Şimdi Ara

GOD OF WAR III REMASTERED (PS4) - TÜRKÇE - 1080p/60fps - 14 TEMMUZ 2015 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
9
Favori
39.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    doğru onu gözüm kaçırmış valla. haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyun indirimde şu an PSN'de 45₺ almayı düşünüyorum ancak bildiğim kadarıyla Türkçe desteğivardı bu oyunun, ama desteklenen diller kısmında ne dublajda ne altyazıda Türkçe yazmıyor... Bir hata mı bu yoksa yok mu öyle bir seçenek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Beyler oyun indirimde şu an PSN'de 45₺ almayı düşünüyorum ancak bildiğim kadarıyla Türkçe desteğivardı bu oyunun, ama desteklenen diller kısmında ne dublajda ne altyazıda Türkçe yazmıyor... Bir hata mı bu yoksa yok mu öyle bir seçenek?

TR PSN'de satılan oyunda Türkçe altyazı var. "Ayrıntılar" kısmında yazan bilgiler eksik olabiliyor.

• busterr kullanıcısına yanıt
    oyun türkçe,ayrıca plus ile 34 tlye geliyor bu oyun için çok iyi fiyat
  • Bu oyunu bir kere bitirdim çok hayran kaldım tekrar oynayayım dedim notalı müzikli yere geldim geçemiyorum şimdi orayı çıldıracam

• Dün akşamdan beri yüzlerce kez denedim geçemedim müzikli yeri dünyanın en iyi müzik yapımcısını getirsen o bile geçemez bu bölümü öyle de kazık yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sabirmusti

oyun türkçe,ayrıca plus ile 34 tlye geliyor bu oyun için çok iyi fiyat

45 lira yazıyor. Plus ile ekstra %10 indirim diyor 40.5 'a geliyor 34 lirayı göremedim ben.

•  GOD OF WAR III REMASTERED (PS4) - TÜRKÇE - 1080p/60fps - 14 TEMMUZ 2015
  • Valla remasteredlari lanetleyen biriyim ben net ama 20 liraya bulunca duramadim. 2010da oynayip tarihe gommustum bu efsaneyi. Simdi tekrar basladim su gibi akiyor namussuz ozlemisim kratosu. Soyle parmaklarimiza kramplar sokan oyunlar cikmayali cok oldu.

Bir dalmisim basina yarisina mi geldim ne yaptim anlamadim :)

• Dante kullanıcısına yanıt
    20 liraya nereden buldun?
  • Beyler taşlaştırma büyüsünü nasıl yapabilirim, ateşli üç başlı köpeği öldürdükten sonra iki silahşörü taşlayıp öldürmem gerekiyor bi türlü konsoldan yapamadım..

• Beyler taşlaştırma büyüsünü nasıl yapabilirim, ateşli üç başlı köpeği öldürdükten sonra iki silahşörü taşlayıp öldürmem gerekiyor bi türlü konsoldan yapamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Grisolucan

Beyler taşlaştırma büyüsünü nasıl yapabilirim, ateşli üç başlı köpeği öldürdükten sonra iki silahşörü taşlayıp öldürmem gerekiyor bi türlü konsoldan yapamadım..

Medusa türevi quick time event (kafasında O) ile öldürdüğünde çevrendeki düşmanlar taşa dönüşüyor. Umarım budur demek istediğin.
  • Arkadaşlar bu oyun neden tam ekran olarak başlamıyor yoksa 720p'mi?
  • Oyun amerikadan gelicek bölge ALL , türkçe alt yazı olmaz mı arkadaşlar.Daha gelmedi yarın gelicek.
    Lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Oyun amerikadan gelicek bölge ALL , türkçe alt yazı olmaz mı arkadaşlar.Daha gelmedi yarın gelicek.
    Lanet olsun.

Olmaz malesef 2.bölge olması gerekiyor.
  • Of lanet olsun.

Neden all yazmışlar 1. Yazsalar bari.

• Arkadaşlar Ascension PS4'e çıktı mı? İlk 3 oyunu oynamıştım PS4 var 4. oyunu merak ediyorum.
  • üç f Ü kullanıcısına yanıt
    Hayır

• üç f Ü kullanıcısına yanıt
    Çıkmadı.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.