Şimdi Ara

Gökdere toyota özel servis rezaleti ve sonrası. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar geçmiş olsun hocam. Dediğiniz gibi bazen insanın nutku tutuluyor yanlış kararları bile bile alıyor. Sizin yerinizde olsam hiç bulaşmazdım. Or çocuğuyla uğramak için or çocukluğu yapmak lazım. Yazdıklarınızdan da öyle birisi olmadığınız belli oluyor. Unutun gitsin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cana kast etmiş herif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bijonu bile doğru dürüst sıkmamış. Allahtan hızınız düşük yüksek hızda olsaydı mazallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu devirde araba almayı bırak yürütme maliyeti bile inanılmaz yüksek.bir insan para biriktirip son kuruşu ile araba alıyor ve en ufacık sorunda 2-3 bin tl den ses geliyor.

ne olacak bu halimiz bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin
  • Geçmiş olsun başında durmayinca çıraklara birakiyorlar ozensiz is oluyor keske yetkili servisler fiyati uygun tutup surumden kazansa sanayi eşrafı azalarak bitse...

• 7 litre motor yağına 200 TL yazan bir adamın ustalığı zaten sıfırdır. Diğer parçaları da onun gibi yapmış maalesef ve aracınız bu halde. Bu kadar sağlam bir aracı bu hale getirmek gerçekten maharet ister. Çok geçmiş olsun.

• Sanayi ustalarının çoğu ilkokulu zor okumuş, zeki olmayan, aç kalmasın diye ailesi tarafından çırak olarak verilen kişiler. Orada birşey de öğrenemiyorlar. Rutin işler dışında yaratıcılık isteyen, zeka kullanması, karar vermesi gerektiren işlerde iyi değiller.
    Kafası çalışan eli yatkın ustalar da ahlaklı olmayabiliyor.
    Sanayide parçayı değiştirdim deyip de değiştirmemek ya da eski/çıkma bir parça takmak en yaygın olaylardan. Bir de sizin gözünüz gibi baktığınız aracı direk çırağa, iş bilmez kalfaya teslim ederler, doğru düzgün işi tarif de etmezler. Bahane hazır, böyle böyle öğrenecekler. Benim eski focusun polen filtresini sökerken çırak o bölgede arabanın ön cam lastiğine kadar oynatmadığı parça kalmadı, bir daha da eskisi gibi olmadı. Kızsan ne çare...

• falken34 kullanıcısına yanıt
    İyi bir avukat ile paşa paşa alır.Sadece süreç biraz uzun olur temyiz felan.Bizdeki sorun davanın ilk açılışındaki harçlar ve vekalet ücretlerinin yüksek olması. Bence elinizdeki servis formu dava açmanız için yeterli.Ayrıca bana fatura vermedi diye maliyeye şikayette etsin arkadaş.
  • Senin mekanik bilginde çok iyidir, nasıl böyle bir durumun içine girdin üzücü olmuş.
  • Tecrübe pahalıdır.

Benim de 2005 model aracımı emanet ettiğim güvenilir ustam vardı öncesinde 1-2 kez kazık yedik. Usta işini düzgün yapıyordu ama piyasadan pahalıydı. Hiç gocunmadım 2005 model arabaya servis kadar para vererek bindim. Sonucunda aracı tertemiz şekilde sattım dua aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

İyi bir avukat ile paşa paşa alır.Sadece süreç biraz uzun olur temyiz felan.Bizdeki sorun davanın ilk açılışındaki harçlar ve vekalet ücretlerinin yüksek olması. Bence elinizdeki servis formu dava açmanız için yeterli.Ayrıca bana fatura vermedi diye maliyeye şikayette etsin arkadaş.
    hocam alınır ama ne o kadar vaktım var nede uğraşacak takatim.
    burada yazıyorum gitmek ısteyen varsa da bu durumu göz önüne alıp benim yaşadığım mağduriyeti yaşamasınlar.
    toyota gökdere denilen yerden uzak dursunlar.

kötü ustalar insanı meslek sahibi yapar.avusturalyalılar gibi biz öğreneceğiz bu işi galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 19 Ağustos 2020; 12:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Senin mekanik bilginde çok iyidir, nasıl böyle bir durumun içine girdin üzücü olmuş.
    ön takımı kendım yaptım hocam zaten.salıncaklar burçlar özel poliüretan malzeme kullandım.sıfırdan salıncak tasarladım.
    ama iş yoğun olunca vaktim olmadı kötü ustaya düştük.çok güzel bi tecrübe oldu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 19 Ağustos 2020; 12:25:47 >
  • Valla tüm rezil işçilik bir yana sıkılmayan bijonlar.. İnsan canına kasıt var.. Böylesini içeri atmak da yetmez. Taksimde sallandıracaksın böyle yapan ustaları.. Bak bakalım bir daha oluyor mu.. Hocam ya köprüyü geçerken veya bir viyadükte hızla giderken olsaydı Allah korusun, korumuş..

Çoktandır bu seviye bi rezillik görmemiştik.. Epic olmuş.. Adamın RTZ de gözü kalmış resmen, efsane olduğunu biliyormuş demek ki :)

• Zeytinburnu sanayisinden sonrasına suratım düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 19 Ağustos 2020; 15:16:32 >
  • Şu araba ne parkurlara ne derelere tepelere girdi gık demedi, servise girdi başına gelenlere bak

• falken34 kullanıcısına yanıt
    Gungorende mithat usta var çoğu Toyota sahibi tanır Google a toyotronic yazman yeterli hocam git arkana bakmadan birak

• sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    herhalde bildiği ustası daha fazla para alıyordu o yuzden gitmedi.. yetkili servisede fazlaya mal olur diye gitmedi = sonuç .. 2 kat fazlasına mal olmuş
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    adam senin arabayı hiç tamir etmemişki nerden anladın harika iş yaptığını seni gönderip durmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

adam senin arabayı hiç tamir etmemişki nerden anladın harika iş yaptığını seni gönderip durmuş
    Sürekli gittiğim usta, daha önce tamir yaptırdim heralde. Son olayda fırsat bulup bakamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Şu araba ne parkurlara ne derelere tepelere girdi gık demedi, servise girdi başına gelenlere bak
    sorma kanka.o kadar zorladım tık demedi.demek usta parkurdan daha çabuk bozabiliyor.

@boldviper:eskı ustaya bıraktım yine.çözümü o buldu .pahalıya patladı ama güzel bi tecrübe oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.