Ben demiştim. Bugüne kadar en uzun sürede kopyaladığım oyun oldu. 58 GD kısmı 5-6 dakika gibi sürede yedeklenirken 4-5 GB olan o ses dosyaları 1 saate yakın sürede kopyalandı. Resmen işkence |
God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (98. sayfa)
-
-
Övünmek gibi olmasın bende sigrunu 2-3 gün önce en zor seviyede yendim . (give me god of war oluyor sanırım)Tavsiyelerim;
1-Sigrun sağa doğru giderse kanadını öne doğru uzatıp bıçakladığı saldırıyı yapıyor(kırmızı); bu durumda, gelmeden sağa doğru kaçmanız gerek
2- Sigrun sola giderse sol ve sağ kanatlarıyla yaptığı saldırı olacak. Sağ ve sol kanatlarını çırptığı anda blok sonra kırmızı hareket gelirse sağa doğru kaçmak(1'de bahsettiğim saldırıyı yapıyor)
3- Sigrun havadayken balta lazım en zor seviyede ok atmanız işe yaramıyor
4- Blind attack yaptığı zaman kamerayı sigrundan çevirin(sağa-sola veya aşağıya bakın kısa sürede)
5- İşte en zorlandığım saldırı valhalla saldırısı. Burada yuvarlanmamak en dikkat edilecek nokta, yan adım atarak kaçının yuvarlanmayın, birde yere indiği anda mükemmel zamanlama yaptığınız takdirde zaman yavaşlatma efsunu da varsa. Zaman yavaşlarken helin dokunuşu ile saldırısını yarıda kesin.(ve dua edin bunu sık sık yapmasın; acayip zorlandım bunun kaçınma zamanlamasını ayarlarken).
-
Baldur'la olan kapışmaları beğendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonGS35 -- 21 Şubat 2022; 3:32:24 > -
Sifu oynamanı öneririm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce bitirdim iyiydi ama bir Devil May Cry değil.
-
tasarım harita dövül mekaniği hikayesi bence harikaydı.özellikle dövüş mekaniği vurus hissiyatı mükemmel.benim için eksi yanı baldur celimsizi cok pasif/gösterissiz bir boss olmus.özellikle aresi hadesi, herkülü, zeusu gaiyayı vs. gördükten sonra bilmiom boss cesitliliği bence yazıftı.hele 2. ve 3 oyunun basındaki görsel sölen efsaneydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar god of war yüzde 100 bitti.new game + açsam ne gibi artıraları olacak?aynı bölümleri tekrar oynamayacak mıyız bunu oynamaya değer mi?
-
New Game + da oyunu en baştan oynuyorsun. Normal moddan farkı oyunu bitirirken sahip olduğun İtem, skilller ve level sıfırlanmıyor.
-
Merhaba arkadaslar epıc 130 tl ındırımı ıle bu gun oyunu satın aldım.
Assassin's Creed Valhalla
oyununun tr alt yazısı yuzunden bır sure oynamıyacagım o oyunuda assain en kolayın 1 ust sevıyesınde oynamaktayım 238 lvl oldum ara verıcem. dublini irlandayı bitirmeme ramak kaldı ama şu son büyücünün actığı canavar beynıme beynıume verıyor. 3 de 1 en cok ındırebıldım olmuyor bır turlu.
bana bı gow oyunu için hangi zorluk derecesini önerirsiniz. yada neler önerirsiniz. oyun kaç sate bitiyor aşa yukarı Teşekürler.
BU GUN 1.03.2022 DE 130tL EPİC GAMES TArafından bana geri ödenmiştir bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 1 Mart 2022; 19:50:51 > -
en zor seviye hariç zorluğu oyun içinde değiştirebiliyorsunuz. deneyip karar vermeniz en iyisi olur. eğer souls tecrübeniz varsa bence 3. seviyede başlayın. başlarda hafif zorlayabilir. özellikle kalabalıkta dikkatli olmak lazım ama karakter geliştikçe, runik saldıraları aldıkça kolaylaşıyor. hele yan görevleri de kasarsanız hiç sıkıntı olmaz.
ana hikaye 20-25 saat, herşeyi %100 yapayım derseniz 60 saati buluyor oyunun süresi.
