Şimdi Ara

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
19
Favori
94.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de r9 390'ın sonu X olan versiyonu vardi. Efsane kartti, sattigimda baya bir uzulmustum hatta. Hala daha 1080p oyunculugu icin gideri var diyebilirim. Sicaklik konusunda katiliyorum. Karttan karta modelden modele markadan markaya degisiyor. Bendeki r9 390X asus strix modeldi. 84'ler 85'ler normaldi hemen hemen her oyunda. Cok cok yuk.bindiren oyunlarda 90-91 dereceyi goruyordum zaman zaman. Simdi gamerock 3070 var cok yuk altindayken 72-73 civarlarina cikabiliyor 2K'da. Bu sicaklik olayinin kesinlikle bir standarti yok. Kasanin evdeki konumuna gore bile farklilik gosterebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Ben onu güzel zamanda elden çıkartıp güncelleme yaptım. O yüzden memnunum. 1080p hala iş yapar ama o kartları madencilikte kullanılıyor şuan taş gibi karttı gerçekten 5 yıl iyi götürdü beni :) Hatta 90 derece geliyor diye tribe giriyordum. Doğru düzgün o karttan fazlada yoktu. Sonradan normal olduğunu öğrendim. Kışın güzel oluyordu ayaklarım sıcacık oluyordu :) PC ile odayı ısıtıyordum

Amd ile nvdia arasında eskiden gerçekten sıcaklık olarak çok fark vardı. Şimdi o farkı yeni nesilde kapatmaya başladılar.

• güzel bir reshade ayarı yaptım oyun için çok bir per. kaybı da yapmıyor ve renk paletine de çok dokunmadım

Reshade OFF-------------------------------------------------------------------------------------------Reshade ON

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Mart 2022; 13:26:45 >

• Virüs vs durumu nedir? Online tarama yaptınız mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Güvenilir hocam defender birşey yakalamıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Runik atakları kapatmanın bir yolu var mı? Kalkan sonrası atak yaparken devreye giriyor, illa ki aynı anda basıyorum yanlışlıkla. Kaç kere yersiz bir şekilde yanlışlıkla runik atak yaptığım için bosslara kesiliyorum. Bütün stratejimin içine ediyor.

• Defender yakalaması güvenli oldukları anlamına maalesef gelmez. Adam gibi antivirüs uygulamarı gibi düzenli güncelleme alan bir uygulama değil.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam onlarda sisteme ekstra yük bindiriyor
    İşlemciye yük bindiren Multi oyunlar oynadığım için bana gitmez
    2013ten beri ekstra antivirus kullanmam herhangibir sıkıntı yasamadim
    Senede bir format atarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antivirüsleri yasal sürüm olarak kullanınca estra bir yük binmiyor. Evet eskiden estra yük bindiriyorlardı ama yasal sürüm olarak kullanıldığında çok bir bindirme durumları artık yok. Yasal olmayan sürümleri yük bindiriyor. Yıllar önce benim pc de yasal sürümü kurulu olan bir norton sürümünü benim pc den daha iyi bir pc korsan olarak kurduk (bana kalsa kurmazdım ama arkadaşın ısrarı ile kurmuştuk) çocuğun pc kasmaya fila başladı hemen sildik ondan sonra pc normale dönmüştü.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Yasal sürümlük bir durum değil bu yük bindirme muhabbeti programın kendisinden kaynaklı. Antivirüs programı dediğin, işlem sırasında her türlü çalışan bir program. Onda çalışmasın bunda kastırmasın gibi bir durum olmaz, o zaman ne işe yarayacak? Her antivirüs programının belli bir kullanımı olur mutlaka.

Ayrıca Defender'ın güncelleme almaması veya geç alması gibi bir durum da yok. Her gün güncelleme alıyor nerdeyse. Buyur bak şimdi yeni denetledim.

10 yılı aşkındır Windows 7'de Security Essentials, Windows 10'da da Defender kullanıyorum. Bir kez olsun sorun yaşamadım.

Zaten antivirüs programlarını hiçbir zaman desteklemem. Kullanıcı, bilgisayarı kullanmasını beceremedikten sonra isterse en kalitelisi olsun yine kurtarmaz. Boşa para israfından başka bir şey değiller.

• Art of the God of War PDF'si (upload bana ait değil)

https://www.mediafire.com/file/sz3ewihq15z1lyw/GW.pdf/file

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 20 Mart 2022; 16:32:49 >
  • Kratos sakalsız

• Hazır oyun yokken ağır ağır bitirdim ben de.

• Merak eden AMD kart sahipleri var ise oyunda fps drop ve stuttering sorunları devam ediyor. Bir hevesle araştırmadan etmeden aldım, oyun 100 fps lerden 40 fpslere düşüyor bazı anlarda. Özellikle oyunun başlangıç kısmındaki stranger ile yapılan dövüşte bu sorun çok daha belirgin bir şekilde gözlemlenebiliyor. 3 gün önce çıkan yeni AMD driverı da bu soruna çözüm olamamış durumda. Yama notlarında problemi giderebilmek için yapımcılarla birlikte sorunun üzerinde çalışıldığından bahsedilmiş. Umarım en yakın zamanda bir çözüm üretirler de, oynamaya başlayabiliriz.

• Bu oyunu bitirmemek lazım. Pc de alışık olduğumuz bir oyun tipi değil. Bayıldım gerçekten.

• phazeX kullanıcısına yanıt

Geliştirici onceki updatelerde sorunun duzeltilecegini belirtmişti ama 8 update oldu bu konuda birsey yapmadılar. Son update in ustunden de 1 ay geçti. Bekliyoruz bakalım.

• God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı
    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılısteamcommunity.com
    Steam :: God of War :: Patch v1.0.9 Released
    https://steamcommunity.com/games/1593500/announcements/detail/3124941429743813079
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı eline sağlık kral.

• Şeyh Pir kullanıcısına yanıt

Darısı başınıza hocam. God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.