Şimdi Ara

<<<GOD OF WAR DEMO ÇIKTI>>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skaty gerçekten mi yav ???? Son zamanlarda hiç bakmıyorum yeni firmwarelere ??? Sence güncellemem gerekir mi ? Dün 333 mhzde çalıştırdım makinayı ama o hafif takılmalar yine var. Genelde kalabalık yerlerin başlangıcında 2 saniyelik bir düşüş oluyor sonrası normal ????
  • ben toplam 5 part indirdim ama deydi ya mükemmel oyun pcdeki bazı oyunlardan bile daha iyi psp slim 3.71 m33-2de hiçbir takılma olmadı mükemmel
  • Grafikler nerdeyse PS2 kalitesinde Devil May Cry, Gran Turismo, God Of War... Psp sahipleri coşacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Grafikler nerdeyse PS2 kalitesinde Devil May Cry, Gran Turismo, God Of War... Psp sahipleri coşacak.

Gelse de coşsak.

EDIT: Smiley.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 23 Ekim 2007; 20:29:38 >
  • arkadaşlar 3.11 de çalışırmı bu pm den cvp atarsanz sevinirim
  • Ben 3.52 fwde oynadım.PS2'de daha güzel gibi geldi ama tam sürümüçıksın bakarız
  • E herhalde ps2 de daha güzel. Allahım ya .... Küçücük aletde God of war oynadınız da neyinize yetmiyor be
  • çok başarılı çook
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

3.10 oe de calisacak mi bakalim...Allah yardimcim olsun...

edit:imla

Çalıştı mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

Arkadaşlar oyun harika olmuş. 25-30 dakika sürmedi sanrım ya. 15 dakika da bitiverdi Bazı yerlerde fps düşüşleri oluyor ama hemen toparlıyor makina. Sorun olmuyor yani. Belki de benim versiyonda kaynaklanıyordur, 3.40 oe-a . Şimdiye dek gördüğüm en iyi PSP oyunu. Sırf bu oyun için bile alabilrsiniz makinayı.

dostum birde recovery den cpu hızını 333Mhz e getirerek oyna fark edicek mi??
    bence eder bi dene
  • God Of War demosunu indirdim.İçinden PSP game ve yanında umd data dosyası çıktı ikisini PSP Game klasörünün içine attım fakat PSP de göremedim.Yanlış yere mi yükledim.God OF War demo dosyalarını nasıl PSP ye YÜKELEYECEĞİM?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barış1

God Of War demosunu indirdim.İçinden PSP game ve yanında umd data dosyası çıktı ikisini PSP Game klasörünün içine attım fakat PSP de göremedim.Yanlış yere mi yükledim.God OF War demo dosyalarını nasıl PSP ye YÜKELEYECEĞİM?

Versiyonun kaç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: Barış1

God Of War demosunu indirdim.İçinden PSP game ve yanında umd data dosyası çıktı ikisini PSP Game klasörünün içine attım fakat PSP de göremedim.Yanlış yere mi yükledim.God OF War demo dosyalarını nasıl PSP ye YÜKELEYECEĞİM?

Versiyonun kaç...

en son versiyon 3.71
  • 3.10 oe-a da çalışıp çalışmadığını bilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: #3th3Answ3r

3.10 oe-a da çalışıp çalışmadığını bilen var mı arkadaşlar?

bildiğim kadarıyla 3.40 ve üzeri çalışıyor
  • Bende oynadım demoyu deli oyun gerçekten.Hele sesler mükemmel.
  • Demonun en sonunda bi kapı war tam açılıcakken ejderhanın ateş ettiği. o kapıyı açtım geçen gün

ama oda boş bi kutu war o kadar yukarı doğru atlayıncada makine kendine restart atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Kasım 2007; 2:48:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BTG314

quote:

Orjinalden alıntı: #3th3Answ3r

3.10 oe-a da çalışıp çalışmadığını bilen var mı arkadaşlar?

bildiğim kadarıyla 3.40 ve üzeri çalışıyor

tamam teşekkür ederim...
  • çok fazla oyun sevmeyen biri olarak bu oyuna hayran kaldım.süper grafikler süper sesler süper bir kurgu var.tam sürümü çıksada oynasak dediğim ilk oyun bu.paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler ederim.
  • beyler bisey sorcam ya oyunu nasıl indiriyozz yani sayfanın basındaki m1 i indirmek yeterlimi yoksa ucunudemi indirmeliyiz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.