Genel Bilgiler Yapımın İsmi: Godfall |
Godfall [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI]
-
-
Güzele benziyor , pre-order yapmıştım bir süre önce , sadece Epic Store da var sanırım Steam de göremedim.
-
Satın aldım az önce, oldukça iyi bir yapım olucak gibi, paketine göre 249 TL ile 369 TL arası bir fiyatlandırma söz konusu.
-
ps5 exc değil miydi bu ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusaderps5 exc değil miydi bu ya
Hayır , exclusive kısmı ilk 12 ay sadece epic store da olucakmış daha sonra steam store vs. gelicekmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 4 Ekim 2020; 14:11:43 > -
Oyuna resmen bayıldım tam istediğim tarzda bir rpg olmuş nedendir bilmiyorum ama çok uzun süredir hiç bir oyun trailerı beni böyle heyecanlandırmamıştı. Sabırsızlıkla bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir loot-shooter olacağı için hiçbir beklentim yok. RPG elementleri Division ya da Destiny gibi sağlam olsa yeter. Sevenleri için farklı bir konsept olacak.
-
Oyunun ismi sakat. Tövbe haşa, Tanrı 'nın düşüşü mü demek istiyor isimde anlamadım. Böyleyse müslüman olarak bu oyunu oynamamız lazımdır. Sakat duruyor sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iychan -- 5 Ekim 2020; 23:11:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek tutacak gibi gelmedi bana umarım yanıltır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşin içine loot girdiği zaman ne bileyim destiny 2 var bir tarafta bir tarafta bunlar insanın canı istemiyor bunlara girişmek
Sadece yeni nesile çıkıcak bir yapım olduğu için "Ray Tracing", "AI" ve "Yeni Yükleme Sistemlerine Göre Optimize Edilmiş Olması(3-4 GB/s)" gibi şeyleri barındırıyor , bakalım nasıl olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 6 Ekim 2020; 17:47:41 > -
Güzel olucak gibi.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 10 Ekim 2020; 17:53:58 > -
-
Teknolojik açıdan ilk yeni nesil yapımlardan olucak gibi zira diğer çoğu "AAA" yapım eski nesil düşünülerek yapılmış durumda genel olarak , çıktıktan bir süre sonra update alıcak olsalarda özlerinde hep eski nesil yapıyı barındırıcaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 19 Ekim 2020; 17:27:48 > -
-
-
Oyun ile ilgili hiç bir beklentim olmadığı için çoktan çıktı ve patladı sanıyordum. PS5 Sunumundaki efsane videoyu da unutmadık.
-
Sistem Gereksinimleri Açıklandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 2 Kasım 2020; 22:42:49 >
Benzer içerikler
- stranded deep kaç kişilik
- sherlock holmes the devil"s daughter türkçe yama
- rpg oyun önerisi
- metaphor: refantazio türkçe yama
- throne and liberty forum
- witcher 4
- mmo oyunlar
- rp ne demek
- witcher 1 remake
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X