Şimdi Ara

God Of War'ı sevemeyen tek insan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle şunu söyleyeyim bu ne bir eleştiri, ne de bu kötü şu daha iyi diye bir kıyas mesajı. Sadece muhabbete yazılmış bir başlık. Onun için oyun fanatikleri önce bir sakinleşsin, zaten arkadaşlarımın eleştirilerinden iyice daraldım.

Konumuza dönelim; yaklaşık 2,5 aydır etrafımdaki bütün arkadaşlarım GOW3 hala almadın mı, çok şey kaybediyorsun, gelmiş geçmiş en iyisi falan diye bana baskı yapıyorlardı. Ayrıca forumu düzenli takip ettiğimden buradaki oyun hakkındaki fikirleri de çok çok iyi biliyordum.

Neyse 10 gün önce oyunu aldım. Heyecanla oyunun başına geçtim. Kesiyorum, biçiyorum, kombolar yapıyorum ama nedense bir türlü eğlenemiyorum. parmaklarım deli gibi tuşlara basıyor, kafalar koparıyorum, karınlar deşiyorum ama bana sanki hepsi buymuş gibi geldi, ilerle öldür, ilerle öldür. Dedim sakin olayım biraz daha oynayayım. Aralıksız 3 gece bu oyunu oynamaya çalıştım ama dedim yok bu iş yaş.

Arkadaşlarıma bahsettim durum bu, sadece kes, biç, öldür; e tamam dediler bu işte zevkli olan bana bir garip adam gözüyle bakıyorlar şu anda.

En son dün oyuncuda Red Dead Redemption ile takasladım oyunu, adam cd'yi kontrol ediyor dedim merak etme 3 gün oynadım sevmedim sıfır duruyor adam bana sen nerenin hastasısın der gibi baktı, sevmedin mi? diye hayret etti.

Sözün özü gerçekten bu dünyada bu oyunu sevemeyen benden başka hiç kimse yok mu??

Kendimi çok kötü hissediyorum!

• Yoo öyle birşey yok. Bana da gayet boş göründü GOW3.
    Halbuki 1 ve 2 şahane oyunlardı. Bir de şu var, sen ilk iki oyunu oynamamışsan zaten hikayeden son derece yoksun olan bu 3. oyun sana kes biç ten başka bişey veremez
  • İlk iki oyunu oynamadıysan niye aldınki seri adı üstünde 1-2-3 diye gidiyor
  • Bende Olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryder

Bende Olabilirim

Sanırım bende ama bu kararı tüm seriyi tekrar oynarak düşünücem
  • 1 ve 2yi oynamayan liselilerin feryatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clanox -- 8 Temmuz 2010; 14:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotime

1 ve 2yi oynamayan liselilerin feryatları.

diyosun... Peki dediğin gibi olsun ama 30 yaşında, evli barklı birinin yazısıydı o. Feryat ettiğim falan da yok. En başta dediğim gibi sadece muhabbetine yazıldı.

Yine de teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda zorluk seviyesi var mı? Varsa artırın böylece aldığınız zevk de artacaktır. Cod4 mw2'yi very easy oynarken polat alemdar gibi yürüyordum hiç keyif almıyordum.
  • kesınlıkle 1 ve 2 oynanmadan 3 e gecılmemelı , aynı hataya bende dusuyodum ama neysekı gow 3 u yarıda kesıp 1 den basladım ama soyle soylıyebılırımkı gow 1 hayatımda oynadagım en gusel oyundu
  • Demek ki sen hack&slash türü oyunları sevmiyorusun. Mesela Devil may Cry sevmeme olasılığında olabilir.
    Yoksa oldukça eğlenceli bir türdür. Ve Gow 3 konusu veya grafikleri ile değil, eğlenceli oynanışıyla bu türde çıtayı yükseltmiştir.
    Ek olarak arkadaşlarında dediği gibi, ilk iki oyun çok daha iyidir 3. oyuna göre.
  • Ben DMC4,Prince of Persia 4 , The Forgotten Sands falan acayip hoşuma gidiyor.İçimden ılık sular akar oynarken

Gerçi banada pop1,T2T falan çok boş sade gelmişti.Ondan pop 4 ve the forgotten sands daha çok hoşuma gidiyor.

