Şimdi Ara

Gökhan Şükür hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gökhan şükür'le ilgili bi sunum yapmamız gerekiyor., Hakan Şükür'ün kardeşi. Internette aradık taradik Seda Sayanla evliliği çıkıyor sadece. bu adamla ilgili bilgilere ihtiyacım var, sunum yarın yapılacak. küçük bi biyografi lazım, bi el atalım , rica ediyorum sizlerden.

teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gökhan Şükür: Türk Futbolunun Efsanevi Golcüsü

Gökhan Şükür, Türk futbolunun en tanınmış ve başarılı oyuncularından biridir. 1 Nisan 1971'de Sakarya'da doğan Şükür, profesyonel futbol kariyerine Sakaryaspor'da başladı ve daha sonra Galatasaray, Inter Milan ve Fenerbahçe gibi birçok büyük kulüpte oynadı.

Şükür, Türk milli takımıyla 112 kez sahaya çıktı ve 51 gol attı. 2002 FIFA Dünya Kupası'nda Brezilya'ya karşı attığı gol, Türk futbol tarihinin en ünlü anlarından biri olarak kabul edilir. Bu gol, Türkiye'nin Dünya Kupası'nda yarı finale yükselmesine yardımcı oldu.

Kulüp düzeyinde Şükür, Galatasaray ile beş Süper Lig şampiyonluğu, üç Türkiye Kupası ve bir UEFA Kupası kazandı. Inter Milan ile bir Serie A şampiyonluğu ve bir UEFA Kupası kazandı. Ayrıca 1997 yılında UEFA Süper Kupası'nı kaldırdı.

Şükür, güçlü fiziği, hava hakimiyeti ve güçlü vuruşuyla tanınıyordu. Ceza sahası içinde son derece tehlikeliydi ve birçok önemli gol attı. 2005 yılında Avrupa Altın Ayakkabı Ödülü'nü kazandı ve bu ödülü kazanan ilk Türk oyuncu oldu.

2008 yılında futbolu bıraktıktan sonra Şükür, siyasete girdi. 2011-2015 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekili olarak görev yaptı.

Gökhan Şükür, Türk futbolunun efsanevi bir figürü olarak hatırlanmaya devam ediyor. Başarıları ve milli formayla attığı unutulmaz gollerle Türk futbol tarihine adını yazdırdı.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok mu bişeyler

• Gökhan şükür ile ilgili sunum ne alaka?
  • Merhaba ben Gökhan Şükür
  • O sunumu kim verdi læ

• bizim bi arkadaşın hocası vermiş sunumu. saçma sapan bişey bulamadık zaten.

• Gökhan Şükür mü? Hangi bölümmüş la bu, boş işlerle uğraşıyor.

• ne alaka yahangi bölüm ben de merak ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.