Şimdi Ara

Gökhan Töre mi Geliyor ?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fernando!

Kardeşim bunlar bahane bile değil, önüne geleni toplayan adamlar Bruma'yı nasıl alamaz?

Bruma'yı Gs'ye gelirken nasıl desteklediğim yazılı forumda, hatta çok heyecanlıydım, ilk maçlar nasıl durduracağız bu adamı dedim fakat açıp bir kere bile videosunu izlememiştim.. Elma ile armut kıyaslanmaz diyorsun fakat Ronaldo ile Bruma kıyaslanmaz, bunu iyi bilmen lazım adam geçme yeteneği üst düzey fakat finişink 1-2 olan bir adam Bruma..

Ve geçirdiği sakatlığın ne derece ciddi bir sakatlık olduğunu iyi biliyorsun, umarım geri döndüğünde potansiyelinden bir şey kaybetmez..

Ayrıca Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü yabancı futbolcular hep kariyeri düşüşteyken veya yaşlıyken geldi.. Q7, Sneijder, Guti, Drogba.. Chelsea, Juve, Milan Drogba'yı isteyipte neden alamamış olamasınlar söyler misin? Daha mı zengin?? Daha mı prestijli?? Daha mı başarılı?? Refah seviyesi diğer ülkelerden daha mı yüksek??

Mesaj sayın 0, muhtemelen feyk üyeliksin.. 5-6 senedir yazıyorum buralarda.. Kısaca; lütfen şu yazdıklarım boşa gitmesin bilmem kaç dakikam gitti ömrümden, lütfen bana düzgün mantıklı iradeli bir cevap ver..

Gutinin hali ortadaydi, Quaresmada gittiği heryerde basarisiz olmus, İnterde Chealse basarisiz olmus, sorunlu bir oyuncuydu. Fakat Sneijder İnterde TDyle sorun yasadi. Baskan Morattiyle sorun yasadi. Quaresma İnteden gittiğinde adamlar bayram etti. İnter taraftari Sneijder gittiğinde Morattiye tepki gösterdiler. Quaresma, hic bir zaman Drogba yada Sneijder gibi world class bir oyuncu olmadi. Drogba yasina ragmen, geldiğinde en iyi santraforlardan birisi olarak gösteriliyordu. 6 ay önce Chealseye Clyi kazandiran bir oyuncu olarak geldi.(Galatasarayin marka değeri, popülaritesi, diğer türk takimlarinin cok üzerinde) Bu yüzden Sneijder ve Drogbayi Quaresmayla falan karsilastirmak yanlis. Quaresma en yüksek seviyede her zaman basarisiz olmus bir oyuncuydu.

Drogba ve Sneijderde Galatasaray diğer takimlardan ciddi rekabet gördü. Bu takimlarin bu oyunculari istediklerine inanmiyorsan, Allegri, Conte, Liverpoolun tdsinin aciklamalarina bakman yeterli olacaktir. Juventus Sportif direktörünün aciklamari ortada. Sneijder Altin top seviyesine cikmis bir oyuncuydu. Messiye verdiler, Sneijder haketmesine ragmen. O seviyede bir adamdi. Sakatliklar, td ve baskanla sorunlar bizim almamizi sağladi.

Drogba ve Sneijderi biz nasil aldik? Örnek veriyim, Drogbanin bize maaliyeti 10 milyon euroydu 1.5 yil icin, Milana maaliyeti, Juveya maaliyeti 1 yil icin 20 milyon euroydu, cünkü orada vergiler var. Biz bu vergileri kullandik. Bu sayede 2 transferde bitti.

Brumayi almak icinde büyük bir para ödedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

quote:

5+3 rezilliğini savunan BJK'ya inat aslında tüm yerli oyuncularını acımadan bastırıp parayı alacaksın, ondan sonra kendileri zaten bağırmaya başlarlar 5+3 saçmalıktır diye.

BJK bu geniş yerli kadrosuyla başarılı olabileceği rüyasında hala.

Umarım BJK taraftarı bu oyuna gelmez.

5+3ü savunmamızın sebebini ve ne zaman için savunduğumuzu biliyor musun?

