Şimdi Ara

god of war yardim lasim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kare-kare-üçgen kombosuyla kalkan kırabilirsin
  • kare kare üçgen kombosu işe yaramıyor tam bu komboyu yapacakken adamların kalkanı devreye giriyor ve onlar sana vuruyor
  • abi önce arkaya takla fln aç zaman bulmak zorundasın yani olay o zaten:D
  • Havadan üçgenle kombolar dene olmadı persten aldığın büyü ile adamlara vur
  • quote:

Orjinalden alıntı: semsemwar

Havadan üçgenle kombolar dene olmadı persten aldığın büyü ile adamlara vur

abi ne büyüsü onu nasıl kullanacaz
  • oyunu bitirdim ..çabuk bitti
  • Arkadaşlar yine takıldım kaldım. Zincirlerin üzerinden karşı tarafa geçiyorum. bir zincir platformunun üzerine çıkıyorum ama diğerine bir türlü zıplayamıyorum. karşıya geçmem lazım galiba ama bunun için ne yapacam ? her türlü yolu denedim nerdeyse olmuyor...
  • bende yakıldığım yeri soliyim :
    daha basta templeda bi kafanın olduğu yer var orda takıldım bişey yapamıyorum
  • @edebi

O platformun üstüne çık en kenarına yanaş karşı platforma atlamak için. Zaten yürüyerek aşağı düşemiyosun sonuna kadar git platformun. Karşıya doğru zıpla tam aşa düşmeye başlarken 2. zıplamayla platforma tutuncan sora çıkıosun işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreldoR -- 9 Mart 2008; 11:41:36 >
  • Oyunun sonu sanırım ama bitmiyor bir türlü.. Kanatlı kadın boğazımdan tuttu enerjileri filan bitirdi. sonra beni bıraktı boşluğa vurdum kan çıktı. 224 hits filan yaptım kadın ortalıklarda yok yukarıda ama geriye inmiyor. nasıl indirecez bu kadını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edebi -- 9 Mart 2008; 17:59:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: edebi

Oyunun sonu sanırım ama bitmiyor bir türlü.. Kanatlı kadın boğazımdan tuttu enerjileri filan bitirdi. sonra beni bıraktı boşluğa vurdum kan çıktı. 224 hits filan yaptım kadın ortalıklarda yok yukarıda ama geriye inmiyor. nasıl indirecez bu kadını...

Güneş topu tarzı büyünü bossa fırlat. Kolona tutunup yere düşecek. Vücudunun birkısmı aşağıya sarkık ve hareketsizken kılıçla veya zeus gauntlet ile canını bitirinceye kadar tekrarla. Büyü atamassan kadın sana ateş topun tarzında birşey yollıyor. Bunu kalkanınla geri gönder. Hızlı bir şekilde tekrarlıyınca gene aşağıya sarkıyor. Sonunda yere düşücek etrafında yeşil ışıklar çıkacak o anda. Ortadaki kırmızı çemberin içine girip Kalkan tuşuna bas. O tuşu belirecek.O tuşuna sürekli bastığında kadının işi bitmiş olucak

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkMask

quote:

Orjinalden alıntı: edebi

Oyunun sonu sanırım ama bitmiyor bir türlü.. Kanatlı kadın boğazımdan tuttu enerjileri filan bitirdi. sonra beni bıraktı boşluğa vurdum kan çıktı. 224 hits filan yaptım kadın ortalıklarda yok yukarıda ama geriye inmiyor. nasıl indirecez bu kadını...

Güneş topu tarzı büyünü bossa fırlat. Kolona tutunup yere düşecek. Vücudunun birkısmı aşağıya sarkık ve hareketsizken kılıçla veya zeus gauntlet ile canını bitirinceye kadar tekrarla. Büyü atamassan kadın sana ateş topun tarzında birşey yollıyor. Bunu kalkanınla geri gönder. Hızlı bir şekilde tekrarlıyınca gene aşağıya sarkıyor. Sonunda yere düşücek etrafında yeşil ışıklar çıkacak o anda. Ortadaki kırmızı çemberin içine girip Kalkan tuşuna bas. O tuşu belirecek.O tuşuna sürekli bastığında kadının işi bitmiş olucak

Eyvallah. Sağolasın arkadaşım. Kaç saattir kadını indiriyorum aşağı fakat kadın tekrar yukarı çıkıyodu delirecektim en sonunda senin yazınla anladım olayı.

• ya arkadaşlar challenge mode da 1. yi geçen var mı?
  • Bende şu gemideki hayalette kaldım. elindeki orakla ortadan 2ye bölüyorum. Sonra tekrar canlanıyor.
    havada vurup yere düşürüyorum. O ya basıp yakalıyorum ama her seferinde elimden kaçıyor namıssz.. Belki 30sefer oynadım. Geçemedim

edit: Sonunda geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi out -- 12 Mart 2008; 11:34:37 >
  • oyunun tam olarak konusu ne?
  • bende atlı bölümde takıldım
    ama bu sefer üstüne çekilen merdiven kırılmış tırmanarak yukarı çıkılıyor

ek: buldum çok saçmalamışım gow'u oynamaktan en zoru arıyorum
    bu kadar kolay şey gözümden nasıl kaçmış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46 -- 11 Mart 2008; 20:50:36 >
  • Ben de şu 3 tane at heykeli olan yerde kaldım. Aynı yerde save noktası , bir kutu , yerde yuvarlak bir şekil var. Şeklin üstüne gelince O ya basıyorum burada kuzey rüzgarlarından falan bahsediyor. Birde heykellerin altında 3 tane sağa çevrilen kollar var. Onların hepsini çevirmek mümkün değil sanırım. Tam çeviriyorum , diğerine gidiyorum bu yine aynı noktaya dönüyor. Bu kolları çevirmeden yoluma devam ettim , bi kaç tane canavar öldürdüm fakat ilerde takıldım ve geri dönmek zorunda kaldım. Bu noktada ne yapılması gerekli? Bana biri yardımcı olursa çok mutlu olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMask

Saolasın sonunda bitirdim oyunu.. Güzel ama kısaymış doğrusu
    2.si psp ye ne zaman çıkıyor bilen var mı.? Tadı damağımda kaldı oyunun yaw

• Benim takıldığım yerdede 4 tane heykel var.Yansıtıyosun ışığı bişeyin içinden çıkıyolar.Sonra 4 ünü yerleştiriyosun ortadan bi heykel daha çıkıyor.At var bi tanede.Yansıtıyorum ışınları 4 ündende ama hiçbişey olmuyor.50 defa değiştirdim duruş pozisyonlarını.Geçemedim baydı artık heykel taşımak
  • o heykelleri ışık bi kare oluşturacak şekilde ayarlıosun

sonra orda bi taş war üstüne çıkıp shield açıosun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.