Şimdi Ara

god of war yardim lasim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi odaya sikistim bi at heykeli war yanina cikmak icin iki heykeli itip yerine oturtup davari cekip merdiven yapiyosun heykele dokuyorum hayalat falan biseylerden bahsediyo gunes halisi falan gibi biseyden bahsediyo odadanda cikamiyorum bilenler yardim edebilirmi lutfen

• -----SPOILER-----

merdiven gibi şeyi çek (üstüne zıplama) kapanmadan merdivenin sol taraftan merdivenin arkasına doğru koş giriş war orda öbür odaya...

-----SPOILER-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Mart 2008; 15:36:40 >
  • Soruyu ben sormamıştım ama çok teşekkürler dostum.
  • arkadaşlar oyunun başlarında takıldım. bölümde ağzından ateş çıkaran canavar bir adamı ağzından düşürüyor ve biz bu adamı kapıyı açmak için kullanıyoruz. adamı 1. geçit için kullandıktan sonra 2. geçit için ne yapmamız gerekiyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

arkadaşlar oyunun başlarında takıldım. bölümde ağzından ateş çıkaran canavar bir adamı ağzından düşürüyor ve biz bu adamı kapıyı açmak için kullanıyoruz. adamı 1. geçit için kullandıktan sonra 2. geçit için ne yapmamız gerekiyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

1. yerin sağ tarafına dogru git orada bitane kutu görürsün o kutuyu 2. de kullana bilirsin
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    quote:

bi odaya sikistim bi at heykeli war yanina cikmak icin iki heykeli itip yerine oturtup davari cekip merdiven yapiyosun heykele dokuyorum hayalat falan biseylerden bahsediyo gunes halisi falan gibi biseyden bahsediyo odadanda cikamiyorum bilenler yardim edebilirmi lutfen

o at heykeline cıkmıcan cıktıgın o merdiveni çektigin zaman sol tarafında boşluk var hemen kapanmadan geç sonra orada yine heykelleri çekecen felan sonra işte ışığı yansıtıcan ve yansıyan yerde kalkanı kullancan

• o kutuları almaya çalıştım ama olmadı. nasıl kullanacağım onları. teşekkürler...
  • Bitane büyük kutu var zaten ''O'' basarak kullanabilecegin bir kutu. Kırdıgımız kutulardan daha büyük gormen lazım sağ taraflara iyice git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of war ( Refarans ilani )
    3 yıl önce açıldı
    God of War III Upgrade ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki "O" işareti çıkıyor mu kutunun yanına gittiğimizde. abi tüm kutuları deniyorum ama olmuyor. bir daha başlayayım bölüme bakalım..

quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

Bitane büyük kutu var zaten ''O'' basarak kullanabilecegin bir kutu. Kırdıgımız kutulardan daha büyük gormen lazım sağ taraflara iyice git.
  • tamam kardeşim gördüm kutuyu sanırım dövüşürken kırıyormuşum yanlışlıklar. sağolasın tekrar....
  • Bende bu atlı yerde kalmıştım. 2 gündür uğraşıp duruyordum. Saolun
  • peki arkadaşlar bu ateş kalkanı aldığımız yeri nasıl geçiyoruz. hani 3 tane heykel var sırayla ateş ediyorlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan78bjk

peki arkadaşlar bu ateş kalkanı aldığımız yeri nasıl geçiyoruz. hani 3 tane heykel var sırayla ateş ediyorlar....

+1
    Bende burda takıldım
  • Ateşi kalkanla bloke edip onlara geri yollucan ateşi. Ateş kalkana değer değmez L ye basılı tutarken vurma tuşuna basın geri yollar
  • vurma tuşuna basmanıza gerek yok L ye bas çek bas çek hızlı hızlı yolluo geri.
  • arkadaşlar oyunun sonu mu bilmiyorum ama bi tane karıyla kavga ediyorum. kanatları falan var karının. bayaa zor bi bölüm bakalım nasıl geçecem. 3-4 defa oynadım ama olmadı..
  • quote:

arkadaşlar oyunun sonu mu bilmiyorum ama bi tane karıyla kavga ediyorum. kanatları falan var karının. bayaa zor bi bölüm bakalım nasıl geçecem. 3-4 defa oynadım ama olmadı..

evet son boss o. zeus un gauntletıyla dövücen onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

arkadaşlar oyunun sonu mu bilmiyorum ama bi tane karıyla kavga ediyorum. kanatları falan var karının. bayaa zor bi bölüm bakalım nasıl geçecem. 3-4 defa oynadım ama olmadı..

evet son boss o. zeus un gauntletıyla dövücen onu

"zeus un gauntletıyla" dediğin zırh mı oluyor yoksa kaplan kafalı yumruğa takılan eldiven gibi şey mi?
    ilk önce yumrukla dövdüm karıyı biraz. canı yarıya gelince yukarı çıktı kaltak :):)
    sonra zırh ile yolladığı ateşleri geri gönderdim ona sonra yine yumrukla dövdüm o aşağı düşünce. sonra o beni dövdü :):):):)

• bitirdim abi oyunu R ye basılı tutup kare tuşuna basacakmışız. karı anca öle ölüyor...
  • arkadaşlar ben de karanlık odanın oldugu bolumdeyım hanı su ha kırmızı bır usuyun ıcınde hades heykelı var ya ordayım 8 adamı oldrup usttekı kapıyı actım ama lavllı korıdoru gecemıyorum.........yardım.......bırde g-hadesın kafasındakı kolu cevıremıyorum 2 gundur burdayım yardım edın...........challenge of hades..........
  • Arkadaşlar, Zırhlı ve yeşil kalkanlı iki adam var. kargalar da bunlara eşlik ediyor. bu bölümü bir türlü geçemedim. Kargaları öldürüyorum; ama adamlar zırhlı olduğu için bir türlü sonuç alamadım. nasıl geçecez? ve oyunun hangi aşamasındayım?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.