Anlatmak istersen, önce seni dinlemek isterim. Ondan sonra tartışırsak daha sağlıklı olur.

Bak şimdi bizim dediğimiz şu bu önceden 5+0+3 olacak dendiği için biz yerli oyunculara yatırım yaptık tamam çok fazla değil ama kerim Gökhan töre ve tolgayı aldık cenk tosun da sayılabilir hatta. Bunun dışında devre arasında birisi kiralık diğeri de 6 aylık sözleşme+2 yıl opsiyonu olan sözleşme yaptık ve sene sonunda elimizde 4 yabancı kalacak ve istediğimiz transferi o zaman yapabileceğiz ama siz elinizdekileri çıkarmadan transfer yapamayacaksınız bu bizim açımızdan avantaj. Önceden belirlenmiş süre sonrasında önder hoca da yabancının sınırsız olmasını istiyor tamamen planlamayı yaptığımızdan dolayı yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    O kadar şeyi boşuna yazmışım ben anlaşıldı

• gökhan amrabattan bence iyi ama ne amrabat 8 ederdi nede gökhan 7.5 eder ikisininde ederi 5 m€ bence gökhan beşiktaşa daha çok yakışacagını düşünüyorum
  • quote:

quote:

Farklı birşey yazacaksın sandım. Bu bahane 1 yıldır konuşuluyor zaten.

Aynı bahaneyi Fenerbahçe'de söylüyor ama 2 yabancısı sakatlandımı hemen puan kaybediyor ve 2-3 tane hiç oynatamadığı yabancısı var.

Aynısını fener söylemiyor bunu söyleyen sadece biziz ve gayet de doğru biraz objektif baksanız anlarsınız. Türkiye gibi başka hiçbir yerde belirlenmesine rağmen değişmez kural burda da değişmeyecek ondan ama 5+3 ya da 6+2 olabilir.

• Yanlış hatırlamıyorsam Ferguson Ronaldo'yu takımıyla olan hazırlık maçında keşfedip aldırmıştı.. 1 maçta görüp beğeniyor ve aldırıyor fakat Bruma'yı diğer bir İngiliz kulübü izleyip izleyip sonunda elinden kaçırıyor.. İnandırıcı değil..

Bence Ronaldo rahat 5-6 sene daha üst düzey oynar, dediğin gibi çok çalışkan adam..

Gökhan Töre mi Geliyor ??

20 yaşındaki resmi Ronaldo'nun.. Fiziğe bak

• quote:

Kovacic dışında hatta kovacic de dahil orda brumadan az oynayan oyuncu yok takımında. Ve yarısından fazlası da büyük takımlarda oynuyor. Bruma henüz bir şey göstermedi onu diyorum ben ne gösterdi bruma bir söylesene potansiyeli için alındı işte bir sene iyi istatistik yapsa o paranın 2 katına alırdınız hatta alamazdınız bırakmazlardı.
    Ayrıca ilgilenmek ayrıca ciddi bir şekilde istemek ayrı benim dediğim ciddi şekilde isteseler alamazdınız

Bruma ne göstersin, yabanci siniri nedeniyle doğru düzgün forma sansi bulamadi. Daha 19 yasina bile gireli cok olmadi. O oyuncularin coğu kendi takiminda oynamiyor. Oynayanlarinda katkisi cok az. Coğuda Brumayla ayni mevkide bile oynamiyor. Onlari en iyi oyuncular olarak görmen, Brumayi sadece potansiyelli görmenin nedeni kiskanclik.

Birde söyle bir sey var, Töreyi biz istesek, sizde alamazdiniz.

• ben beğenmiyorum hamit hayroviç bruma vs uzar gider kanatta oynıcak çok adamımız var rotasyon içinde alınmaması lazım türk olduğu halde hayroviçi kesse brumayı kesemez o adama çok büyük yatırım yapıldı oynaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: P3

quote:

Kovacic dışında hatta kovacic de dahil orda brumadan az oynayan oyuncu yok takımında. Ve yarısından fazlası da büyük takımlarda oynuyor. Bruma henüz bir şey göstermedi onu diyorum ben ne gösterdi bruma bir söylesene potansiyeli için alındı işte bir sene iyi istatistik yapsa o paranın 2 katına alırdınız hatta alamazdınız bırakmazlardı.
    Ayrıca ilgilenmek ayrıca ciddi bir şekilde istemek ayrı benim dediğim ciddi şekilde isteseler alamazdınız

