Şimdi Ara

Göğüs yağlarını yakma hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
87.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar karın kası omuz vs yapmama rağmen bir türlü göğüsteki yağları eritemiyorum yardım gerekiyor.. göğüsler küçüklükten beri durmadan şınav mekik dambıl vs çallıştığım için biraz şişkin ama kendimi salınca bu şişkinlik rahatsız edecek şekilde yağ gibi görünüyor.. spor salonuna gidincede göğüs şişiyor fakat ucundaki yağda sorunum var.. varmı yardım edecek birisi

• bu bi tur hastalikti galiba hatirlaymadim adini simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

bu bi tur hastalikti galiba hatirlaymadim adini simdi
    ya tam hastalık gibi değil aslında.. göğüs çalışıp az şişirince gayet sağlam duruyor ama sadece o zmn iyi işte sonra töbe bismillah bi garip görünüo sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

arkadaşlar karın kası omuz vs yapmama rağmen bir türlü göğüsteki yağları eritemiyorum yardım gerekiyor.. göğüsler küçüklükten beri durmadan şınav mekik dambıl vs çallıştığım için biraz şişkin ama kendimi salınca bu şişkinlik rahatsız edecek şekilde yağ gibi görünüyor.. spor salonuna gidincede göğüs şişiyor fakat ucundaki yağda sorunum var.. varmı yardım edecek birisi

spor salonuna gittiysen bilirsin göğüs yayma hareketi var (mobildeyim ss ile destekleyemiyorum) onu dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapboy3one

quote:

arkadaşlar karın kası omuz vs yapmama rağmen bir türlü göğüsteki yağları eritemiyorum yardım gerekiyor.. göğüsler küçüklükten beri durmadan şınav mekik dambıl vs çallıştığım için biraz şişkin ama kendimi salınca bu şişkinlik rahatsız edecek şekilde yağ gibi görünüyor.. spor salonuna gidincede göğüs şişiyor fakat ucundaki yağda sorunum var.. varmı yardım edecek birisi

spor salonuna gittiysen bilirsin göğüs yayma hareketi var (mobildeyim ss ile destekleyemiyorum) onu dene

ünideki spor salonunda kendim çalışıyordum o yüzden o alet nasıl birşey pc geçince gösterirmisin.. olmadı profesyonel spor salonunada giderim gerekirse

• Jinekomasti adı
    Doktora görünmende fayda var ameliyatla alınması gerekebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: revoltt97

Jinekomasti adı
    Doktora görünmende fayda var ameliyatla alınması gerekebilir
    dostum kilo durumun nedir , yağ varken üstüne kas yaparsan normalden daha şişkin durur. kilonun var olduğunu düşünüyorsan önce kilo vermeyi dene . kilom yok ama o bölgede yağlanma varsa liposakşın tek çözüm. jinekomasti genel yağlanma değil. jinekomastide uzaylı memesi gibi oluyor gördüğünde yüce isa diyosun . he ama varsa da çözümü basit bir ameliyat . bu saydığım şeyler tabi rahat 3000 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yağ yakma konusunda tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mondego

dostum kilo durumun nedir , yağ varken üstüne kas yaparsan normalden daha şişkin durur. kilonun var olduğunu düşünüyorsan önce kilo vermeyi dene . kilom yok ama o bölgede yağlanma varsa liposakşın tek çözüm. jinekomasti genel yağlanma değil. jinekomastide uzaylı memesi gibi oluyor gördüğünde yüce isa diyosun . he ama varsa da çözümü basit bir ameliyat . bu saydığım şeyler tabi rahat 3000 tl

Alıntıları Göster
    3000 lira varmı cidden ya. boyum 1.78 kilom 80-82 arası değişiyor. alayamadım yanlız sorun jinekomastimi yoksa kilomu. sıkı bir çalışmayla ne derece düzelir acaba

• quote:

3000 lira varmı cidden ya. boyum 1.78 kilom 80-82 arası değişiyor. alayamadım yanlız sorun jinekomastimi yoksa kilomu. sıkı bir çalışmayla ne derece düzelir acaba

Jinekomasti bu oluyor kardeş. Sendeki rahatsızlık buna mı benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

quote:

tam olarak böyle değil fakat sanırım jinekomastiye yakın bir sorun. peki bu hastalığın bir düzeyi felan varmı ameliyatsız düzelemezmi sıkı bir program veya kendimin yapacağı bir diyet vs. ameliyat çok pahalıymış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

quote:

tam olarak böyle değil fakat sanırım jinekomastiye yakın bir sorun. peki bu hastalığın bir düzeyi felan varmı ameliyatsız düzelemezmi sıkı bir program veya kendimin yapacağı bir diyet vs. ameliyat çok pahalıymış

Alıntıları Göster
    yokmu yardım edecek.. aslında göğüslerde sağlam kas yaptığım zamanlarda sorunda yoktu ama bıraktığım anda salıverio direk kendini. sizce hastalık bile yokmu acaba

• quote:

yokmu yardım edecek.. aslında göğüslerde sağlam kas yaptığım zamanlarda sorunda yoktu ama bıraktığım anda salıverio direk kendini. sizce hastalık bile yokmu acaba

