Şimdi Ara

god of war yardim lasim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: johnmyung

Benim takıldığım yerdede 4 tane heykel var.Yansıtıyosun ışığı bişeyin içinden çıkıyolar.Sonra 4 ünü yerleştiriyosun ortadan bi heykel daha çıkıyor.At var bi tanede.Yansıtıyorum ışınları 4 ündende ama hiçbişey olmuyor.50 defa değiştirdim duruş pozisyonlarını.Geçemedim baydı artık heykel taşımak

Heykelleri biraz daha mantıklı yerlere koy Sanırım hatırladıgıma gore şöle yapıcaktık arkatarafa kalkanları karşı tarafa bakanları koy ,ileri kısma ise yan tarafa bakanları koy veya bi yan bi ileri şekilde yap tam hatırlamıyom ama belli bir mantık var ona gore dizicen. Sonrada kalkanınla ışığı at heykele yansıtıcan biryer parlıyor olacak tam onun uzerinde.

• eywallah beyler geçtim... =)
  • challenge mode da 3 bitmiyor 4. ile 5. nasıl açılacak
  • inanılmaz oyundu tadı damaamda kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

quote:

Benim takıldığım yerdede 4 tane heykel var.Yansıtıyosun ışığı bişeyin içinden çıkıyolar.Sonra 4 ünü yerleştiriyosun ortadan bi heykel daha çıkıyor.At var bi tanede.Yansıtıyorum ışınları 4 ündende ama hiçbişey olmuyor.50 defa değiştirdim duruş pozisyonlarını.Geçemedim baydı artık heykel taşımak

Heykelleri biraz daha mantıklı yerlere koy Sanırım hatırladıgıma gore şöle yapıcaktık arkatarafa kalkanları karşı tarafa bakanları koy ,ileri kısma ise yan tarafa bakanları koy veya bi yan bi ileri şekilde yap tam hatırlamıyom ama belli bir mantık var ona gore dizicen. Sonrada kalkanınla ışığı at heykele yansıtıcan biryer parlıyor olacak tam onun uzerinde.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

o heykelleri ışık bi kare oluşturacak şekilde ayarlıosun

sonra orda bi taş war üstüne çıkıp shield açıosun.

sorandan da cevaplayandan da Allah razı olsun :D

• heykellerin dördünüde yükseltilere yerleştirdiğinde ortada iki tarafa yansıtan heykel çıkıyo.o heykelin arkasında senin durup ışık kalkanı açman gereken yer var.
    heykelleri çöyle yerleşricen

_ || _

| ||| |

- : sola - sağa yansıtan heykel
    | : ileri yansıtan heykel
    ||:durman gereken yer ( yerleştirince çıkçak)
    |||: ikili yansıtan heykel (yerleştirince çıkıyo)
  • sanirim herkes burada bir takiliyor :)
  • Arkadaslar, sona yaklaştım gibi hissediyorum ama bi yerde takıldım.

önce bi ağacı yıkmaya calısırken güçlerimi kaybettim. sonra bir video basladı kızıyla bulustu konustu bi hatunlaa muhabbet etti video bitimindee yesiillik bi yerdeyim ortalıktaa saydam hacılar var beyaz beyaz heralde hayaletler:) alanı dolastım dolaştım birsey yok bulamadım önümdeki kapıda kırmızı korumalı geçemiyorum....

oyun cok guzell... yanlız savasılan yaratık sayısı az gibi hele herkesin takıldıgı o bilmece gibi bölüm cok sıkıcı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BilgiYazar

Arkadaslar, sona yaklaştım gibi hissediyorum ama bi yerde takıldım.

önce bi ağacı yıkmaya calısırken güçlerimi kaybettim. sonra bir video basladı kızıyla bulustu konustu bi hatunlaa muhabbet etti video bitimindee yesiillik bi yerdeyim ortalıktaa saydam hacılar var beyaz beyaz heralde hayaletler:) alanı dolastım dolaştım birsey yok bulamadım önümdeki kapıda kırmızı korumalı geçemiyorum....

oyun cok guzell... yanlız savasılan yaratık sayısı az gibi hele herkesin takıldıgı o bilmece gibi bölüm cok sıkıcı....

o hayaleteri döv güçlerin gelio yawaş yawaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: BilgiYazar

Arkadaslar, sona yaklaştım gibi hissediyorum ama bi yerde takıldım.

o hayaleteri döv güçlerin gelio yawaş yawaş

Evet, yanlız ilk oynayışımda oyun takılmıştı(Yaklaşık 1 saat gelen geçen tüm hayaletleri öldürdüm ama güçlerim gelmedi.) Sonra PSP'yi kapattım ve ertesi gün tekrar GOW'u açtım. BU sefer 10 dk. bile olmadan güçlerim geri geldi. Belki sende de böyle bir sorun olmuş olabilir

• Sağolunnn hepsini eşşek cennetine yolladım :D adreslerini sasırmıstılar olimpus dağından attım hepsini ::D
  • Bende bi yerde takıldım...yuvarlak bir asansör gibi bişi var yanında 2 tane parlayan yuvarlak var onlara vuruyosun kırıyosun o yuvarlak çok yüksektan aşağıya inmeye başlıyo sen inmeye başladığında da orataya 3 tane canavar çıkıyo...ne yapıcam bilmiyorum...şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar lütfen yardım edin ben devin üstündeki bölümü bir türlü geçemedim lütfennnnn yardım edin....
  • beyler bende göl olan kapalı bi yere geldim yukarı tırmadıyorum heykel var heykelin olduğu platformun yanında bi yer gözüküyo ama oraya ulaşamıyorum nası geçicem bu bölümü yardım ederseniz sevinirim
  • oynayalı okadar çok oldu ki hatırlamıyorum
  • hersey yutup ta :D psp god of war WALKTHROUGH yazmaya bakar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.