-
çok Teşekkür ederim.
-
Arkadaşkar 3060 ti veya 3070le oynayan lar sıcaklıklar nasıl, full yükte vsyn kapalı oynarsam kart ısısı 77 lere dayanıyor, fan hızıda %70 civarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vsync kapatırsan ekran kartı işlemci v.s.... bütün sisteme max yük biner 77c de normal bendeki gtx 1080ti de aynı sıcaklıkta
-
Evet banada öyle geliyor full yükte gpu tam kullanım yapiyormu diye denemiştim aslında o şekilde oynamam hiç 85 frame e sabitliyorum en güzeli
edit: fan ayarlarınıda iyi yapamamışım şuan için tam yükte 72 derece görüyor kart en fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Mart 2022; 12:23:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadasım o sıcaklık hiç normal degil.bende rtx 2070 var yazın 60 ila 63 arası gidip geliyor.şu an ise 54 dereceyi gecmiyor.işlemcı sıcaklıgım 40 ila 45 derece arası.yazdıgım degerler God of War Red Dead Redemption 2
metro exodus resident evil village oynarkenki degerler.77 derece nasıl normal olur.üstelik kış aylarındayız.yazın 85den aşagı düşmez.kasanın havalandırması nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottmoman -- 1 Mart 2022; 18:21:4 > -
kardeşim fan ayarlarında yanlışlık yapmışım kart daha yeni kurcalıyorum biraz düzeltince kendine geldi edit de yazmıştım, vsync kapalı tam yükte gpu kullanımı %99 da oynarken 71 falan oluyor
ayrıca iki kart bir değil zannımca bunlar çok daha ısı çeken kartlar 2x8 pinle bağlanıyor psu ya :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Mart 2022; 18:40:49 > -
sigrun abartıldığı kadar zor değilmiş yav. 3. zorluk seviyesinde oynuyorum ve sanırım 4 yada 5 denemede geçtim. övünmek için söylemiyorum ama cidden beklediğimin altında çıktı. tamam can barı çok büyük, dövüş epey uzun sürüyor ve hata payı çok az. ancak sabırlı oynayınca alt etmesi çok da zor değil. çünkü neredeyse yeni birşey yok kendisinde. önceki volkürlerin hareketlerini tekrarlıyor büyük oranda. 1 yada 2 yeni hareket gördüm ki bunlardan kaçmak zor değil. bazı başka volkürler daha çok zorlamıştı beni. hoş bunun sebebi karşılarına zayıf çıkmam yada diriliş taşı mevzusunu unutmam da olabilir ivaldi'nin zırh setlerinden birini kuşanıp silahları son seviyeye çekip öyle gidin. birazcık da dolum süresini düşürecek efsunlarla silahınızı şenlendirin. azıcık da sabır.
1 senedir yok sister friede, yok gael, yok genichiro derken otomatiğe bağladı parmaklar. artık daha sessiz sakin oyunlar ihtiyacım var
-
ben daha baslamadım aldım ama oynadım hala. ac valhallaha devam edıyorum. sanırım en kolayın 1 ust sevıyesınde baslıcagım.
-
kolay gelirse yükseltirsin hocam ya o kadar dert etme. zaten oyun birden fazla kez oynanacak düzeyde çünkü oyunun aksiyonu acayip keyifli. ben bitirdikten sonra en zor seviyeyi denemek için ng+ başladım, yine alıp gitmişim başımı. oyunun başına oturunca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum vallahi.
ragnarok için fazla bekletmezler umarım.
-
Hocam sizin kartlar yeni o yüzden size anormal gelebilir. Şuan gtx 1660 s var oda fanlarla oynamazsam 70 derece çalışıyor biraz sesli oynarsam 60 sabitleyebiliyorum.
Ondan önce R9 390 vardı o mesela 94 çalışıyordu. Eşik noktası 130 dereceydi. Her kartın durumu farklı oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X