< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (97. sayfa)
-
-
Hile yapmayın hocam. 3-4 kez ölün ama nasıl saldırdığını ve bu saldırılarını kaç kez tekrarladığını ya da döngüye girdiğini hesaplayın. Sonrası defans yapıp&kaçıp vurmak.
Tavsiyem Rünik + Süre itemleri yapmanız. Bol bol rünik saldırı yapıp daha rahat kesebilirsiniz.
-
Hileye gerek yok hocam zorluğu en kolaya alırsanız en fazla 1-2 denemede kesersiniz.
-
En kolayda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wemod kurabilirsiniz hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar oyun için en iyi nvidia driver ı hangisi, 511 lerde oyun per baya düştüğü söyleniyor ?
birde oyun update son 1.05 mi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 17 Şubat 2022; 22:20:51 > -
Oyun için çıkarılmış driver 511.25 olması lazım.
Son Patch ise 1.0.7 idi sanırsam.
-
511.25 diye driver yokta 511.23 ün durumu baya kötü gibi
RIZECEKyoutube• CPU: Intel i9-9900K 4.6GHz (1.18V) • CPU Coller: SilentiumPC Navis RGB 280 [ 1012RPM ] • GPU: ASUS DUAL RTX 3070 8GB GDDR6 [ Stock, 2560RPM ] • RAM: Adata D10 32GB 3GHz CL 16-18-18-36/Trfc 525 • MB: ASRock Extreme 4 Z370 • PSU: Fortron RAIDER II 750W • MONITOR: Asus PG278QE 144Hz G-SYNC • CASE: Corsair Graphite 780T • OS: Windows 10 Home • HDD: Seagate BarraCuda - 1TB • SSD: Samsung 860 EVO 250GB • SSD: Kingston A2000 M.2 NVMe 1TB • Keyboard: Rapoo VPRO V700RGB Alloy • Mouse: SteelSeries Rival 3 • Headphones: Logitech G432 7.1 • Recording Software: NVIDIA ShadowPlay • Overlay: MSI Afterburner 4.6.4 RivaTuner Statistics Server 7.3.3 • Edit Software: Sony Vegas Pro 17 Nvidia Driver: 496.76 Windows 10 Version: 21H2 / 19044.1466 ASROCK BIOS: 4.21B Windows Power Plan: HIGH PERFORMANCE Nvidia Control Panel: Default Nvidia Resizable BAR: ON Hardware Accelerated GPU Scheduling: ONhttps://www.youtube.com/watch?v=ENsSqSrwCe4&ab_channel=RIZECEK -
Oyuna 9.5 GB güncelleme geldi.
-
Yanlış bilgi. Güncellemenin boyutu 174KB.
-
Pardon yanlış yazmışım evet oyun çıktığında oyun için çıkarılan Driver 511.23, şu an bende de o kurulu oyunu da o driver ile bitirdim full ayarlar 90-100 Fps arası bir sıkıntı yoktu, Ayın 14'ünde 511,79 çıkmış.
-
Ben de inen 498 KB ama 9.5 GB olarak kuruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Şubat 2022; 23:7:37 > -
Ulan Arkadaş 10 yildir oyun oynarim. En zor seviyede oyun oynarim. Signus İcimden gecmişti.
Şuana kadar oynadigim bütün oyunlardaki en lanet BOSS
1.Gow : Sigrun
2.Dark souls : The nameles king
Güncellemeler gelmeden hiç kimse kesememişti.. Kestim diyenlerin cogu hile . En güçlü halimle gittim.. Ulti atacakken beni yere 10 kere monteleyip kafami eziyordu zalimin kızı.Güncelleme sonrasi zorluk düşürüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 17 Şubat 2022; 23:12:48 > -
En zorda oynadım. Bir tek şu sisli diyarda düşürdüm zorluğu gerisi hep en zorda. 7-8 denememden sonra aldım Sigrun'u.
Aslında çok basit bloklanacak hareketlerini bildikten sonra ve en önemlisi havaya her kalktığında balta fırlatmak olmazsa olmazlardan gerisi sadace sabıra kalıyo. Birde Diriliş taşı bulundurun üzerinizde anlık konsantrasyon kaybından sonra düşerseniz en azından bir daha toparlama şansınız olabilir.
-
Bir de güç levelını 9 yapmaya odaklanın hocam
Onu da yapabilirseniz, muhtemelen 5-6 kere damage yeseniz bile ölmezsiniz
O arada da birkaç denemede zaten indirirsiniz easy modda
Yalnız rakibin hareketlerini okumadan rastgele dalayım derseniz imkansız :)
-
Biri oyunun ses klasörünün kopyalanması uzun sürüyor demişti klasör içinde 150.000 küçük dosya var hdd ye işkence niteliğinde.
-
Kestim. Oyunda açılmayan tek sandık kalmadı. Her harita yüzde yüz.Şimdi yeni oyun + başlattığımda tüm kazanımlar oluyor ama oyuna baştan başlıyor değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yetenek Zırh Silahlar Runik Efsun Tılsım Hariç herşey sıfırlanıyor. Yani hikayeye baştan başlayıp Yine %100 yapıcam diye uğraşırsanız her yeri didik didik edip tüm toplanabilirleri toplamak gerekecek :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalan söylemeyecegim , Benim icin vakit nakittir. Öyle başi boş dolanamam . En sevdigim Gow oyununu %100 lemek icin. Bazi Özel şeyleri takip noktama aldim. Gittigim heryerde topladim. Hem zamandan kurtardim hemde görevimi yaptim. Hemde hikayeyi ögrenmiş oldum :) Aksi halde oyunu 100 saatte bitiremezdim. Oyunumun 3 saatini Sigrunun aldigina eminim.. Güncelleme gelmeden önce. Kesinlikle ölmüyordu...
-
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/en-us/games/god-of-war/#PC See what critics are saying about God of War on PC. Available now.https://youtu.be/IOKfIulK6Tw
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X