Şimdi Ara

God Of War'ı sevemeyen tek insan... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • God 3'ü bitirdim ve tekrar oynayasım içimden gelmiyor. God 1 ve 2'yi defalarca bitirmişimdir
  • Titan modeda oyna
  • titan kasar be hocam, normal modda bile bitirirken canım çıktı
  • İlk önce normal modda bitirin düşmanların hareketlerini iyi inceleyin. Mesela sürekli counter hit çalışın yoksa çekilmez Titan mod. En zor bosslardan biri de bence Hades. Onun dışında Hercules çok kolay. Şu anda akrepe geldim Titan modda geçemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 20 Temmuz 2010; 20:02:23 >
  • Hadesi geçemiyorum oyundan da soğudum :(
  • Bende pek sevmedim, tarzım değil.
  • 1 Ve 2 yi oyna birde ingilizce öğren öyle 2 tuş basıp oyun bitirmekle olmaz bu işler
  • bende bi sorun çkmazsa bugün alıcam.. ama demo pek sarmamıştı bilmiyorum belkide 2.insan ben olurum :)
  • Ben de sevmedim, daha taktiksel olsaymış severdim.
  • Hayatımın oyunudur.Gow'la ilgili bir probleminiz varsa gelin hepinize direnirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Hayatımın oyunudur.Gow'la ilgili bir probleminiz varsa gelin hepinize direnirim.

Her türlü destek olurum
    Şaka bi yana gerçekten dünyanın en iyi hack & slash oyunu gösterilmeyi hak eden bir seri.
  • Xbox fanı bi arkadaşım
    Gow III berbat ulan millet sadece abartıyo hava olsun diye demişti
    ben de Gow Colection ve III almakda tereddüte girdim ama öle diğil dimi
  • Kendin söylüyorsun işte XBOX FANI diye Bi kaç videosuna bak netten snra görürsn nası bi oyun olduğunu
  • Ben de oyundan sıkıldım ama asla satmam ayrıca 1-2 saat oynayıp da oyundan sıkılan arakadaşlar oyunu almadan önce bir ps3 cafe de oyunu oynasınlar derim ben öyle yapıyorum.
  • bende sevmedim. ama sevmemenin nedeni mitoloji yi pek sevmem. sırf bu "ulan manyak oyun varyaaa" olayından gow collectionu aldım. bitesiye kadar baygınlık geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone™

bende sevmedim. ama sevmemenin nedeni mitoloji yi pek sevmem. sırf bu "ulan manyak oyun varyaaa" olayından gow collectionu aldım. bitesiye kadar baygınlık geldi.

Oyunun mitolojiye dayalı olduğunu bilmiyormuydunda hocam ?

• Yukarda "GoW3'te GoW1-2'den daha çok boss vardı" denmiş de, sanırım devasa-önemli boss anlamında söylendi. Yoksa GoW2'de de çok sayıda boss vardı:

Colossus, Thesus, Barbar Kıralı, Euryale, Perseus, Ahtapot, Sisters of Fate, Zeus, başlı başına boss'lardı. Bunun yanında, çeşit çeşit ara boss da vardı tabii.

Kısaca GoW3'le esas boss sayısı eşit diyebiliriz ve boss savaşları GoW3'ten daha zordu bence. Özellikle Euryale, Perseus, Sisters of Fate ve Zeus.

GoW3'te benim eleştireceğim iki nokta, belli silahlarda vuruş hissinin önceki oyunlardan sanki daha zayıf olması ve koskoca tanrıları art arda harcamamız, bunlar olurken Zeus'un pek oralı olmaması(biz Hades gibi bir tanrıyı kesiyoruz; Zeus Olimpos Dağı'nın tepesinde buna ne tepki veriyor merak ediyor insan). Onun haricinde, GoW1-2'yi daha çok sevsem de, GoW3 kıral oyundur.

Ama "GoW3 sevmeyen bu tarzda bir oyunu sevmez" demek yanlıştır. GoW sevmeyen biri Prince of Persia sevebilir. Mesela Prince of Persia Warrior Within'i çok sevebilir. GoW'la tamamen aynı değiller ama genel türleri aynı sonuçta.

Bir de, "The Forgotten Sands'in yanında T2T boştu" denmiş. Bir iki platform ögesi için mi denildi? O ögeler haricinde, TFS, T2T'nin yanında çok boş bir oyun bence Bir PoP 3D'yi pek oynamamıştım; onun haricinde hepsini oynadım ve en boş olanı TFS'ydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Ağustos 2010; 2:44:11 >

• Peki bu oyunu sevmeyenler hangi oyunu seviyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

Orijinalden alıntı: Corleone™

bende sevmedim. ama sevmemenin nedeni mitoloji yi pek sevmem. sırf bu "ulan manyak oyun varyaaa" olayından gow collectionu aldım. bitesiye kadar baygınlık geldi.

Oyunun mitolojiye dayalı olduğunu bilmiyormuydunda hocam ?

biliyordumda oyunda 1 kere geçilen yerde 1 saat dolanıp 10 kere daha geçmek hem oyundan hem mitolojiden iyice soğumamı sağladı. mitolojiyi "pek" sevmezdim. artık gıcık kapıyorum
  • oynadım.fena bi oyun değil.ama benim için bi efsane olamaz.herkezin zevkleri farklıdır hocam takma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.