Şimdi Ara

<<<GOD OF WAR DEMO ÇIKTI>>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sehzadelee

beyler bisey sorcam ya oyunu nasıl indiriyozz yani sayfanın basındaki m1 i indirmek yeterlimi yoksa ucunudemi indirmeliyiz?

üçünüde indircen
  • oyunu indirdimde psp de hangi klasore atıyoz? iso yazan klasore diger oyunların yanına atım actım pspyi yok oyun nereye atıcaz bir bilgisi olan?
  • verisonunda problem wardır yoksa attın klasör doğru
  • olurmu ya hersey calısıyo ben donusturemedim heralde direk attım
  • sonunda basardım atmayı. oynadım guzelmiş ama okcuların orda kendi kendine kapandı alet actım tekrar devam ettim bisey olmadı daha. neden olabilir bu sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzadelee -- 5 Kasım 2007; 15:56:23 >
  • Demo Da Hacklendi

İyi İzleyin Gizli Arena ve Gizli Yaratıklar War. Ben Yeniden Atiyim Bari MS'e Oyunu Secret Bosslara Bakiim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 5 Kasım 2007; 17:32:24 >

• oyun gercekten super o sesler olsun goruntuler ve efektler buyuleyıcı...
  • arkadsim cok tesskkur ederim bayadir ariyodum buldugum linklerin hepside ölüydü paylasim icin cok saol
  • ben böyle oyun görmedim.. :S harika ötesi!
  • versiyonumuz en az kaç olmalı?
  • en son versiyon yüklü kırıldımı yoksa kırılacakmı? bu versiyon ile ne oynayabilirim.
  • arkadaşlar gow için 3.71 m33 makina alacam. ama çok kıllandım, moralim bozuldu; millet kasıyor diyor ne bilim cpu 333 yapın falan filan diyorlar pek anlamam. bir şey soracam; oyun çıktığında orjinal umd alsam kasma falan olur mu yine ? ya olmazsa biraz daha bekleyip orjinal slim psp alacam garantili cfw siz. cvp lütfen.

bu oyun benim hayatım. en iyi performansta oynamak için ne lazımmm, nasıl bir makina nasıl bir hede answer answer jlo ???
  • arkadaşlar benim aletin versiyonu eski.korsan oyunları çalıştıran versiyon.bu oyunu oynatırmı benim psp
  • mükemmel bi demo 3gündür oynuyorum aynı şeyi sürekli:D
  • yasin pspmi aldın varmıydı
  • aldım bi kaç ay oldu oluyor
  • ondan livede pek yoksun yada bende giremedğmden görmyrm
  • Ben böyle oyun görmedim kendimi bir garip hissediyorum oyunu oynarken...Ne yaratık çıktı ya öyle abovvv...Cüce kaldık yanında ama eline verdik koca yaratığın.
  • Vallahi bu oyunu o kadar övdünüz ki sanki diğer oyunlar hiçbişeye benzemiyormuş gibi... Harbiden bu kadar iyi mi yau
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

Vallahi bu oyunu o kadar övdünüz ki sanki diğer oyunlar hiçbişeye benzemiyormuş gibi... Harbiden bu kadar iyi mi yau

olabildiğine iyi(tabi demoya bakarak) sadece sürekli gelen en alt seviye adamlar eğlence olsun diye konmuşlar gibi,hiçbir şekilde vuramıyorlar bile,kratosun silahlarının uzun menzilli olduğunu düşünürseniz yanıma yaklaşamadan ölmüş oluyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.