Şimdi Ara

God Of War'ı sevemeyen tek insan... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: barisdragon

Oyunda zorluk seviyesi var mı? Varsa artırın böylece aldığınız zevk de artacaktır. Cod4 mw2'yi very easy oynarken polat alemdar gibi yürüyordum hiç keyif almıyordum.

Bunun üstüne laf yok :D.

Sahsen God of War'ın tüm serilerini Very hard da bitirmis biriyim.
    Ayrıca 1 de zorlandığım kadar 2 de zorlanmadığımı itiraf edeyim. (Kratos'un kopyaları.)

arkadaslarım benide dıslıyor artık yeter artık oynama sunu diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agostino

quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Oyunda zorluk seviyesi var mı? Varsa artırın böylece aldığınız zevk de artacaktır. Cod4 mw2'yi very easy oynarken polat alemdar gibi yürüyordum hiç keyif almıyordum.

Bunun üstüne laf yok :D.

Sahsen God of War'ın tüm serilerini Very hard da bitirmis biriyim.
    Ayrıca 1 de zorlandığım kadar 2 de zorlanmadığımı itiraf edeyim. (Kratos'un kopyaları.)

arkadaslarım benide dıslıyor artık yeter artık oynama sunu diye :D

Ben gow sersinden sadece 3. oyunu oynadım ve bayıldım.Arkadaşlarımla demosunu defalarca bitirmiştik.
    Full sürümü ise mükemmel..
    Sevmeyen arkadaşların çoğunun tarzı değil sanırım....

• Xbox 360 da halo neyse ps3 dede bu o konunun yarısı bi türlü sevemedim diyenlerle dolu zevk-renk yorumsuz.Adamlar yapmış koymuş isteyen alır gider istemeyen bırakır kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Xbox 360 da halo neyse ps3 dede bu o konunun yarısı bi türlü sevemedim diyenlerle dolu zevk-renk yorumsuz.Adamlar yapmış koymuş isteyen alır gider istemeyen bırakır kaçar

Aslında sevmek için Yunan mitolojisiyle biraz ilgili de olmak lazım. Özellikle oyun kültürü çok geniş birinin GoW'dan etkilenmesi için bu gerekli. Ne bileyim Kronos'u görünce "aa canavar" diyecek biriyseniz, e GoW'dan önce bir sürü oyun da oynamış biriyseniz, olay yeterince etkili gelmeyebilir.
    Ama mitolojiye sadece Age of Mythology oynayarak bile biraz olsun aşinalık kazanmış birisi, God of War'dan oldukça etkilenecektir. Hele ki birinci oyundan.

• Gow collection çok zevkliydi ancak gow 3 de beklediğimi bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

Bu dünya üzerinde sanırım benim..

Öncelikle şunu söyleyeyim bu ne bir eleştiri, ne de bu kötü şu daha iyi diye bir kıyas mesajı. Sadece muhabbete yazılmış bir başlık. Onun için oyun fanatikleri önce bir sakinleşsin, zaten arkadaşlarımın eleştirilerinden iyice daraldım.

Konumuza dönelim; yaklaşık 2,5 aydır etrafımdaki bütün arkadaşlarım GOW3 hala almadın mı, çok şey kaybediyorsun, gelmiş geçmiş en iyisi falan diye bana baskı yapıyorlardı. Ayrıca forumu düzenli takip ettiğimden buradaki oyun hakkındaki fikirleri de çok çok iyi biliyordum.

Neyse 10 gün önce oyunu aldım. Heyecanla oyunun başına geçtim. Kesiyorum, biçiyorum, kombolar yapıyorum ama nedense bir türlü eğlenemiyorum. parmaklarım deli gibi tuşlara basıyor, kafalar koparıyorum, karınlar deşiyorum ama bana sanki hepsi buymuş gibi geldi, ilerle öldür, ilerle öldür. Dedim sakin olayım biraz daha oynayayım. Aralıksız 3 gece bu oyunu oynamaya çalıştım ama dedim yok bu iş yaş.

Arkadaşlarıma bahsettim durum bu, sadece kes, biç, öldür; e tamam dediler bu işte zevkli olan bana bir garip adam gözüyle bakıyorlar şu anda.

En son dün oyuncuda Red Dead Redemption ile takasladım oyunu, adam cd'yi kontrol ediyor dedim merak etme 3 gün oynadım sevmedim sıfır duruyor adam bana sen nerenin hastasısın der gibi baktı, sevmedin mi? diye hayret etti.

Sözün özü gerçekten bu dünyada bu oyunu sevemeyen benden başka hiç kimse yok mu??

Kendimi çok kötü hissediyorum!

sen demekki nintendo tarzı oyunları seviyorsun farklı olan oyunları

• Bende pek farklı değilim dostum. Zaten bu tarz oyunları hiç sevmem (Dante's Inferno, Bayonetta vb) God of War III belki farklıdır diye aldım ama değişen hiç bir şey yok gözümde. Neyse arkadaşımdan ödünç almıştım para vermedim en azından :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryder

Bende Olabilirim

Ben Bunu Oynamadan Önce Dışarıdan görüldüğü Gibi Söylemiştim Ama İyi Oyunmuş.Beğendim.Ama O Kadar Abartılı Değil ama God4 çıkarsa Hemen alırım.
  • nasıl abartılı değil yahu? siz evde ps4 oynuyorsunuz heralde
  • Bu oyunu sevmek için ne bir inglizce gerekiyor,nr bir entellektuel bir birikim, ne de konuyu anlamak için kafayı yorma ya da çok iyi bir oyuncu olmak gerekmiyor. Zamanlama kavramınız iyi olsun yeter.

