Şimdi Ara

gogle yi zengin etme kendin kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AGLOCO dedikleri basit bir toolbar. Yani arama cubugu diyebiliriz. AGLOCO toolbar'in adini da Viewbar koymuslar. Internette yaptiginiz
    armalari Google'dan degil, AGLOCO'dan yapmanizi istiyor.

AGLOCO onumuzdeki 1-2 yilda internetin en buyuk sirketlerinden biri olmaya aday. Google'i artik herkes biliyor. Tum aramalarimizi orada yapiyoruz. Peki ne kadar kazandiklarini biliyor musunuz? 2006 da 10,6 milyar dolar ciro yaptilar. Bunun da 3,5 milyar dolari net kardi. En genel anlamiyla bu parayi siz internette arama yaparken google kullandiginiz icin kazandilar.

Arama sonuc sayfasindaki reklamlar, gelirlerinin %99'unu olusturuyor. Peki size bu paradan birsey veriyorlar mi?

AGLOCO internetteki bu reklam pastasindan onemli bir pay almak uzere kurulan akillica bir program. Sadece reklamdan degil, internetten yapilan satislardan da komisyon kazanacak. Elde edecegi gelirlerin de %90'ini AGLOCO uyeleriyle paylasacak. Uye sayisi cogaldikca gelirleri artacak, gelirleri arttikca uyelerine daha cok kazandiracak.

Peki ben ne kadar kazanirim? AGLOCO'ya uye olup, viewbari kurdunuz. Internette de ayda en az 5 saat vakit harciyorsunuz. Bu sayede adamlarin Kasasina ayda yaklasik 12,5 dolar para girecek. Bunun 5 dolarini size verecekler. 6,25 dolarini da sizi oneren uyelere dagitacaklar. Kendilerine de 1,25 dolar kalacak. Burada sizin icin para kazanmanin en onemli noktasi yeni uyeler onermek.

Mesela Siz AGLOCO'ya 10 arkadasinizi uye yaptiniz. Arkadaslariniz sizin kadar cabalamadilar ve herbiri ortalama 3 kisiyi uye yapti. Ve
    onlar da 3'er kisi diyelim. 5. kademeye kadar bu alt uyelerden siz de gelir elde edeceginiz icin aylik geliriniz 1517,5 dolar olur.

Parami nasil alacagim? Kazandiginiz parayi banka hesabiniza yollayacaklar. Uyelik tamamen ucretsiz.Burada internetteki reklam pastasindan AGLOCO ve siz payinizi alacaksiniz. Erken uye olanlarin kazanci daha fazla olacak.

Google yeterince kazandi. Google kadar olmasa da siz de internette KAZANMAYA BASLAYIN

NASIL ÜYE OLACAGIM? Asagidaki linki tikladiginiz zaman AGLOCO üyeligine ilk adimi atmis olacaksiniz.

http://www.agloco.com/r/BBDV1374

Sevgiler
    Suat Sertan Kus

• hikaye bunlar dostum kimse kimseye bedava para vermez
  • http://www.agloco.com burdan üye olsak olmuyor mu
  • maksat paylaşım isteyen istediği yerden uye olu...
  • kardeşim bırakın şu internetten para kazanma geyiklerini...
    yapın sitenizi, alın reklamları, alın size para... olmadı mı? PS kullanmayı öğrenin, tasarım yapıp para kazanın... ne bu toolbar filan. hepsi hikaye
  • sistem şu anda sadece uye alımlarını yapıyor çalışmaya başlamadı ... o yuzden bir cevap veremeyecegim aslayınca anlarız...
  • Madem zengin etmek istemiyorsun kullanma Google'ı o zaman
    Allahım ya ne tipler var

Kazandıkları parayı da sana mı versinler arama yapıyorsun diye

Ayrıca söylediğin sistemde bir çelişki var

Site büyüdükçe bizim daha çok kazancağımızı söylemişsin. Site büyüdükçe üye sayısı da artacak bize düşen pay azalacak.

kimse kimseye bedava para vermez

uğraşmayın boş işlerle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence denemeye değer ben uye oldum ... benim amca oğlu almanyada onlar 200 kişiyi bulmuşlar...
  • Adamlar zengin zaten...
  • geyk şeyler bunlar...ya dededen miras kalcak ya sayısal iddia tutturcan yada ensen kalın olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nKEEPr -- 14 Mayıs 2007; 16:45:40 >
  • tabii canımm en garantili yol o olsa gerek :))
  • para kazandırmak istemeyen google yi kullanmasın. ama kazandıkları para da helal olsun. ne diyim bu güne kadar bir sürü bilgiye ulaştım.
  • Bundan sonra en azından sahsım adına bilgiye bu viewbar vasıtasıyla ulasmayı dusunuyorum ...
  • 121 kisilik bir gruba ulaştık herkesi beklerim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asimetrikkus

121 kisilik bir gruba ulaştık herkesi beklerim ...

çok beklersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.