Şimdi Ara

GOD OF WAR III REMASTERED (PS4) - TÜRKÇE - 1080p/60fps - 14 TEMMUZ 2015 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
9
Favori
39.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tr psnde alırsanız türkçe altyazılı oynayabiliyorsunuz. bende oynadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakan

youtube da bu oyun ps 4 de türkçe gözüküyor tr psnde baktığımda tr altyazı gözükmüyor cdlerin arkasındada tr altyazı menü yazmıyor nasıl ps4 de türkçe oynuyor youtubedekiler

benim tek kutulu oyunum. cusa01715 sürümünde altyazı var
  • 1-2 ve Ascension oyunlarıda Remastered olarak çıksaydı keşke Ps4'e.

1 ve 2'yi Emulator, Ascension'u ise Ps3'te bitirecez artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Master

1-2 ve Ascension oyunlarıda Remastered olarak çıksaydı keşke Ps4'e.

1 ve 2'yi Emulator, Ascension'u ise Ps3'te bitirecez artık.

1. ve 2. oyunlar PS3'te de var.
  • Oyunu tavsiye edermsnz? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyabala84

Oyunu tavsiye edermsnz? :)

Oynamadıysan büyük kayıp.
  • Beyler , ne zamandır merak ediyordum nedir nasıl bir şeydir bu gow serisi diye , nihayet seriye gow 3 remastered ile başladım.

Oyunun aşırı agresif bir girişi var yani adamlar "kardeşim ilk 2 oyunu oynamadan 3 e başlama bi zahmet " demişler dedirtiyor olmadık big boss lar neredeyse sıradan düşmanlardan çok boss/ big boss çıktı karşıma oyunun başında ilk hack&slash deneyimim olduğu için de acayip zorladı beni

Fakat bunlardan daha vahimi şu;

Save sistemi beni çileden çıkardı! Ben mi sorun yaşıyorum bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa oyunun save olayı bu mu ? Resmen şu 3 büyük tanrıdan biriyle kapışırken oyundan çıkayım dedim artık 50 defa falan ayni sahneyi oyna oyna yeter dedim tekrar girmek istediğimde neredeyse yarım saat geriden başladım ve düşünün o big boss dan bir önceki boss u dahi öldürmemiştim o kadar geriden başladı

Eğer tüm oyun böyle geçecekse bu oyun bitmez...

• ps3 te bitirimştim ps4 için 90-100 lira vermeye değer mi tekrar sizce
  • Oyunu yeni oynuyorum mükemmel ya acayip hoşuma gitti hemen bitmesin diye agirdan oynuyorum. Adamlar yapmış aga. 1ve 2 gibi harika ama onları emulatorle oynamıştım. Bu da efsane olmuş

Yanlız tv de tam ekran olmuyor bilen var mı acaba kenarliklarda film şeridi gibi siyahlıklar var

• quote:

Orijinalden alıntı: solwied

ps3 te bitirimştim ps4 için 90-100 lira vermeye değer mi tekrar sizce

indirimi bekle bence.Orada daha ucuz fiyatları görmüştü yanlış hatırlamıyorsam
  • Daha önce 25 TL’ye kadar düşmüşlüğü var. İndirime girince alın. Şuradan bakabilirsin.

https://psprices.com/region-tr/game/108772/god-of-warr-iii-remastered

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Daha önce 25 TL’ye kadar düşmüşlüğü var. İndirime girince alın. Şuradan bakabilirsin.

https://psprices.com/region-tr/game/108772/god-of-warr-iii-remastered

o civarlara geldiğinde alayım o zaman sağolun
  • Ne kadar alıyım

• ps2'de gow 1-2'yi oynadıktan sonra şuan ps4'te gow 3 remastered oynuyorum.Bu nasıl bir muazzam grafik farkı yahu
  • God of War 3'ü yeniden bitirdim. Bu defa 2 gün dayandı oyun. Bulmacaları unutmuşum bi iki tanesi uğraştırdı. Cok fena hypelandım şu anda. Adamlar 8 sene öncesinde bile nasıl bölüm tasarımları vuruş mekanikleri yapmışlar. Gelsin artık yeni oyun

• eeeee sonunda final

kratos ölmedi mi sonda?

nasıl 4. oyunda ayaklanacak bu andan sonra? Kimden çocuk yapacak? Nasıl başka mitolojiye geçiş yapacak? Ayrıca el insaf yetmedi mi yunan mitolojinin tanrıları? Daha kaç tanrı ölecek?
  • Platinum almaya tek trophy kaldı o da 100 düşmanı kör etme. Sırf onun için yine başlayasım gelmiyor

• Tekrar bitirdim. Ne kadar eğlenceli oyun ya
  • God Of War'ın çıkmasına az zaman kala tekrar başlayıp bitirmekte fayda var.
  • PS3'te zevk alarak bitirmiştim. Plus'a versinler diye bekliyorum ama uzun sürecek gibi.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.