Kratos hayranı olarak 2 günde oyunu bitirdim(ev sartları,aile bireylerinin dizi falan filan izlemesi sebebiyle süre azcık uzadı:) Yalnız diğer serilerden farklı olarak adamlar harbiden coşmuşlar özellikle 1 e 1 dövüş sahneeri ve sonundaki zeus ile kapışma sahneleri inanılmaz güzel.Yeni çıkan silahlara gelince hadesin ruh çalan kancalı kırbacı ve elektrık sacan demirli kırbaçlar ne bılıyım pek hoşuma gitmedi,onların yerınde daha zarar verici silahar düşünülebilirdi.Velhasıl zevkin doruklarına çıktım diyebılırım normal level ile,spartan modu açıldı bikac defada onunla oynamak farz oldu.Ayrıca oyunu bıtırdıkten sonra challange modları acılıyor,gayet guzel ve sarıyor.Şimdiden GOW 4'ü beklemeye başladım ama 2015 ten önce yapmazlar herhal
kardeş bence biraz erken bitirmişsin belki God Of War 4 çıkmaya bilir
oyunu bitirmiş olsaydın çıkcağını anlardın
gow 4 neden çıksın arkadaşım ? çıksa bile kratos olmaz başka bir konu üzerinden devam eder orası ayrı.ama kratos ve onun hikayesi 3.oyun ile beraber bitti.dlc ler için o after credits sahnesi kondu.
god of war gibi efsane olmuş bir yapım ps3 gidi daha uzun yıllar sony e para kazandıracak bir cihazda daha yeni başlamışken bitmeyecektir, ismi gow 4 olmayacaktır ama god of war yapımcılarınında dediği gibi bitmeyecek daha çok serilerini göreceğiz biraz devrik bi cümle oldu ama ne demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım
ulan durun daha 3 yeni çıktı biz oynamadık.
6 milyondan fazla satsın bak nasıl 4. oyun çıkacak.
quote:
Orijinalden alıntı: K®ATOS
Dünyada ne kadar satar bilmemde Türkiyede en az 10 bin satmalı ki Türkiyeye daha çok önem versinler
quote:
Orijinalden alıntı: kerim35
quote:
Orijinalden alıntı: K®ATOS
Dünyada ne kadar satar bilmemde Türkiyede en az 10 bin satmalı ki Türkiyeye daha çok önem versinler
Kesinlikle satar.. Bugün sınıfta God Of War dedim , neredeyse herkes oyunu biliyor fakat Ps3 yok kimsede.. Türkiye'de ekonomik şartlar iyi olsa kesinlikle bu oyun çok daha fazla sayıda satar.. Heleki Sony Türkçe çeviri bile yapardı..
2 gunde bıtırmek ıcın gunde kac saat oynadın???
zorluk derecen neydi..
millet kıyamıyor bıtırmeye gunde 1saatten yavas yavass gdyr 2gun erken gıbı sımdı napacaksın GOD OF WAR 3 satılıkmı olucak yoksa sende sıkı GOW culardanmısın onları gozungıbı arsıvıne mı koyacaksın...
buarada dantes infernoyu dene oynamadıysan butarzda GOWdan sonra tek bence.. ki 1yılda yapılmıs ugrassalar demek nler yapacaklarki glyrmus devamı...
quote:
Orijinalden alıntı: BERGX
2 gunde bıtırmek ıcın gunde kac saat oynadın???
zorluk derecen neydi..
millet kıyamıyor bıtırmeye gunde 1saatten yavas yavass gdyr 2gun erken gıbı sımdı napacaksın GOD OF WAR 3 satılıkmı olucak yoksa sende sıkı GOW culardanmısın onları gozungıbı arsıvıne mı koyacaksın...
buarada dantes infernoyu dene oynamadıysan butarzda GOWdan sonra tek bence.. ki 1yılda yapılmıs ugrassalar demek nler yapacaklarki glyrmus devamı...
ben 4 günde gow 1-2 yi hardda bitirmiştim yazın
2 günde tam olarak 8.5 saatte normal seviyede bitirdim
gow3 de platin alanlar varmı
ben toplam 16 saat de 1 ve 2 yi bitirmiştim very hard da iki versiyon üst üst e oyunayınca çok fena oluyor ama ps 3 yok işte 3 ü napıcaz bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme