Şimdi Ara

Godfather 3 ü izledim sinirlerim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar demin godfather 3 izledim son sanede alpaçinonun hali sinirlerimi bozdu sn gel 1-2 de yeraltı dunyasının baronu ol karızma tavan olan bı adam 3 te son sahnede sicilyada bi köyde ağlıyarak sandalyeden düştü sandalyede üstüne düşerek öldü böle 10 dk yuh be ayıp dedım sızde bnm gıbı mı duşunuosunz

• Ozamanniyespoilerveriyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.Eroğlu

Ozamanniyespoilerveriyon

+1..

Daha birini bile izlememiştim
  • Bunu söyledin ya z.ç..n sıvadın yani.
    Ayrıca
    quote:

Ozamanniyespoilerveriyon ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansar93
    arkadaşlar demin godfather 3 izledim son sanede alpaçinonun hali sinirlerimi bozdu sn gel 1-2 de yeraltı dunyasının baronu ol karızma tavan olan bı adam 3 te son sahnede sicilyada bi köyde ağlıyarak sandalyeden düştü sandalyede üstüne düşerek öldü böle 10 dk yuh be ayıp dedım sızde bnm gıbı mı duşunuosunz

Aynen ya Alpacınonun Babasıda Don Vito Carleone de öyle ölmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

arkadaşlar demin godfather 3 izledim son sanede alpaçinonun hali sinirlerimi bozdu sn gel 1-2 de yeraltı dunyasının baronu ol karızma tavan olan bı adam 3 te son sahnede sicilyada bi köyde ağlıyarak sandalyeden düştü sandalyede üstüne düşerek öldü böle 10 dk yuh be ayıp dedım sızde bnm gıbı mı duşunuosunz

sonunu izleyebilemedim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Unkown-Artist

quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

sonunu izleyebilemedim ya

ne demek istiyosun la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HERKES BENİ ÖLDÜRÜYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O değilde sen koskoca marlon brando ve robert de niro'nun torunu, al pacinco nun oğlu ol, git operacı ol. Yakışıyor mu sana, insan gider bari las vegastaki kumarhanelerin başına geçer. Krallar gibin yaşa değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 5 Aralık 2009; 19:18:51 >
  • DİKKAT BU MESAJ SPOİLER İÇERİR

Bende Naruto'yu izliyordum ve İtachi ölmemeliydi Şu an moralim çok bozuk.Sen Akatsuki üyesi ol, kendi klanını yok et sonrada ölürkende kafanı duvara çarp yani olmadı şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Marley

Bu filmi hala izlemediyseniz yaşamayın

• quote:

katılıyorum. Godfather dünya sinemasındaki en iyi filmlerin bile babasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDV Beyannamesi -- 5 Aralık 2009; 19:35:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

quote:

katılıyorum. Godfather dünya sinemasındaki en iyi filmlerin bile babasıdır.

• Bu filmin en güzel yanı da bu işte, her sahnesi senelerce aklınız da kalıyor, benim de don corleonenin büyük oğlunun ölüm sahnesi, ölmeden önce kurulan tuzak hep aklımdadır. Seneler geçti, hala nasıl düşer bu pusuya derim kendi kendime.

--

Arkadaşlar bir replik vardı ya, tam hatırlayamadım bilen yazarsa sevinirim.

Each man... diye devam ediyordu.
  • godfather üçlemesi kötüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Bu filmin en güzel yanı da bu işte, her sahnesi senelerce aklınız da kalıyor, benim de don corleonenin büyük oğlunun ölüm sahnesi, ölmeden önce kurulan tuzak hep aklımdadır. Seneler geçti, hala nasıl düşer bu pusuya derim kendi kendime.

--

Arkadaşlar bir replik vardı ya, tam hatırlayamadım bilen yazarsa sevinirim.

Each man... diye devam ediyordu.

We've known each other many years, but this is the first time you ever came to me for counsel or for help. I can't remember the last time that you invited me to your house for a cup of coffee, even though my wife is godmother to your only child. But let's be frank here. You never wanted my friendship. And, uh, you were afraid to be in my debt.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurJAM

godfather üçlemesi kötüdür.

Sana göre öyle olabilir bana göre taş gibidir.
  • @egomanyak.

Bu kadar uzun değildi, türkçe karşılığı galiba,

Bazı insanlar, kendi kaderlerini çizerler. Gibiydi. Ama tam olarak hatırlamıyorum. Hatırlasam direk msn'e yazıcam

@OnurJAM

The GodFather kendisinden sonra gelen bütün mafya filmlerinin, oyunlarının babasıdır.
  • İzlemeyenlerin ölmeden önce izlemesi gereken bir Film.Kesinlikle çok iyi.Ben Blurayını indirip izlemiştim ayrı güzel.
  • esaretin bedeli daha güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.