Şimdi Ara

God of War serisini sevemedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not:Oyunu oynamamış olanlar bakmasın spoiler içerir.

Amacım provokatörlük falan değildir,yalnızca serinin bende bıraktığı izlenimi sunacağım.

Seriye büyük bir saygım var,konusu gerçekten mükemmel,sadece konusu için oynanacak bir oyun ama nedense ısınamadım :)

Bu seri için konsol alanlar var,şimdi sevmiyorum diye bana saldırabilirler.Görüşlerimi sunacağımı,oyun hakkında bir kötü yorumda bulunmayacağımı kendimce belirtmek isterim.

Genel olarak oyundaki dövüş sistemi gayet güzel yani size canavar biçerken gaz veriyor,ama bir süre sonra hep aynı yaratıkları kesmek de canımı sıkıyor.Bu arada tüm oyunlarını oynadığımı da belirteyim.1. oyunu bitirdim,2. oyunun yarısında bıraktım,3. oyunun sonlarına doğru bıraktım.
    Bazı önemsiz yerlerdeki Boss Savaşları inanılmaz can sıkabiliyor.Bulmacaların çoğu saçma sapan geliyor.

2 kere GOW I-II-III'ü satın aldım ama hepsinde 1. oyunu bitirdim.Daha sonra iş 2. ve 3. oyuna gelince sıkıldım.2. oyunun ortasında bırakıp 3'e geçtim,onu da beğenmedim oyunları sattım:)
    Belki bu söylemimden; benim için 1. oyunun en sağlam GoW oyunudur demek istediğimi anlamışsınızdır.
    Oyun genel anlamda boss savaşları hariç kolaydı.En zor Boss olarak Ares'i gördüm oynayabildiğim kadarıyla..(1. oyundaki Son Boss Savaçı-Ares ile olan)

Var mıdır acaba benim gibileri?

• God of war hikaye olarak en saglam hack n slash lerden biridir bana gore. Hikayesi cok zevkliydi. Hele benim gibi 1-2-3 u ard arda bitirenler bunu daha iyi anlar, ancak zevkler ve renkler tartisilmaz, demekki sana hitap etmemis.
  • Ben de sevmedim, kamera açısının serbest olmaması vs sıktı beni, ama o ilk tanrılarla kapışma vs gaz vericiydi.

• Hele herkül ile olan dövüş mest etti beni :
    )
  • valla ben hikayesini okudum ettim aldım.ilk 3. oyunu oynadım.bosslar hariç beğenmedim zaten yunun mitlojisindeki tanrılara hayranlığım vardır tanrılar için oynadım.sonra arkadaşın psnden 1-2 yi indirdim 1i zor bitirdim dayanamadım 2.ye girmedim bile.oyunu hikayesi için oynasam kalkmadan oynardım sağlam hikaye fakat bence abartılan bir oyun.vur parçala hep.abartıldığını ve ondan daha başarılı seriler olduğunu düşünüyorum hatta hikayeye girmessek castlevania:lords of shadow gow3den başarılı bi oyun bence
  • Aynen bazı bosslar oyunu tavan yapıyor ama genelde bende sıkılmıştım
  • Tarzın degilse sevmeyebilirsin aynen benim rpg sevmemem gibi. mass effect 2 yi 1 saat oynayıp direk takasa vermiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War | Remake | ANA KONU
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı senin gibiyim. God of War herkese hitap eder diye bir şart yok zaten ama en iyisi ilk oyundu bence de. İlk oyundan aldığım zevki nedense diğerlerinde alamadım. Halleujuvara'ya katılıyorum kamera açısının serbest olmaması da kötü bir sorun çünkü etrafı kontrol edemiyorsunuz ve ''Lan şuraya bak ne biçim manzara, Anaa mızrağı ta nerden sokmuşlar?'' gibi düşüncelerin de azalmasını sağlıyor.(Hayatımda yaptığım en saçma eleştri buydu galiba.) Söylediğim gibi tabii ki bir büyük sorun daha var : + (Bu tuş çok sorunlu.)

• Ben de God of War dışında Castlevania,Darksiders vsvs. bitiremiyorum sıkıyor.
  • Çok normal. Çünkü oyunun fan kitlesi bellidir. Yani mitolojiye ilgisi olan, daha değişik hikayeler arayan insanlara hitap eden bir seri. Ben de sevemedim şahsen.
  • Sevmeyenler cok benim cevremde de, ama kesinlikle oyle ortasında bırakılacak kadar kotu bir oyun degil bence. Senin sevememenin nedeni 'God of War' isminin yarattıgı buyuk beklenti olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Ben de God of War dışında Castlevania,Darksiders vsvs. bitiremiyorum sıkıyor.

Bende de tam tersi. GOW birinci oyunu biraz kurcaladım, 2.sinden haberim yok, 3.sünü easy'de bitirip direkt satmıştm. Ama grafik, hikaye falan müthiş, ona birşey diyemem. Bir de aradaki bulmacalar bayağı iyiydi.
  • Bu methedilen Castlevania serisine hangi oyunla başlanıyor acaba?
  • O zaman hiç bir hack n slash sevmiyorsun? Ben 3. oyunda mest olmuştum.
  • Grafiklerini ve hikayesini çok sevmiştim ama sonlarına benide sıktı oyun
  • En iyi oyunu 2.sidir benim için.
  • Tabi insan sevmeyebilir bir oyunu.Ama söz konusu gow olunca aklıma gelen ilk tepki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 30 Ağustos 2011; 0:33:46 >
  • Neden spoiler veriyorsun ki
    Bilmeneyi görmüş falan
  • Dante's infernoyu dene bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akrep4

Dante's infernoyu dene bide

Ben oynadim onu... beni sarmadi o oyun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.