Şimdi Ara

<<<GOD OF WAR DEMO ÇIKTI>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Bende Slim PSP imde oynadım..3.71M33-2

Güzel olmuş ama demo buglı...Merdivene çıktıgımız yerde Kratos boşluğa düştü , gri bir yüzeyde atlayıp zıpladı..Kaldı oyle malesef...Bugün tekrar oynar bitiririm.
    Yalnız PSP de bu tarz oyunları oynarken insan kıllanıyor, tuşlara birşey olacak diye

Aynen Benim arkadaşımız X tuşu "yalama" olmuş , sağa sola oynuyor. Daha alet 4 aylık , benim 2 yıllık alet taş çıkartıyor ona.

• quicksend kardeş bu senn verdiğin tek link godofwar mı??
  • arkadaslar bekle bekle valla degmıs galıba aglıycam oyun hıc bıtmesın ıstedım. bı kac resım attım buyrun.

<<<GOD OF WAR DEMO ÇIKTI>>>

• ooo resimler güzelmiş zaten videosunu izlemiştim bende psp alınca yüklücem bazen psp almaktan cayıyo gibi oluom ozaman hemen videosunu izleyince gow ın alma isteyim artıo

• 3.10 oe de calisacak mi bakalim...Allah yardimcim olsun...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarist02 -- 20 Ekim 2007; 22:41:14 >
  • grafiklere ohaa diyorum..artık benimde psp slim almamım vakti geldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

grafiklere ohaa diyorum..artık benimde psp slim almamım vakti geldi...

Bu oyun için psp alınır...
  • Oyun tek kelimeyle mükemmel
  • demin oynadım bende 2 senedir psp sahibiyim.böyle grafikli oyuna cok az rastladım.ayrıca bir yerde okumustum egmydi heralde bu oyunda aletin %100 gücünü kullanıyormuslar.bence yeterli daha fazla grafige gerek yok bir el konsolu için.
  • Psp tembel tembel yatıyordu demoyla aniden hareketlendi beklediğimden daha uzundu demo ama yinede heyecanlı bir noktada bitti kertenkeleyide haklasak süper olacaktı.
  • 222mhz de oynadım cok az kasma oldu walla kaç kez bitirdim bilmiorum ama son bölümde gelen adamların merdivenine dokunmayınca paso adam gelio valla bir bir kombo cekiyorum acayipp zevklii valla demo böyle full oyun öldürür adamı ...god of war gel ne olursan ol yine gelllll
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

222mhz de oynadım cok az kasma oldu walla kaç kez bitirdim bilmiorum ama son bölümde gelen adamların merdivenine dokunmayınca paso adam gelio valla bir bir kombo cekiyorum acayipp zevklii valla demo böyle full oyun öldürür adamı ...god of war gel ne olursan ol yine gelllll

aynen bende yaptım aynı şeyi..
  • her oyundan sıkılırdım ama bu demoyu bi gün boyunca tekrar tekrar oynadım gidip bidaha oynayaym ..ama okçular pek saf ya full oyunda zorluk derecesinde umarım daha güzel olurr :(
  • 2 kere psp alıp satmışdım..Bu oyun için 3.kere alıcaz sanırım :S
  • merhaba foruma yeni üye oldum daha önce denemiştim ama üye olamamıştım neyse ben oyunu indiriyorum inşallah güzeldir heyecanla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçuku -- 22 Ekim 2007; 19:13:29 >
  • Arkadaşlar oyun harika olmuş. 25-30 dakika sürmedi sanrım ya. 15 dakika da bitiverdi Bazı yerlerde fps düşüşleri oluyor ama hemen toparlıyor makina. Sorun olmuyor yani. Belki de benim versiyonda kaynaklanıyordur, 3.40 oe-a . Şimdiye dek gördüğüm en iyi PSP oyunu. Sırf bu oyun için bile alabilrsiniz makinayı.
  • yavv bişey diycem ya ilk verilen üç linkin 3.sünde bağlantı zaman aşımına uğradı diyo ilk ikiyi indirdim 3. yerine alt taraftaki alternatif linklerin 3.sünü indirsen çalışır mı?..
  • oyun hakikaten inanılmaz olmuş tebrikler sony :] demoyu 10 kere falan bitirdim herhale ama tadı damagımda kaldı artık full versiyon cıkana kadar ghost rider oynamanızı tavsiye ederim az çok god of war u andırıyo oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

Arkadaşlar oyun harika olmuş. 25-30 dakika sürmedi sanrım ya. 15 dakika da bitiverdi Bazı yerlerde fps düşüşleri oluyor ama hemen toparlıyor makina. Sorun olmuyor yani. Belki de benim versiyonda kaynaklanıyordur, 3.40 oe-a . Şimdiye dek gördüğüm en iyi PSP oyunu. Sırf bu oyun için bile alabilrsiniz makinayı.

dostum 3.40 OE'de GOW oynadiysan helal olsun bosver fpsyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.