Şimdi Ara

God Of War'ı sevemeyen tek insan... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spader

quote:

Orijinalden alıntı: AlpineRacer

Hocam haklısın arkadaşa ben de bunu anlatmaya çalışıyorum.Arkadaş herkese fikrini sormuş,sen de benimkini yorumlayacağına kendininkini yaz diyorum.Fakat bunu yapıyor,daha sonra da bana oyunun türünden bahsettiğini falan söylüyor.ben kimseyle tartışmaya çalışmıyorum ama herkes istediğini yazar buraya kendi fikrimiz.ben ona kızıyorum.hala türden falan bahsediyor.mesaj kirliliğiiçin özür dilerim.iyi forumlar...

Ben diyorum ankara sen diyosun gmarmara Tm haklısın hocam

Hocam bir önceki mesajında hala bana Hack&Slash yazsam anlıcak mıydın diyosun.E yazmamışın işte.Allahım ya.Bi de hala en iyisi GoW diyo.Kardeş sen kıtsan bir şey demicem ama herkesin kendi fikri kendi.Ben beğenirim sen beğenmezsin o sana göre en iyi H&S oyunudur bana gre başka bi oyun olabilir.Daha da uzatma.

• quote:

quote:

quote:

Hocam haklısın arkadaşa ben de bunu anlatmaya çalışıyorum.Arkadaş herkese fikrini sormuş,sen de benimkini yorumlayacağına kendininkini yaz diyorum.Fakat bunu yapıyor,daha sonra da bana oyunun türünden bahsettiğini falan söylüyor.ben kimseyle tartışmaya çalışmıyorum ama herkes istediğini yazar buraya kendi fikrimiz.ben ona kızıyorum.hala türden falan bahsediyor.mesaj kirliliğiiçin özür dilerim.iyi forumlar...

Ben diyorum ankara sen diyosun gmarmara Tm haklısın hocam

Hocam bir önceki mesajında hala bana Hack&Slash yazsam anlıcak mıydın diyosun.E yazmamışın işte.Allahım ya.Bi de hala en iyisi GoW diyo.Kardeş sen kıtsan bir şey demicem ama herkesin kendi fikri kendi.Ben beğenirim sen beğenmezsin o sana göre en iyi H&S oyunudur bana gre başka bi oyun olabilir.Daha da uzatma.

Kimin kıt olduğu belli oluo He hadi kal sağlıcakla

• Sonunda kendin de farkına vardın.
    quote:

Türüne Hack&Slash desem anlıcak mıydın?

La o zaman neden bana oyunun türünü söyledini söylüyosun?Kendin de biliyosun söylemedini

quote:

Ben sadece arkadaşa gereken cevabı verdim

La burası forum arkadaş da herkesten kendi fikrini yazmasını istediğini belirtmiş mesajında.Benim cevabıma bakıp fanlık yapmadan önce arkadaşın mesajını sonuna kadar okusaydın bana cevap vermen gerekmediğini,kendi fikrini yazman gerektiğini anlardın.

Umarım artık ciddi olarak düşünürsün nerede ne yazacağını

Diyosan ben hala haklıyım,al sana

• quote:

Sonunda kendin de farkına vardın.
    quote:

La o zaman neden bana oyunun türünü söyledini söylüyosun?Kendin de biliyosun söylemedini

quote:

La burası forum arkadaş da herkesten kendi fikrini yazmasını istediğini belirtmiş mesajında.Benim cevabıma bakıp fanlık yapmadan önce arkadaşın mesajını sonuna kadar okusaydın bana cevap vermen gerekmediğini,kendi fikrini yazman gerektiğini anlardın.

Sana 2025025 kere söyledim ztn oyunun türünün nasıl olduğunu ama baya bi geç algılayabildiğin içn sorun oldu :S Gayet iyi okudum ben arkadaşın yazdığını ve senin yazdığın yazıya cevap vermekte benim hakkım sonuçta forum burası cevaplamasaydın snde kardeşim napim Al sana

• ben oynamadım bile bu oyunu ve dolayısıylada sevmiyorum nötrüm
  • Sevemedim bu oyunu bir türlü ya orda yatıyor oyun kuzu kuzu pff..
  • Bende sevmedim, sadece siz değilsiniz.
  • 1'i ve 2'yi bitirdim.Ama bende pek sevmem.Zevk alamıyorum oyundan.Benim kafadansın
  • Birde ZEUS sevmiyordur bu oyunu _eğer varsa tabi_ :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: huscav

Birde ZEUS sevmiyordur bu oyunu _eğer varsa tabi_ :)))

• quote:

quote:

Sonunda kendin de farkına vardın.
    quote:

quote:

Sana 2025025 kere söyledim ztn oyunun türünün nasıl olduğunu ama baya bi geç algılayabildiğin içn sorun oldu :S Gayet iyi okudum ben arkadaşın yazdığını ve senin yazdığın yazıya cevap vermekte benim hakkım sonuçta forum burası cevaplamasaydın snde kardeşim napim Al sana

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 0:02:50 >
  • Bir anda ne kadar çok GoW 3 sevmeyen çıktı yauu
  • Ben çıktıgı hafta dedim sevmedigimi forumun gow fanları hemen saldırdı yok nasıl böle bişe diyorsun. birde sony bayinden 130 tl aldım hesapta türkçe oyun çıkışını destekleyecegiz diye, yahu arkadaş bu benim görüşüm dedim madem bu oyun çok güzelde neden 1 hafta olmadan oyun forum ikinci elinde sebil herkes satıyor. yok bitirmişlerde satıyorlarmış boş hikaye bu oyun her kesime hitap etmez 1-2 daha güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 18 Temmuz 2010; 10:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Ben çıktıgı hafta dedim sevmedigimi forumun gow fanları hemen saldırdı yok nasıl böle bişe diyorsun. birde sony bayinden 130 tl aldım hesapta türkçe oyun çıkışını destekleyecegiz diye, yahu arkadaş bu benim görüşüm dedim madem bu oyun çok güzelde neden 1 hafta olmadan oyun forum ikinci elinde sebil herkes satıyor. yok bitirmişlerde satıyorlarmış boş hikaye bu oyun her kesime hitap etmez 1-2 daha güzeldi

Satmalarının sebebi oyunun bitmesinden sonra trophylerden sonra oyunda başka birşey yapılamicak olmasıEğer oyunda multiplayer gibi bişi olsaydı(ki böyle bişi imkansız)oyun daha uzun vadeli olurduÜstelik satmayan adamlar napcak oyunun turşusunu mu kurcaklar

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 9 Mart 2016; 0:28:17 >
  • Türünün en iyi oyunu , sevmeyen varsa Hack n Slash sevmiyordur...
  • sen oynamayı bilmiyon kardeş en iyi oyun sen şimdi böle dersen very hardda oyna bakalım nasıl oluyo
  • Açıkcası bende sevmiyorum, sıkıcı, sevene saygım sonsuz.
    quote:

Orijinalden alıntı: Sabotime

1 ve 2yi oynamayan liselilerin feryatları.

Sen coolsun dostum k.bakma.
  • Müthiş zevkli bir oyun easy,normal bitti hard oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.