< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Godfall [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI] (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lenneth-
Ben oyunu cok arastirmadim, oyun online mi arkadaslar, mmorpg tarzimi?
Ekran karti hediyesi gelmisti uzun sure oynanacak birseyse satmayayimDestiny gibi düşünün , Godfall biraz daha farklı lakin aynı kategorideler.
-
-
3 saat civarı oldu, oldukça iyi tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 12 Kasım 2020; 14:44:45 > -
İlk "Expansion" pack in 2021 yılında geliceği doğrulandı.
-
Adını duyup hiç nedir diye bakmadım. Gözüme güzel göründü. Zorluğu falan nasıl vur geç basitse almayacağım ama biraz souls kafasındaysa direkt alacağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThrashbringerAdını duyup hiç nedir diye bakmadım. Gözüme güzel göründü. Zorluğu falan nasıl vur geç basitse almayacağım ama biraz souls kafasındaysa direkt alacağım.
Vur geçmi , adamı .... çevirirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük bir update üzerinde çalışıldığı ve kullanıcılardan alınıcak geri dönüşler ile revize edilip sunulucağı doğrulandı.
Not: Reddit in "Godfall" bölümünden geri dönüşte bulunabilirsiniz ingilizce olarak.
Matchmakıng göremedım ama ileride eklenirmi bilgisi olan varmı
-
Beraber oynama var hocam . 4 kişiye kadar oynayabiliyorsun. Oynamak isteyen eklesin epic : osmandemi
-
Party şeklinde oynama tavsiye edilir , tek başına zorlayıcı olabiliyor.
-
250 lira edermi oyun
-
quote:
Orijinalden alıntı: GodPan250 lira edermi oyun
Çok rahat.
Eder rahat eder ama şöyle birşey var . Oyunda patlama efektleri çok fazla çok renkli eğer bu konuda rahatsızlığı olan varsa YouTube videolarını seyredip öyle alsın.
Vuruş hissi çok kötü duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark matterVuruş hissi çok kötü duruyor.
Vuruş hissi iyi , izlerken anlaşılmıyor.
-
Update ile "Ray Tracing" desteği geliceği doğrulandı , "DLSS 2.0" hakkında bir açıklama yok şuan.
-
Vuruş hissi güzel o konuda sıkıntı yok.
Bloom ayarı sıfıra çekebilirsiniz ben rahatsız olmadım.
4k da epic ayarlarda oynuyorum hocam ayarları değiştirince nedense takılıyor. Blue efektini kapattım oyun takılmaya başladı. Açtım düzeldi yama gerekiyor galiba . Oyun çok keyifli karışmıyorum full grafik güzel oluyor. Ama yoruyor tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X