Şimdi Ara

Göğüs yağlarını yakma hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
87.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi gülüyorum böyle konularda. Millet görmeden teşhis ediyo Dr. House musunuz lan siz ? Her göğüs yağlarının altıya tıbbi yardım lazım hastalık bu şu falan.

Jinekomasti için 20 yaşından öncesinde panik yapmaya gerek yok. Çünkü %95 inde bu yağlar ergenlik sonlarında kaybolur.
  • Eyvallah hocam.. Yıllar oldu hastane sektöründeyim..
  • Dediğin şey tahmin ettiğim şey ise bende de var. Soğuk ortamda taş gibi duruyor fakat mayışınca, sıcağa geçince jinekomasti gibi olmasa da benzer bir şey oluyor. Sarkmıyor ama büyük duruyor ve meme ucunun çapı çok geniş oluyor.
  • jinekomasti naraları atanları anlamıyorum.
    konu acan arkadaşın ilk yapması gereken şey bir doktora görünmek
    eger yag fazlası var ise yag yakıma devam edip uzun bir süreye bırakmak.

ne resim var ne baska birşey
  • Vücutta ki en zor 2 bölge

1- alt karın
    2- Alt göğüs
  • Bu konuda harika gelişim almış bir üye var forumda, onun fotografını gördükten sonra azimlenip spora başlamıştım ve benim sonuçlarda yaklaşıyor git gide onunkine.

yani diyeceğim o ki direk jinekomasti diyip hayata küsmeyin spor yapın 1 yıl en az sonra vücutta yağdan eser kalmadığı halde gene varsa o zaman düşünün jinekomastiyi,

bu arada doktorlar ameliyat parası koparabilmek içinde gerçekten jinekomasti diyip bıçak altına yatırmaya çalışıyor olabilir.

@Executor06
  • Konu çok eski be dostum
  • definisyon deneyin derim.

Ben sağ kolumdaki sıkıntıdan sonra spor a 2 sene ara vermek zorunda kaldım , haliyle o kadar sene yapamayınca (birazda tembellikten) sarkmalar oldu. Göğsüm yukarı resimdekiler gibi olmuştu. 8 aylık programdan sonra düzelttim yeniden.

definisyon insanı biraz halsiz bırakıyor onuda belirteyim.

normalde 3 göğüs hareketini 4x8 40 kilo şekilde yapıyorsanız.
    6 hareket isteyin ağırlığı düşürüp 4x12-15 tekrar olarak tamamlayın. Vücut sıkılaşsın. İstediğiniz düzene oturur zamanla. Diyet yapmaktan ziyade 5 öğün yemek yemeği ihmal etmeyin , kola ekmek dondurma(porsiyon çok az olabilir) gevrek gibi susamlı yiyeceklerden kaçının.
  • Düzgün yapılan definisyon halsiz bırakmaz, yorar yorucu olur götünüz terler ama düzgün bslenme ile asla halsiz bırakmaz.
  • jinekomasti varsa istediğin kadar çalış düzelmez ameliyat kendimden biliyorum. Bende fitnesa bşladım göğüs kaslarım sertleşti ama meme ucundaki yağlar yada jinekomastı diyeyim iyice öne çıkmaya bşladı. Sıkınca göğüs kası sert ama bırakınca maşallah nasıl sallanıyor. Yanı ameliyat şart. Araştır iyi bir doktora ameliyat ettir kendini. Çünkü Türkiye memnun olan sayısı az gördüğüm kadarıyla. Video sitelerine bak jinekomasti ameliyatı diye orada eski ve yeni hali gösteriyor. Hatta ameliyat videolarıda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Czin

aynı sorun bendede var gibi yaş 18
    benim göğüslerde ortada toplanmış gibi biraz yağ olabilir tabi

beyler bu pullovera başladıktan ne kadar sonra sonuç alırız
    bende denemeliyim

bende benzer bir durum oluştu lisedeyken body gittim kilo alınca yağlandı siz siz olun ama hayatınız boyunca agır kilolara girmeyin artık ben 5 kg dambılları geçmiyorum öyle eritmeye çalışıyorum, agır kilolar yağ + şişkinlik yağıyor hafif kilolarda sürekli tekrar ise kas yapğıyor.
  • Vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben jinekomasti ameliyatı oldum . Şunu söyleyeyim eğer meme dokusu varsa isterseniz günde 24 saat spor yapın o göğüs erimez . Hormon tedavisi yada ameliyat şarttır

• Hocam noldu sonuc

• psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Göğüsleri şişerek patladı vefat etti ne yazıkki

• Emretm0 E kullanıcısına yanıt
    Cidden merak ettim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.