
  • Akşamdan Sıraya geçen bir hayırsever bulunur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.