Genel Bilgiler Yapımın İsmi: Godfall |
Godfall [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI]
-
-
Güzele benziyor , pre-order yapmıştım bir süre önce , sadece Epic Store da var sanırım Steam de göremedim.
-
Satın aldım az önce, oldukça iyi bir yapım olucak gibi, paketine göre 249 TL ile 369 TL arası bir fiyatlandırma söz konusu.
-
ps5 exc değil miydi bu ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusaderps5 exc değil miydi bu ya
Hayır , exclusive kısmı ilk 12 ay sadece epic store da olucakmış daha sonra steam store vs. gelicekmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 4 Ekim 2020; 14:11:43 > -
Oyuna resmen bayıldım tam istediğim tarzda bir rpg olmuş nedendir bilmiyorum ama çok uzun süredir hiç bir oyun trailerı beni böyle heyecanlandırmamıştı. Sabırsızlıkla bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir loot-shooter olacağı için hiçbir beklentim yok. RPG elementleri Division ya da Destiny gibi sağlam olsa yeter. Sevenleri için farklı bir konsept olacak.
-
Oyunun ismi sakat. Tövbe haşa, Tanrı 'nın düşüşü mü demek istiyor isimde anlamadım. Böyleyse müslüman olarak bu oyunu oynamamız lazımdır. Sakat duruyor sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iychan -- 5 Ekim 2020; 23:11:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek tutacak gibi gelmedi bana umarım yanıltır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşin içine loot girdiği zaman ne bileyim destiny 2 var bir tarafta bir tarafta bunlar insanın canı istemiyor bunlara girişmek
Sadece yeni nesile çıkıcak bir yapım olduğu için "Ray Tracing", "AI" ve "Yeni Yükleme Sistemlerine Göre Optimize Edilmiş Olması(3-4 GB/s)" gibi şeyleri barındırıyor , bakalım nasıl olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 6 Ekim 2020; 17:47:41 > -
Güzel olucak gibi.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 10 Ekim 2020; 17:53:58 > -
-
Teknolojik açıdan ilk yeni nesil yapımlardan olucak gibi zira diğer çoğu "AAA" yapım eski nesil düşünülerek yapılmış durumda genel olarak , çıktıktan bir süre sonra update alıcak olsalarda özlerinde hep eski nesil yapıyı barındırıcaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 19 Ekim 2020; 17:27:48 > -
-
-
Oyun ile ilgili hiç bir beklentim olmadığı için çoktan çıktı ve patladı sanıyordum. PS5 Sunumundaki efsane videoyu da unutmadık.
-
Sistem Gereksinimleri Açıklandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 2 Kasım 2020; 22:42:49 >
Benzer içerikler
- metaphor refantazio türkçe yama
- pokemon fire red cheats
- stranded deep kaç kişilik
- dark souls 3 türkçe yama
- mmo oyunlar
- rp ne demek
- witcher 4
- witcher 1 remake
- witcher 4 oyunu ne zaman çıkacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X