Şimdi Ara

Gökhan Töre mi Geliyor ?? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gönlüm başkasında kanka sana yer yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Hajrovice 3,5 verip kontenjanı dolduracağıma Gökhan Töreye 10 veririm.

CL seviyesinde kendini ispatlamış oyuncu lazımmışmışmış. Hajrovic, Burdisso filan hep CL seviyesinde zaten, akıyolar.

Boş versene ya ne içiyorlar ise bende istiyorum akşama kadar çay içiyorum ama kafa yapmıyor

Yahu azıcık tarafsız yorum yap arkadaş, alıntı yaptığın adamın takımı transfer yapmadığı için 2 sakatlıkta yerine koyacak adam bulamadı gelmiş bize hesap soruyor.Para var saça saça transfer yapıyoruz size ne onu anlamıyorum ben.Ayrıca herkes Töre'yi beğenmek zorunda mı?Ne kıymetli topçularınız var laf söyletmiyorsunuz, çok ilginç valla.Zaten sen yazdıkalrında hiç samimi değilsin, Gs taraftarı 2 kere 2 dört dese yanlış dersin çünkü nefret ediyorsun.Buraya gelip Gsliler kibirli demen bence komik.Portekiz çetesi geldiğinde sizin taraftarınızın dediklerini de biliyoruz, izin verin 2 sene üst üste şampiyon olmuş, şl'de başarı sağlamış takımın taraftarı azıcık şımarıklık yapsın.Siz bizim yerimizde olsanız ortalığı yıkarsınız, kimse kimseyi kandırmasın.

Bizde adam 3 sene gol kralı olur kazma, cart curt derler Töre Bjk'ye ne kazandırdı belli değil kral yapmışlar adamı.Bizim ergen taraftar azıcık baksında örnek alsın millet nasıl sahip çıkıyor topçusuna.Bu forumdakiler için diyorum tabi, zaten stada gidenler vs..sahip çıkıyor futbolcusuna.

• quote:

Gönlüm başkasında kanka sana yer yok maalesef

Gökhan Töre mi Geliyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: RowTzNox

quote:

Orijinalden alıntı: Lukaku

quote:

Orijinalden alıntı: RowTzNox

töre besıktaslı abi besıktastan baska bı yere gıtmez o.

canerde gs liydi sözde

caner gsde kiralık oynadı gslı degıldı.

Bir röportajinda gs deyken gsliyim diyordu FB hep gidince de FB ki oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Hajrovice 3,5 verip kontenjanı dolduracağıma Gökhan Töreye 10 veririm.

CL seviyesinde kendini ispatlamış oyuncu lazımmışmışmış. Hajrovic, Burdisso filan hep CL seviyesinde zaten, akıyolar.

Boş versene ya ne içiyorlar ise bende istiyorum akşama kadar çay içiyorum ama kafa yapmıyor

Yahu azıcık tarafsız yorum yap arkadaş, alıntı yaptığın adamın takımı transfer yapmadığı için 2 sakatlıkta yerine koyacak adam bulamadı gelmiş bize hesap soruyor.Para var saça saça transfer yapıyoruz size ne onu anlamıyorum ben.Ayrıca herkes Töre'yi beğenmek zorunda mı?Ne kıymetli topçularınız var laf söyletmiyorsunuz, çok ilginç valla.Zaten sen yazdıkalrında hiç samimi değilsin, Gs taraftarı 2 kere 2 dört dese yanlış dersin çünkü nefret ediyorsun.Buraya gelip Gsliler kibirli demen bence komik.Portekiz çetesi geldiğinde sizin taraftarınızın dediklerini de biliyoruz, izin verin 2 sene üst üste şampiyon olmuş, şl'de başarı sağlamış takımın taraftarı azıcık şımarıklık yapsın.Siz bizim yerimizde olsanız ortalığı yıkarsınız, kimse kimseyi kandırmasın.

Bizde adam 3 sene gol kralı olur kazma, cart curt derler Töre Bjk'ye ne kazandırdı belli değil kral yapmışlar adamı.Bizim ergen taraftar azıcık baksında örnek alsın millet nasıl sahip çıkıyor topçusuna.Bu forumdakiler için diyorum tabi, zaten stada gidenler vs..sahip çıkıyor futbolcusuna.