Bazı insanlar sevmiyor aslında sevemiyor. Oyunda önümüze gelene kesmekten başka bir şey yapmıyoruz. Ve de sevmediğini söyleni hemen alaşağı etmek için abuk subuk şeylerle itham ediyoruz

Biraz mitoloji sosu ile oyuna derinlik veriliyor ama sonuç gene aynı. Postal serisinden tek farkı silahlar ve sunuluş.

Ve de bu oyun bence tam lise öğrencilerine göre. İçlerindeki ergen öfkelerini çıkartmanın en kolay yolu herhalde. En azından seriyi sevenler ergenlik döneminde başlamıştır artık kopamıyorlardır.
  • Katılmıyorum ben bu düşünceye, alakası yok ergenlikle. Yaşı ergenliği çoktan aşmış ama GOW'u çok seven tanıdıklarım fazla. Şiddeti sevmenin ergenlikle alakası yok bence, o zaman korku filmi sevenler de liseli. Ergen-liseli yakıştırması falan komik bunlar. Dünyada oynayanlar da mı ergen sadece bu oyunu? Şu an çıkın 10 liseliye God of War sorun, anca yarısı biliyordur. Çoğu liselinin oyun kültürü PES, FIFA, COD, GTA, NBA 2K'dan ibaret.

Belki konu çok derin değil, videolardan da anlaşılıyor ama diyalogları anlamak için ingilizce gerekiyor tabii ki.

Bence God of War'un sevilmemesinin iki nedeni var:

Bir, bazı insanlar fazla şiddetten, kandan hoşlanmazlar. Bu oyunda çok şiddet, kan, bağırsak çıkarma, göz çıkarma, kafa koparma var. Bazıları ne şiddeti kanı sever, ne de korku filmi izleyebilir mesela. Ben ise bayılırım bu türe, korku filmlerini çok severim özellikle.

Kesmekten başka bir şey yapmıyoruz diyorsunuz, arkadaş bu oyunun türü bu zaten. Hack&Slash türü kes-biç-ilerle'dir. GOW da bu sınıfta. GOW'u sevmeyenler, o zaman ne DMC, ne Bayonetta, ne Dante's Inferno, hiç bir H&S oyunu sevmiyor demektir.

Sanki diğer H&S türündeki oyunlarda kesip biçmekten başka bir şey yapıyoruz da GOW'da yapamıyoruz? O zaman bu mantıkla H&S türündeki oyuna "kesmekten başka bir şey yapmıyoruz ya." diyebiliyorsak tutup da bir yarış oyununa "yarışmaktan başka bir şey yapmıyoruz." diyebiliriz, aynı kapıya çıkıyor değil mi?

İkinci nedeni ise, mitolojiden hoşlanmamaları. Ben ise mitolojiyi çok severim, Yunan mitolojisine ilgim vardır, merak ederim, okurum sürekli falan.

Ancak benim bu oyunu sevmemdeki ikinci neden bire göre daha ağır basıyor.

Ayrıca kesmekten başka bir şey yapıyorduk, ilk iki oyunda acayip bulmacalar da vardı. Üçte tamamen kesbiçe kaydı nedense, benim de GOW III'ü üçleme içerisinde son sıraya koymamdaki iki üç sebepten biridir bu bulmaca eksikliği. Grafikleri umrumda değil, bir ilk oyunla, üçüncü oyunu oynayın, aradaki fark anlaşılıyor zaten.

Ekleme olarak, bir de ilk iki oyunu oynamadan, konuyu bilmeden direkt üçe dalarsanız hiç bir şey anlamadan, bu ne ya sadece kesiyoruz diyip bir kenara atmanız kuvvetle muhtemel. İlk iki oyunu oynamadan direkt üçü oynayanlara sözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 28 Ağustos 2010; 12:41:54 >

• Nan gow 3 oyun mu be.Bol grafik soslu yavan bi yemek 1-2 nin yanında solda sıfır.Bu arada Hack'n Slash inBABASI DİABLO II dir "."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

Nan gow 3 oyun mu be.Bol grafik soslu yavan bi yemek 1-2 nin yanında solda sıfır.Bu arada Hack'n Slash inBABASI DİABLO II dir "."

alın bunu dışarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

Nan gow 3 oyun mu be.Bol grafik soslu yavan bi yemek 1-2 nin yanında solda sıfır.Bu arada Hack'n Slash inBABASI DİABLO II dir "."

Kuul sıtori buro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 29 Ağustos 2010; 17:11:49 >
  • oyunun tum serısını oynarsan neyın nerden geldığını konunun ne oldgunu oyundakı amacların neler oldugunu anlarsan yanı 1 ve 2 bıtırırsen bu oyun sana kesme biçme olarak gelmez oyunun oynamak ıcın sabırszlanırsın bıle
  • 1-2-3 Chains of Olympus dahil tüm seriyi oynadım 3-4 kez bitirdim ama 1-2 deki kadar oynanabilirlik yok.Çok severim bu seriyi ama GoW 3 ilk oynadığmda çok sardı sonra cıks.Challengelar bile aşırı kolaydı.GoW 2 de bi Gorgon bulcam diye bi yerlerimi yırtıyordum bunda zaten karşına çıkıyor direk.Ama bence bu oyunda amaç Gow 1 de Gow 2 de yaptığını yaptı artık Tanrıları öldürme zamanı geldi gibi bi mantık olabilir.(Demek istediğimi anlatamadım ben kitap okumadım siz okuyun :D.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmpnk94 -- 27 Eylül 2010; 18:32:11 >
  • Abi 1-2 nin yanında 3 solda sıfır kalmış,o oyunu god of war yapan bulmacaları ve senaryoyu oyundan söküp atmışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.