çölü falan geçtikten sonra bi yerlerde takıldım bi kolu sürekli çevirerek yerleri hareket ettirdim aynı yerde 3 kere farklı farklı kapılar çıktı sonra bi tanesine girdim orda kaydetyme yeri de var kapıdan girdiğim an kapı iniyo ve geri çıkmam engelleniyo orda bi yere geldim butoununüstüne bastığımda kapı dönüyo tahta bi şeyi oraya taşıyıp koydum yine aynı kapının dönmesine de yetişemiyorum napacam ya ben ???
arkanı kapıya ver,ayağınla tahta sandığa gerileyerek iyice vur düğmenin üzerine gelicek şekilde,sonrasında kapı açıldığında geriye doğru atlabu işlemi kapının önünde yapman lazım.
ya dediğini yaptım ama azcık ilerliyo kutu kapının önüne de çıkaramıyorum daha detaylı söler misin?
ya hadi bilen yok mu detyalı pls ps açık oynayamıyorum :(
iteceğin sandığı nasıl iteceğin önemli hızlı itme tuşu var ya R1 VEYA R2 di sanırım onla hızlı bir şekilde itmesi lazım sandığı yerini ayarlayım hızlı itersen o koyacxağın yere sen gitmeden koymuş olursun ve kapıya rahat gidersin
sağol sonun da oldu ya bu oyuna çok sık takılıyorum :) bitirecem ama saniye başı yardım alsamda bitirecem