Şimdi Ara

God of war collection ile ilgili ustalarıma soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük ustalarıma sorum olacak eğer daha önce tartıişıldıysa ve cevaplandıysa gözüme çarpmamışsa affola.

God of war collection almak istiyorum nette bazı alışveriş sitelerinde araştırdım.1. ve 2. oyunun bir arada olduğu blue-ray disk oyundan kapak resimleri farklı 2 oyuna rastladım.Bu oyunun sadece pazarlama stretejisi olarak 2 adet farklı resim ile mi üretilmiş allta resimler mevcut bilgisi olan ustalarım beni aydınlatırlarsa çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum.

Eğer farklılık varsa hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

• Dostum daha bugün god of war collection aldım.. İçinde 5 tane oyun var fiyatı 120 milyon.. bence alacaksan onu tavsiye ederim
  • Bir soruda benden. Tüm oyunların olduğu kolleksiyon paketindeki tüm oyunlar dijital mi yoksa bazıları kod olarak mı geliyor?
  • Evo__4 god of 1-2-3 disk içinde geliyor: Ghost of sparta , chain of olympus ise netten iniyor(kodları tek kullanımlık). God of war saga alacaktım ancak bölge kodu 1 vardı hep bide netten incek tek şifreyle diye vazgeçtim bilgisi olanlar 2 kapak arasında oyun farkı var mı diye beni bilgilendirsin.
  • Dostum 2 oyunda aynı . sadece bölgeleri değişik olduğu için farklı bölgelerde farklı oyun kapağı yapıyorlar. Farklı derken , genelde çok benzer olanlar da var.
  • SmithAhmet hocam yardımın için sağol dediğin gibi verdiğim ilk resimdeki oyun 2.bölge yani pal oyunmuş.Diğeri 1. yada 3. bölge oyun herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım35_92

Büyük ustalarıma sorum olacak eğer daha önce tartıişıldıysa ve cevaplandıysa gözüme çarpmamışsa affola.

God of war collection almak istiyorum nette bazı alışveriş sitelerinde araştırdım.1. ve 2. oyunun bir arada olduğu blue-ray disk oyundan kapak resimleri farklı 2 oyuna rastladım.Bu oyunun sadece pazarlama stretejisi olarak 2 adet farklı resim ile mi üretilmiş allta resimler mevcut bilgisi olan ustalarım beni aydınlatırlarsa çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum.

Eğer farklılık varsa hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

Kapak resimlerinin farklı olmasının sebebi bölge kodunun farklı olması, içerik olarak iki versiyonda aynı. (İlki Avustralya PAL, ikincisi Amerika NTSC sürümü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 26 Şubat 2013; 15:21:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    God of war 2018 arıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Bir soruda benden. Tüm oyunların olduğu kolleksiyon paketindeki tüm oyunlar dijital mi yoksa bazıları kod olarak mı geliyor?

God of War: Chains of Olympus ve Ghost of Sparta'nın dijital versiyonlarını US PSN'den indirmek için kod çıkıyor. GoW 1-2 ve GoW 3 iki ayrı bluray diskte geliyor, PSN'den indirmiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 18:9:41 >
  • Fark ettiyseniz birinci resimdeki oyuna 15+ yazmislar 18+ olmasi gerekmezmiydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N hocam satıcılarda oyunun bölge kodunun 1 olduğunu bizim bölge kodumuzun 2 olduğunu bu yüzden psn network'ten ghost of sparta ve chains of olympus'u indiremiceğini söylemiyorlar ortalık çakal dolu.Herkes bişey alırken gözünü dört açması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım35_92

Armag3d0N hocam satıcılarda oyunun bölge kodunun 1 olduğunu bizim bölge kodumuzun 2 olduğunu bu yüzden psn network'ten ghost of sparta ve chains of olympus'u indiremiceğini söylemiyorlar ortalık çakal dolu.Herkes bişey alırken gözünü dört açması gerek.

Hocam cevap yazdigin kisiye alinti yaparsan daha iyi olur. cunku o sekilde daha rahat gorebiliyoruz zira bana yazmissin ben daha yeni goruyorum.

Rica ederim dostum .. Ayrica evet dedigin gibi herkez cakala yatiyor ama benim bolgeler ile ilgili herhangi bir sorunum olmadi simdiye kadar, aldigim oyun saticisi guvenlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Fark ettiyseniz birinci resimdeki oyuna 15+ yazmislar 18+ olmasi gerekmezmiydi ?

Dostum o yas kısıtlaması her ulkede ayni degil. o grdugun kapak kuzey america icin sanirim orda da 16 yas resitlik yasidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

quote:

Fark ettiyseniz birinci resimdeki oyuna 15+ yazmislar 18+ olmasi gerekmezmiydi ?

Dostum o yas kısıtlaması her ulkede ayni degil. o grdugun kapak kuzey america icin sanirim orda da 16 yas resitlik yasidir.

Bilgi icin tesekkurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

quote:

Bilgi icin tesekkurler

Rica ederim

• dün gow saga aldım,
    Chains of Olympus ve Ghost of Sparta kutudan çıkan psn kodu ile indirilmesi gerekiyor, ilk denememde hata verdi kod geçersiz diye, daha sonra abd adresli bir psn hesabı oluşturdum ve o hesapla girdim şifreyi kabul etti. ama ben indirmeyi başlatmadım, çünkü tek indirme hakkımız varmış,
    bu işlemi yapan arkadaşlar varsa bi sorum olacak,
    benim ps3 12gb, Chains of Olympus ve Ghost of Sparta bellekte nekadar yer kaplıyor? eğer fazla ise ileride hdd almayı düşünüyorum ozaman indiriyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro7

dün gow saga aldım,
    Chains of Olympus ve Ghost of Sparta kutudan çıkan psn kodu ile indirilmesi gerekiyor, ilk denememde hata verdi kod geçersiz diye, daha sonra abd adresli bir psn hesabı oluşturdum ve o hesapla girdim şifreyi kabul etti. ama ben indirmeyi başlatmadım, çünkü tek indirme hakkımız varmış,
    bu işlemi yapan arkadaşlar varsa bi sorum olacak,
    benim ps3 12gb, Chains of Olympus ve Ghost of Sparta bellekte nekadar yer kaplıyor? eğer fazla ise ileride hdd almayı düşünüyorum ozaman indiriyim..

Fazla yer kaplıyor ikisi de. Bir 10 GB , diğeri 9 GB civarı. Acilen yeni bir HDD almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Bir soruda benden. Tüm oyunların olduğu kolleksiyon paketindeki tüm oyunlar dijital mi yoksa bazıları kod olarak mı geliyor?

God of War: Chains of Olympus ve Ghost of Sparta'nın dijital versiyonlarını US PSN'den indirmek için kod çıkıyor. GoW 1-2 ve GoW 3 iki ayrı bluray diskte geliyor, PSN'den indirmiyorsunuz.

Sonunda ya, kaç gündür bu sorunun cevabını arıyorum sağolasın hocam her ne kadar ben sormamış olsam da

TR Psn için kodu kullanamıyor muyuz? İlla US mu olması gerekli?

• evet ben denedim tr olmuyor us olunca kabul etti şifreyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.