Şimdi Ara

göğüs çalışmak için yardım vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaşım 31, boy 1.75 kilo 75.
    eskiden göbeksiz fit bir vücudum vardı. (fit derken yanlış anlaşılmasın, öyle aşırı kaslı falan değildim ama dışarıdan baktıgınızda rahatsız edici bir görüntü yoktu.)
    neyse, şimdi hafif göbek ve göğüs var. göğüs derken 15 yaşında genç kız göğsü oldu
    bu göğüsten kurtulmak istiyorum. göbeği eritmeye başladım, diyet yapıyorum, göbekte küçülme oldu. biraz rahatladım.
    fakat göğüse çare bulamıyorum. işim aşırı yoğun, haftasonu da çalışıyorum bu yüzden evdeki dambıllarla çalışmak istiyorum. eve gidince her gün yarım saat - 40 dakika (artık ne kadar lazımsa) çalışabilirim. evdeki araçlarla neler yapabilirim. en azından şu göğüsü hafif de olsa bir şekle sokmamız için tavsiyeniz nelerdir acaba? teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

arkadaşlar selamlar herkese.
    yaşım 31, boy 1.75 kilo 75.
    eskiden göbeksiz fit bir vücudum vardı. (fit derken yanlış anlaşılmasın, öyle aşırı kaslı falan değildim ama dışarıdan baktıgınızda rahatsız edici bir görüntü yoktu.)
    neyse, şimdi hafif göbek ve göğüs var. göğüs derken 15 yaşında genç kız göğsü oldu
    bu göğüsten kurtulmak istiyorum. göbeği eritmeye başladım, diyet yapıyorum, göbekte küçülme oldu. biraz rahatladım.
    fakat göğüse çare bulamıyorum. işim aşırı yoğun, haftasonu da çalışıyorum bu yüzden evdeki dambıllarla çalışmak istiyorum. eve gidince her gün yarım saat - 40 dakika (artık ne kadar lazımsa) çalışabilirim. evdeki araçlarla neler yapabilirim. en azından şu göğüsü hafif de olsa bir şekle sokmamız için tavsiyeniz nelerdir acaba? teşekkürler şimdiden.

Bu konuda birçok kişi sorunlu.Sanırım spor salonuna gidecek zamanınız yok evde de gayet göğüs çalışabilirsiniz fakat belli bir seviyeden sonra gelişme kaydedemezsiniz.Öncelikle spor kadar beslenmede çok önemli.Hayatınızdan mümkün mertebe şeker ve unu çıkartın bol bol su içmeye çalışın.Size bod****'dan ''FleXoR'' adlı kullanıcının yararlı konusunu alıntı yapayım elinizden geldiğince uygulamaya çalışın.

Dumbbell Bench Press
    />

Dumbbell Flyes
    />

Dumbbell Bench Press (Close)
    />

Dumbbell Pullover
    />

İlk gün bunları yapın diğer günler biraz araştırmayla ulaşabilirsiniz kol,omuz şeklinde çalışın.3 setten 10 tekrar(3x10) yapın her hareketi.Aralarda mutlaka 30 sn dinlenin.Zamanla gelişme gösterirsiniz.Şınav çekebiliyorsanız şınavda çekin gerçekten çok faydası olur.

Alıntı yaptığım konuya ulaşmak için.Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSV7R -- 16 Ağustos 2012; 12:25:15 >

• çok teşekkürler hocam, bunları deneyeceğim.
  • yağ yakmak için ağırlık çalışması yapılmaz öyle birşey yok dostum onu ilk kafandan çıkar.. Ağırlık çalışması yağ yaktırmaz yağ yakmak için cardio yapman lazım koşu,bisiklet vs. Koşmadan yağ yakamassın boşuna göğüs çalışma ki zaten bölgesel yağ yakımı yoktur yani sen mekik çektin diye karındaki yağlar erimez sen göğüs çalıştın diye göğüsteki yağlarda erimez
  • Şınav çekin göğüsleri iyi topluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.