Bruma ne göstersin, yabanci siniri nedeniyle doğru düzgün forma sansi bulamadi. Daha 19 yasina bile gireli cok olmadi. O oyuncularin coğu kendi takiminda oynamiyor. Oynayanlarinda katkisi cok az. Coğuda Brumayla ayni mevkide bile oynamiyor. Onlari en iyi oyuncular olarak görmen, Brumayi sadece potansiyelli görmenin nedeni kiskanclik.

Birde söyle bir sey var, Töreyi biz istesek, sizde alamazdiniz.

İşte bak kendin de diyosun madem çok iyi şu anda bile neden oynamadı arkadaş drogbayı bir maç ne bileyim eboueyi bir maç meloyu bir maç kesip niye oynatmadınız adam neden o kadar az oynadı? Kıskanmak mı ben baştan beri potansiyelli diyorum okumuyosun sanırım ama henüz bir şey göstermedi ve sadece potansiyeli için alındı. Diğer oyunculara gelirsek deulofeu premier ligde as oynuyor oliver torres atleticoda brumadan fazla şans buldu kurt zouma oynuyor ve chelsea aldı marquinhosu psg aldı 30 m a ve oynuyor diğerleri de brumadan fazla oynadı mevkisinde dememiştin ilk mesajında ondan bunları söylüyorum

• İşine gelenle işine geleni kıyaslama.. Guti'nin hali ortaydı diye kes at, senelerce Real'in kaptanlığını yapan adamı, Real gibi bir takımda senelerce oynayıp 400 maça çıkan bir adamı;

eh hali ortadaydı..

Bruma'ya Sneijder'e Drogba'ya dünya devleri istiyordu de biz daha iyi para verdik de.. Kardeşim transfer için Sivasspor'la yarışmıyorsun, bir td oyuncuyu isteyeceğini söyleyecek sonra görüşüp maliyeti fazla daha düşük ücretli bir adam bul mu diyecekler??

Chelsea 10 m'i veremeyecek takım mı??

Boşa konuşuyorum burada bana da yazık etme!
  • Yabanci siniri olmasin, Galatasaray gider en kaliteli yabancilari alir, arayi daha fazla acar diye korkularindan yabanci sinirini destekliyorlar. Kendileri rejectleri transfer edip duruyorlar.

Schalke reject, PSV reject, Rubin reject, Galatasaray reject.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Farklı birşey yazacaksın sandım. Bu bahane 1 yıldır konuşuluyor zaten.

Aynı bahaneyi Fenerbahçe'de söylüyor ama 2 yabancısı sakatlandımı hemen puan kaybediyor ve 2-3 tane hiç oynatamadığı yabancısı var.

Aynısını fener söylemiyor bunu söyleyen sadece biziz ve gayet de doğru biraz objektif baksanız anlarsınız. Türkiye gibi başka hiçbir yerde belirlenmesine rağmen değişmez kural burda da değişmeyecek ondan ama 5+3 ya da 6+2 olabilir.

5+3 veya 6+2 saçma kararlar.

8+0 çıkarsa ömür boyu yeter ve gayet sağlıklı olur.

6+2'den hiç bir farkı yok zaten 8+0'ın. İsteyen 6 yabancıyla başlayıp 2 kişiyi yedekte bekletebilir.

O şekilde bir sınırlama olmaz o zaman sınırlamanın anlamı yok 3 tane Türk olacak benim açımdan doğru ama tff öyle yapmaz en iyisi 6+2 8 yabancı olacağına göre

• iyi türkten zarar gelmez
  • quote:

Yabanci siniri olmasin, Galatasaray gider en kaliteli yabancilari alir, arayi daha fazla acar diye korkularindan yabanci sinirini destekliyorlar. Kendileri rejectleri transfer edip duruyorlar.

