Şimdi Ara

yağ yakma konusunda tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar,yaşım 16 boyum 174 kilom 82.Aslında 82 kilo olan insanlara baktığımda benim 2 katım görünüyor,anlaşılan yağ oranım biraz az.Fakat yine de biraz göbeğim var onu eritmek için günde yaklaşık 7-8 km bisiket sürüyorum sizce işe yarar mı yağ yakımında?Ve sizce bisikleti bırakıp yürüyüş-koşu mu yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wburak -- 11 Eylül 2015; 14:05:29 >

• Kel'im ben.
    Edit:imla
    KEL OLDUĞUM İÇİN GELSİN +LAR

Edit 2:Bu konu saç şekli konusu değilmiydi neden değiştirdin ?

KONU İSMİ VE İÇERİĞİN DEĞİŞTİĞİNİ FARKETTİĞİM İÇİN GELSİN +LAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alhnakbb -- 11 Eylül 2015; 16:54:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5km lik koşu 8km bisikletten daha fazla kalori yakar
  • Kardeş piston ve silindiri değiştir yağ yakıyorsa..
  • Koşu bencede daha fazla yakar ama bisiklette yakar yani
  • Beyaz ekmek, pirinç pilavı ve makarna yeme, hergün yürüyüş yap, kendini çok yormana gerek yok tempolu yürüsen yeter. Ice tea, kola, meyve suyu içme light olanları dahil ve cips vesaire abur cubur yeme. Onun dışında rahat rahat takıl, acele de etme, ani sonuç beklemek yerine bu planı uzun süre uygula. 1 sene içinde vücudun aşırı fark eder, öyle diyet falan uğraşman da gerekmez.
  • Bisikletin vitesliyse göbeği en sona al sert sür az ve öz ye günde 2 öğün yap sabah akşam diye o arada bir şey yeme sadece öğünlerde doyana kadar ye tıka basa yeme kilo vermeye başlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeşilçay hergün 2 tane hergün 10 dkka koşu 3 günde bir ağırlık antrenmanı 2.5 ayda 12 kilo verdim six packte çıktı adoniste 1-2 hafta yap alışırsın zaten

• Konu neden değişti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.