Şimdi Ara

Göğüs Kılı Çıkmadan Sakalı Çıkan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakallarim yok ama onun haricinde her yerim killi. Gogusumde de 5-10 tane kil var sadece. Favorilerimde de 5-10 kil var.

Sizce sakalin gogus kiliyla bir bagintisi var midir?

Yasim 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straptezlo -- 24 Ağustos 2015; 0:53:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yoktur

• Döşü gıllı erkek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok.
  • Yok

• Var tabii. Yüzünde çıkması için önce göğsünde çıkması lazım. O yüzden göğsüne jilet vur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim önce sakallar başladı sonra vücut kıllandı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim bacaklar orman, göğüsde beyaz tüyler var favorilerde 5 kıl + hafif kıla çalan bıyık , yaş 16 banada bi yardımcı olun ne zaman çıkacak şu sakallar
  • bundan yıllar yıllar önce walter adlı bilim adamı kanser olmuştu ve ailesine açıklayamamıştı metamfetamin pişirerek ailesine ulaştıracağı büyük paranın hayalini kurdu ve yola koyuldu.ilk önce kanseri yenmek için kemoterapiye girdi ve göğüsünde kıl çıkmadan sakalı çıkmadığı için intihar etmişti bu da böyle bir biyografisidir.
  • Valla ben varım vucudumda mağlum bölge bacak ve kol dışında kıl yok ama yüzüm kurt adam.

• benim sakalım var ama göğüs kılım yok
  • Bende göğüs , bacaklar orman ama sakal kısmı sadece belirli yerlerde çıkıyor. Uzayınca Sir Galahad gibi geziyorum ortalıkta.
  • Yas 20 mi??? 16 yasindayim, 13 yaşındayken sakal çıktı herhalde o aralar göğüs kılı da cikmaya başladı ya da göğüs kılı 14dur en gec ama

• Benim önce sakal çıktımıştı. Göğüsümde fazla kıl yok zaten. Ama çok şükür sakalım gür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • göğsümde sıfır kıl sakalda öyle aşırı gür çıkmasa da çıkıyor. yaş 21
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.