Alıntıları Göster
    pullover hareketi yap bu şekilde göğüs belli bir noktada değil yaygın şekilde oluyor

• quote:

pullover hareketi yap bu şekilde göğüs belli bir noktada değil yaygın şekilde oluyor

sağol teşekkür ederim deneyeceğim.. peki bu durumun hastalık olup olmadığını nasıl anlarım göğüs kası yaptıkça duruşundanmı anlarız.. jinekomasti olanın kas yapsa dahi görüntüsü hep o şekildemi oluyor

• quote:

quote:

sağol teşekkür ederim deneyeceğim.. peki bu durumun hastalık olup olmadığını nasıl anlarım göğüs kası yaptıkça duruşundanmı anlarız.. jinekomasti olanın kas yapsa dahi görüntüsü hep o şekildemi oluyor

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede var gibi yaş 18
    benim göğüslerde ortada toplanmış gibi biraz yağ olabilir tabi

beyler bu pullovera başladıktan ne kadar sonra sonuç alırız
    bende denemeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C84852AFF

aynı sorun bendede var gibi yaş 18
    benim göğüslerde ortada toplanmış gibi biraz yağ olabilir tabi

beyler bu pullovera başladıktan ne kadar sonra sonuç alırız
    bende denemeliyim

Alıntıları Göster
    Benim de çocukluktan beri fazlalık var. Hafif terleyince ya da soğuk temas edince gayet düzgün duruyor. 6 aydır okulun spor salonunda çalışıyorum ben de. Elimden geldiğince yağsız besleniyorum ve karbonhidrat da çok fazla tüketmiyorum. 185cm ve 75kg civarındayım yaş 20. Ama ona rağmen biraz göbek ve göğüste fazlalık var. Çok iyi toparladım göğüsleri ancak biraz var yine. Erkeklerde en zor eriyen yağ da ne yazık ki göğüs yağları.

Tekrar sayısını arttırarak çalışmanı tavsiye ederim. Bench presstense dumbell press içlere daha iyi vuruyor. Yine dumbellarla incline bench press çalışırsın. Dumbell pullower da tüm göğse etki eder ve altları iyi toparlar. Dumbell fly da faydalı olur. Gittiğim salonda yok ama varsa kabloyla göğüs çalışabilirsin iyi sıkıştırdığını söylüyorlar. Yağsız yoğurt ve sütün erimeye yardımcı olduğunu söyleyenler de var. Kardiyo,koşu,yüzme vs. de yapabilirsen daha rahat eritirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire_1905

Benim de çocukluktan beri fazlalık var. Hafif terleyince ya da soğuk temas edince gayet düzgün duruyor. 6 aydır okulun spor salonunda çalışıyorum ben de. Elimden geldiğince yağsız besleniyorum ve karbonhidrat da çok fazla tüketmiyorum. 185cm ve 75kg civarındayım yaş 20. Ama ona rağmen biraz göbek ve göğüste fazlalık var. Çok iyi toparladım göğüsleri ancak biraz var yine. Erkeklerde en zor eriyen yağ da ne yazık ki göğüs yağları.

Tekrar sayısını arttırarak çalışmanı tavsiye ederim. Bench presstense dumbell press içlere daha iyi vuruyor. Yine dumbellarla incline bench press çalışırsın. Dumbell pullower da tüm göğse etki eder ve altları iyi toparlar. Dumbell fly da faydalı olur. Gittiğim salonda yok ama varsa kabloyla göğüs çalışabilirsin iyi sıkıştırdığını söylüyorlar. Yağsız yoğurt ve sütün erimeye yardımcı olduğunu söyleyenler de var. Kardiyo,koşu,yüzme vs. de yapabilirsen daha rahat eritirsin.

Alıntıları Göster
    lipomasti var sende arkadaşım... jinekomasti hormonal bir bozukluktur...

lipomasti ise yağ kütlesinin artmasıdır..

evet ordaki yağları yakmak çok zordur!!!

liposuction yöntemiyle yağlar alınıyor..
    en iyisi bir doktora git devlet hastanesine mesela... ama orada da ücret alıyorlar tabiki özeldeki gibi fahiş fiyata değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

en iyisi bir doktora git devlet hastanesine mesela... ama orada da ücret alıyorlar tabiki özeldeki gibi fahiş fiyata değil.

Alıntıları Göster
    Sen de bir gariplik var dostum normalde insan alttan yağlanmaya başlar üste doğru gider yağlanma. Sen karın kasım var diyorsun bence tıbbi yardım almalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarfhan

Sen de bir gariplik var dostum normalde insan alttan yağlanmaya başlar üste doğru gider yağlanma. Sen karın kasım var diyorsun bence tıbbi yardım almalısın.

en son göğüsteki yağlar erir vücuıtta.yakarken tam tersi yani

konuyu açan arkadaş sende bi doktora git her ihtimale karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

bu bi tur hastalikti galiba hatirlaymadim adini simdi
    Jinekomasti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

+sonsuz

artık her meme büyüesine jinekomasti deyip altına değildir yazmaktan kurtardığın için teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.