Matayı da chelsea istemiyordu kötü oyuncu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

İşine gelenle işine geleni kıyaslama.. Guti'nin hali ortaydı diye kes at, senelerce Real'in kaptanlığını yapan adamı, Real gibi bir takımda senelerce oynayıp 400 maça çıkan bir adamı;

eh hali ortadaydı..

Bruma'ya Sneijder'e Drogba'ya dünya devleri istiyordu de biz daha iyi para verdik de.. Kardeşim transfer için Sivasspor'la yarışmıyorsun, bir td oyuncuyu isteyeceğini söyleyecek sonra görüşüp maliyeti fazla daha düşük ücretli bir adam bul mu diyecekler??

Chelsea 10 m'i veremeyecek takım mı??

Boşa konuşuyorum burada bana da yazık etme!

bjk neden Raulu alamadi da Gutiyi aldi? Raulu Schalke aldi, Clde yari final yaptilar. Sorun hala en yüksek seviyede is yapiyordu. Sneijder ve Drogba gibi.

Chealseyi bilmemde, Milan ve Juventus 20 milyon euroyu veremedi. Sportif direktörlerinin TDlerinin aciklamalarini nette bulabilirsin.

Bizde zamaninda Frank De Boeri almistik, katki vermemisti.Gutiyle ayni hesap.

Su sekilde anlatiyim, Galatasaray Sneijder ve Drogbayi aldiğinda, 2 oyuncuda, dünyada en iyi 50 oyuncu arasinda gösteriliyordu. Guardian top 50 diye arat bulursun. Galatasaray aldiği sezon. Bu yüzden diyorum, Guti ve Quaresma asla o seviyede adamlar olmadi diye. Biraz anlamaya calissaniz, hem bende bu kadar yorulmam.

• quote:

Yabanci siniri olmasin, Galatasaray gider en kaliteli yabancilari alir, arayi daha fazla acar diye korkularindan yabanci sinirini destekliyorlar. Kendileri rejectleri transfer edip duruyorlar.

Yeni fake gelmiş hoş geldin naber çay vereyim mi bayernimi alırsın barçayımı
  • çatlayın ulan kıskançlıktan vermiyoz işte avutun siz kendinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Chealse icin yetersiz bir oyuncuydu, gönderdiler. Oscar, Willian, Hazard gibi adamlari olan takimin ona ihtiyacida yoktu. Rejecti yani.

Chealse rejecti, sizin rejectlere göre epey kaliteli.

Bana fake diyen kisiyede bir sey söyleyim. Benim gibi onun gibi cok bos zamanim yok. Forumlara ve İnternete cok az zaman ayirabiliyor, bu yüzden diğer bölümlere mesaj bile atamadim. Umarim beni anlar.

• Yabancı sınırıyla ilgili mesaj atıp ardından Bjk neden Raul'u alamadı çünkü hala üst düzey oynayabiliyordu diyorsun ya

Guti'nin buraya geldiğinde nası oynadığını da bilmiyorsun muhtemelen ilk sezonunda..

Milan ve Juve'nin bonservissiz beleş oyuncuyu maaş tasarrufu yüzünden alamadıklarını söyledin? AMAN TANRIM!!!!!!!!
  • quote:

quote:

quote:

Chealse icin yetersiz bir oyuncuydu, gönderdiler. Oscar, Willian, Hazard gibi adamlari olan takimin ona ihtiyacida yoktu. Rejecti yani.

Chealse rejecti, sizin rejectlere göre epey kaliteli.

Bana fake diyen kisiyede bir sey söyleyim. Benim gibi onun gibi cok bos zamanim yok. Forumlara ve İnternete cok az zaman ayirabiliyor, bu yüzden diğer bölümlere mesaj bile atamadim. Umarim beni anlar.

Biz de chelseayle aynı seviyede bir takım olmadığımızı biliyoruz ama bir takım için kötü olan birisi başka takıma kurtarıcı olabilir ya da çok iyi katkı sağlayabilir bu futbolda olur sadece laf atmaya çalışıyosunuz.
    Ayrıca brumayı almak isteselerdi alırlardı lafım için bir örnek daha vereyim mesela biz Musa Muhammedi aldık m.city chelsea gibi takımlar istiyor dendi ama biz aldık neden çünkü gerçekten istemediler isterlerdi almamızın imkanı yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.