https://www.gog.com/game/metro_last_light_redux 1 Ocak 2021 17.00'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. |
[GOG] Metro: Last Light Redux Ücretsiz
-
-
steam hadi neyse, epic'e daha zar zor alışıyoruz birde gog mu çıktı başımıza? origini falan saymıyorum bile. hepsiyle ayrı ayrı uğraşılmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vanity Fairsteam hadi neyse, epic'e daha zar zor alışıyoruz birde gog mu çıktı başımıza? origini falan saymıyorum bile. hepsiyle ayrı ayrı uğraşılmaz.
GOG'un sahibi CD Projekt Red ve sadece DRM korumasız oyunları satıyor burada. Çok da kötü değil arayüzü falan bence kullanılır.
-
uğraştırıcı olan nedir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vanity Fairsteam hadi neyse, epic'e daha zar zor alışıyoruz birde gog mu çıktı başımıza? origini falan saymıyorum bile. hepsiyle ayrı ayrı uğraşılmaz.
client olmadan falan direk oyun indirilebiliyor, keşke hepsi gog gibi olsa
-
uğraşmak istemiyorsan dışarı çıkabilirsinquote:
-
Gog galaxy 2.0 ile hepsini tek çatı altına toplamışlar ama ne biliyim valla yav 100 tane client oldu... -
tesekkurler
-
Teşekkürler haber verdiğin için faydalandik -
eyvallah ekledik dursun
-
Mükemmel bir oyundur kaçırmayın. -
Fırsat için teşekkürler. Faydalandım.
-
Teşekkürler ..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X