Alakası yok buradan çok Gs li arkadaş ile görüşüyorum beni onlar biliyor burada lafım sana değil belli kişilere mesajları okusaydın keşke gerçi silinen mesajlarda var göremezsin daha adamı eleştirmek başka bir şey Beşiktaşı küçük görmek farklı bir şey Gökhanı aşağılamak farklı bir şey bunların farkını anlaman lazım hocam burda eleştiri yapılmıyor Beşiktaş küçümseniyor değer veriyoruz bu renklere takıma formasını giydiği topçulara tabiki eleştiri olur güzel bir dille ama bu kalkıpta Beşiktaşa yakışır onun seviyesinde topçu vs... diye yazılır ise birilerinin dur demesi lazım buna siz de dahil

• Töre çok beğendiğim bir oyuncu.GS de daha çok iş yapar, kariyerini düşünüyorsa gelmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: black winter

allah yazdıysa bozsun
    bu adama 7,5 verileceğine burak kanat forvet oynamaya devam etsin

Kedi-Ciğer-Mundar

rubin kazan topçusu için sen neden bu kadar stres yaptın bakayım
    daha bugün yöneticin açıkladı o parayı veremeyiz gs verirse alır bize de hayırlı olsun demek düşer diye..
    bende diyorum allah yazdıysa bozsun. bizde rotasyonda iş yapar bunun içinde yarı maliyetli serdar gürler alınır

amrabat örneği verenler var, amrabata 8,6 verip kazık yedik diye her yıl bu kazığı yemek zorundamıyız
    amrabatta anadolu takımında oynarken yardırıyordu bize geldi fos çıktı şimdi malaga da yardırıyor
    töre ninde farkı olmaz

• Deniz yilmazi daha çok beğeniyorum ben.

Gökhan sonunu getiewmiyor genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan töre GS' ye gelirse elimizde çok tutamayız, Avrupaya gider hemen. sneijderin yanında harikalar yaratabilir.
  • Gökhan bizim Burak'ın top süren kontrol eden ama vuramayan hali.Amrabat'ın Türk versiyonu.7.5 da etmez.Sneijder'i 7.5 a aldık beyler.
  • yetersiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

7.5 etmez. En fazla 5 milyon €

Alperin 8.5 ettiği yerde eder ama büyük ihtimalle öyle bir miktara bize gelir

alper 8,5 milyon€ muymuş TL olmasın o € nedir la türkiyeden topçu alınmaz o zman :D ben o milyonları hep TL sanıyodum
  • GS ye gelmek ayrıcalık CL yüzü görür işte
  • Gökhan beşiktalıdır beşiktaşta oynamak istiyor fazla heveslenmeyin hem siz gökhanı ne yapacaksınız robbeni alın gelirse tabi :D
  • Yorumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

quote:

allah yazdıysa bozsun

Kedi-Ciğer-Mundar

Sneijder 7.5m

Raul Meireles 10m

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alırlarsa guzel is yapmis olurlar. Ayağında top tutamayan yerlilerin o fiyatlarda olması Gökhan'ı alınabilir kılıyor.

• Töre GS'ye giderse Fikret Orman ve ekibine pis söverim. Yeter ulan biz de insanız be! Efsane basket takımımızı GS'ye peşkeş çektiniz. GS'den çöp Dany'i aldınız şimdi de futbol takımının yıldızlarına mı geldi sıra? Alacaksınız Töre'yi 7,5 değil 10 milyon olsa a-la-cak-sı-nız!

Bu GS'de de nasıl bir mide var arkadaş Trabzon ve Beşiktaş'ı maddi krizlerinden faydalanıp sömürmekten bıkmadılar. Ama suç onlarda değil bizim omurgasız yönetimde!
  • quote:

quote:

allah yazdıysa bozsun

Kedi-Ciğer-Mundar

18 yaşındaki Bruma'ya 12M Euro verebiliyoruz Gökhan'a mı veremeyeceğiz?
    Lescott geliyor deyip bizim Dany'i kiralayan takımsınız, yazdığına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

quote:

allah yazdıysa bozsun

Kedi-Ciğer-Mundar

Sneijder 7.5m

Raul Meireles 10m

guiza 14M€

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.