Şimdi Ara

Gökdere toyota özel servis rezaleti ve sonrası. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten ustanız varmış neden farklı bir yere götürdünüz ki :(
    Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğerlerini geçtim sıkılmayan salıncak somunları ve bijonlar beni dumura uğrattı, bunlar araç tekniğinden anlamayan biri için birşey ifade etmeyebilir
    ama çok büyük hatalar yapılmış, Adam öldürmeye tam teşebbüs bir nevi, Eee unutulmuş canım ile geçiştirilemecek şeyler, Çok iyi niyetlisiniz yerinizde olsam Ali ustayı 5x10 kalas ile ziyaret ederdim.

Bu mesajıda ona okutabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdn81

7 litre motor yağına 200 TL yazan bir adamın ustalığı zaten sıfırdır. Diğer parçaları da onun gibi yapmış maalesef ve aracınız bu halde. Bu kadar sağlam bir aracı bu hale getirmek gerçekten maharet ister. Çok geçmiş olsun.
    7 litre motor yağının 200tl olması normal hatta uygun bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne yağ olduğuna göre değişir. Kalite bir yağı o fiyata alamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

sorma kanka.o kadar zorladım tık demedi.demek usta parkurdan daha çabuk bozabiliyor.

@boldviper:eskı ustaya bıraktım yine.çözümü o buldu .pahalıya patladı ama güzel bi tecrübe oldu.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kısa süreli de olsa Range Rover deneyimi oldu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 20 Ağustos 2020; 19:27:4 >
  • 9500TL az para değil. Ustanın(!) sizi bu süre boyunca süründürmesi de cabası. Bir de kaza geçişrmişsiniz bu yüzden, geçmiş olsun. Bu parayı sana bu usta bozuntusunu tavsiye eden ancak kendi işini serviste gören arkadaştan(?) isteyin. O kişiyle de iletişimi kesin.

• Geçmiş olsun,

gergi kütüğü ve radyatör işçiliği
    fren işçiliği

ikisi 550 TL

Çüş oha yuh.
  • Kenan abi neden ali neden besim degil?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm valla ya bu paralar nelerlikle kazanılıyor böyle kan emicilere gidiyor lc prado ne güzel bir arabadır hocam noldu şimdi tüm sıkıntılar halloldumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

eyw hocam sağolasın.
    parça fiyatlarına bakınca parçadan da iyi geçirmiş. yetkili serviste 800tl olan rulmana 700 yazmış zaten.
    yetkili serviste de biraz pahalı çıkardı.
    sorun şu bu arabanın dilinden anlamıyorsan yapma.ama bunu bana başta söyle.
    arabayı bırakırken ben bu arabayı ezbere bılıyorum edasıyla anlatıyordu.

Alıntıları Göster
    Land cruiser biniyosun başkan o araba yetkiliden başka yere sokulur mu ya,büyük geçmiş olsun

• Gün geçmiyor ki sanayide bir insanın daha canı yanmasın.
    Eski aracım yaşı gereği sanayi ile haşır neşirdi, doğal olarak ben de sanayiciler ile haşır neşirdim.

Özel hastahaneler dahil, oto sanayi kadar hırsızlığın döndüğü bir yer yoktur.
    Avrupada kalfa dahil olamayacak adamlar burada başımıza usta diye ittirilmiştir.

Kaput açmaya 100 tl isteyeni mi ararsın, yaptığı işin arkasında durmayanı mı. türkiyede yüzbinlerce satmış arabanın içine ne kadar yağ konur bilmeyenini mi,
    şanzıman tapasını açamayan "usta" gördü bu gözler. bu adama millet usta diyordu.

Bu ülkede yağ filtresi sökemeyen adamlara usta deniyor.

İddia ediyorum bu konudakilerin dahil "iyi ustam var" dedikleri adam bir bok bilmiyor.
    Problem bizde, beş para etmez adamları sağda solda usta diye met ediyoruz, sonucu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 21 Ağustos 2020; 1:6:21 >
  • Bu konudan bağımsız yazıyorum sanayiye giden çoğunluğun tek kriteri para olursa daha sanayide çok kazık atarlar. Arz talep meselesi bu işler. Forumda bile binlerce böyle mesaj var. Sanayide düzgün iş yapan kişiler de var biraz bulması zaman alıyor ama 50 TL'ye de bakım yapmıyorlar onlar,sonra adamların adı kazıkçıya çıkıyor.
  • Selamlar abi. Aracın halini görünce çok üzüldüm. İnsan alın terini bu halde görünce ağlayası geliyordur. Şimdi o ustanın katli vaciptir ya. Kolay gelsin sana da.
  • Bu usta kesiminin çoğu yalamadir. Eskiden babamin işyerinde yazlari çalişirdim. usta çiraği ile muşteriyi gonderir rulman aldirirdi, ondan sonra çirak gelir ya daha ucuzu ile değistirmek ister yada iade etmek ister. Muşterinin arkasindan iş cevirirlerdi. Bizde muşteri gelsin derdik tabi gelmez. Bunun gibi neler var. Usta diye adlandirilan ama sadece sahtekarlikta usta olan bunlar yuzunden bir kisim insan haliyle korkuyor gitmeye. İyi araştirmak lazim.

• eyw hocam. arabadan anlayan iyi ustalar var. yetkılı servısten daha bılgılı bu adamlar hemde.
    fakat çok yoğunlar.randevu almak lazım.

@paul walker: besime gidiyordum zaten mutluydum.bi adam yuuznden gaflete düştük aliye bıraktık.
    allah cezamızı verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaKnight

Üzüldüm valla ya bu paralar nelerlikle kazanılıyor böyle kan emicilere gidiyor lc prado ne güzel bir arabadır hocam noldu şimdi tüm sıkıntılar halloldumu?
    sıkıntılar halloldu hocam şu an eskı düzene döndü ama 30 gündür arabanın neresı daha bozulacak demekten yoruldum.

@tenekekutu:land cruiserden çok ıyı anlayan ustalar var.onlara gidilmesi gerekli. hatta bu adamlar yetkılı servısten daha ıyı anlıyorlar bu araçlardan.mesela tem servis suat usta,toyotek besim usta,parktoyo yalçın usta gibi işi bilen adamlar var.
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Bildiğinizden şaşmayın hocam Allah kaza bela vermesin kendinize dikkat edin

• usta değil şeytan
  • Mekanın google adresini ilk mesajda paylaşsanıza 1er yıldız basalım
  • Bunlari ifsa edin one cikarin ki bir daha yapamasinlar, mumkunse bu sekilde ekmek yiyemesinler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.