Belki god of war 1-2 güzeldir gerçi ben hiçbirini oynamadım ya bilmem
  • gow 3 ü cok basit yapmıslar basit derken grafikten falan bahsetmiyorum oynanıstan bahsediyorum cok düz bir oyun paso ilerliyorsun 10 metrede bir boss cıkıyor karsına oyunda kafa yorucak bıseyler yapıcak unsurlar yok eski gow lara göre.ama grafik konusunda bisey söylemeye hakkımız yok tabiki.
  • ben 3 ve 2yi oynamadım, dün 1'i bitirdim
    3'ü bilmem ama ben 1'deki bulmacaları ne prince of persiada gördüm ne de bir tomb raider oyununda, aklım dütüldü abi nası geçiceğimi anlayana kadar, hele ki tapınakdaki bölümler efsane bence, ve oyunun en güzel olayı şudur bence, genelde birçok oyunda bir kere geçtiğin yerden bir daha geçmiyorsun abi, ama mesela gow1 de kratos'un lanetli nehirden iple çıkarken tekrar ihtiyarla karşılaşması dudak uçuklatan bir sahne, veya bulmacalara gelelim, tapınaktaki lebirentin ne başı var ya abi, ordaki kitapta "sadece en cesur adam bu labirentten çıkabilir" tadında bişi yazıyor, ben o odadan çıkınca "ee bu kolaymış" demiştim :) ne biliyim labirentten 3 güne çıkıcağımı, sonra o labirentte bi yer var, elmas gibi bir taş var, 2 parçayı birleştirince elmas parlıyor, karşıya doğru bir ışık çıkıyor, orayı bilirsiniz, ben sanıyorum ki o anda kullanacağım bir şey, lakin böyle değil, o elması birleştirmemin bi anlamı yok çünkü daha 2 günlük işim var, bir sürü daha başka bulmacaları çözüp sonra oyunun seni tekrar oraya daha önce açılmayan bir kapı vasıtasıyla getirmesi sonucu (tamlamaya bak heytt) o elması birleştirmen anlam kazınıyor, yani ben bulmacalarının hastası oldum herçekten
    konuyu açan arkadaşa şöyle hak veriyorum, ben önceleri hard modda oynuyordum, abi adamlar ölmüyo, sonra tapınaktan çıkmaya yakın bir bölüm var, yer sağa ve sola kayıyor, kenarlarda da dönen silindirler var, bu bölümde çok zorlandım ve oyunun da önerisi üzerine easy modda devam ettim, herifler tek kılıçla iniyor, ares'i de o şekilde yendim zaten
    son bir şey, oyunun en başındaki video var ya aga, kratos uçurumdan atlar, oyunun sonunda anlarsınya, aslında orası oyunun başı değil sonuymuş, ya ne bilim, tamam eğer çok zorda oynuyorsan sıkabilir, otamatikleşmen gerekiyor, ama hikaye-ki çok da bi ... alamadım çünkü altyazı yoktu, bu eksi bişi bence- feci, belki böle efsanevi şeyler sevmiyorsanız, daha herçekçi olsun istiyorsan, oyunu beyenmemekte haklısın

• Beni de yoldaşların arasına gözün kapalı yaz.Oynayacam bir gün bitirecem diyorum ama hiç oynamıyorum.Oyna oyna bitmiyor hep aynı şey vur kır kes parçala.Biraz değişikolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

gow 3 ü cok basit yapmıslar basit derken grafikten falan bahsetmiyorum oynanıstan bahsediyorum cok düz bir oyun paso ilerliyorsun 10 metrede bir boss cıkıyor karsına oyunda kafa yorucak bıseyler yapıcak unsurlar yok eski gow lara göre.ama grafik konusunda bisey söylemeye hakkımız yok tabiki.

kafa yorup oynamak istersen pop dene derim gerçekten uğraş gerektiren bölümleri var ama gow olarak oynamak istersen gow1 i tavsiye ederim [ gow3 ve pop4 oynamadım diğerlerini bitirdim buna göre değerlendiriyorum ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 9 Temmuz 2010; 2:17:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpineRacer

Beni de yoldaşların arasına gözün kapalı yaz.Oynayacam bir gün bitirecem diyorum ama hiç oynamıyorum.Oyna oyna bitmiyor hep aynı şey vur kır kes parçala.Biraz değişikolsun

vur kır kes parçala diosun o zmn atıyorum call of duty de hep savaş, grand trusmoda hep yarış ? GOW oyunlarıda böyle.... saçma saçma şeyler yazıosunuz. Eğer 1. ve 2. oyunu oynamayp 3 den başladıysan sana hak verebilirim bazılarına öyle gelebiliyor ama oynadıysan, 3. oyunu oynarken böle bişey yazman imkansız diyebilirim .. ki 1 ile 2 yi oynayıp sevmeyende 3 ü almaz.
  • gow3 ün tek eksisi vardı bulmaca çok azdı veya kolaydı gow1 deki bulmacalar gerçekten şahaneydi ama gow1 de epic sahneler azdı gow3 te epic sahnelerde tavan yapmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 10 Temmuz 2010; 3:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

Orijinalden alıntı: AlpineRacer

Beni de yoldaşların arasına gözün kapalı yaz.Oynayacam bir gün bitirecem diyorum ama hiç oynamıyorum.Oyna oyna bitmiyor hep aynı şey vur kır kes parçala.Biraz değişikolsun

vur kır kes parçala diosun o zmn atıyorum call of duty de hep savaş, grand trusmoda hep yarış ? GOW oyunlarıda böyle.... saçma saçma şeyler yazıosunuz. Eğer 1. ve 2. oyunu oynamayp 3 den başladıysan sana hak verebilirim bazılarına öyle gelebiliyor ama oynadıysan, 3. oyunu oynarken böle bişey yazman imkansız diyebilirim .. ki 1 ile 2 yi oynayıp sevmeyende 3 ü almaz.

Hocam öncelikle burası bir forum bunu hatırlatmak isterim herkes burda kendi fikrini yazar kimsenin fikri kimseyi germez sadece geyik yapılır benim fikrim seni niye gerdi anlamadım burada GoW III fanboyluğu yapmanın bi manası yok oyunu her oynayan beğenecek diye bir şey yok.Ben 1 le 2 yi oynamadım,3 ü arkadaşlarım çok övdü ben de onu denemek istedim ve beğenmedim,bunda seni rahatsız edecek bir şey olmamalı.Ayrıca CoD u da,GT yi de beğenirim beğenmem,bu da benim fikrim.Ki,ben zaten onlarla ilgili herhangi bir yorum bile yapmadım.Zaten bence;bak bence diyorum CoD da savaştan başka bir şey olması pek mümkün değil 2. dünya savaşının ortasında savaşmaktan başka ne yapabilirsin sence?GT de de aynen böyle durum.GT de yarış oyunu sen gidip yarış oyununda arabayla yarışmaktan başka şeyler yapmazsın.Twisted Metal gibi oyun istiyosan o ayrı.Son önerim,kimsenin fikrine karışıp fanboyluk yapma ben fikrimi söyledim seni ilgilendirmez benim fikrim burda arkadaş bir soru sormuş sen gelmişin beni tartıyorsun.İyi forumlar herkese.

• Basit bir oyun, bir derinlik alamıyorum nedense.

Özellikle 3 te PS3'ün gücünü kullanarak müthiş bir atmosfer yaratmışlar. Bu insanı ister istemez içine çekiyor.

Ama nasıl diyim, ben oyunları ailemle oynarım, izlerler yardım ederler. Onca oyun gördüler her türlü yaratığa dayanmışlardır amaan saçma şey dedikleri pek olmaz.

GOW3'e 5 dakika tahamülleri yok, beni de etkileyen bir şey yok. Oynuyorum sırf kafa koparmaca kol koparmaca oradan kanlar fışkırıyor, elinde bladeler var döndür döndür öldür ilerle.

Bana göre değil oyun. Hopla zıpla kafa kes ilerle, hiçbir gerçekçilik yok. Oyunun illa gerçekçi olması gerekmiyor tabi, ama bu da demek oluyor ki ben de realist oyunları seviyormuşum.

Öyle pek bir haz alamadım işte.
  • Ben bizim karakterin amacını anlamadım. İyi kötü deşmediği kişi kalmadı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.