Şimdi Ara

Gökhan Töre mi Geliyor ?? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bize Cl seviyesinde kendini ispatlamis bir kanat oyuncusu gerek.Töreyi istesek daha öncede alirdik. Töre bjk seviyesinde bir takim icin ideal oyuncu. Eğer illa oraya yerli bir oyuncu alacakcak, tercihim Olcan ve Yusuf olurdu. Özellikle Yusuf bir kac seneye kadar Trabzonspora ciddi katki yapar. Mevkisinde en iyi yerli olur.
  • kanat olarak galatasaraya ronaldo,ribery veya robben gibi oyuncular lazım. bunlardan başkası kesmes gs taraftarını.dev aynasında görenlere dev oyuncular lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: P3

Bize Cl seviyesinde kendini ispatlamis bir kanat oyuncusu gerek.Töreyi istesek daha öncede alirdik. Töre bjk seviyesinde bir takim icin ideal oyuncu. Eğer illa oraya yerli bir oyuncu alacakcak, tercihim Olcan ve Yusuf olurdu. Özellikle Yusuf bir kac seneye kadar Trabzonspora ciddi katki yapar. Mevkisinde en iyi yerli olur.

Haha ulan töreyi beğenmeyen adam yusufu beğeniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro derinliği için uygun fiyata alırsak gayet güzel transfer olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

quote:

Bize Cl seviyesinde kendini ispatlamis bir kanat oyuncusu gerek.Töreyi istesek daha öncede alirdik. Töre bjk seviyesinde bir takim icin ideal oyuncu. Eğer illa oraya yerli bir oyuncu alacakcak, tercihim Olcan ve Yusuf olurdu. Özellikle Yusuf bir kac seneye kadar Trabzonspora ciddi katki yapar. Mevkisinde en iyi yerli olur.

Polemik yaratmak istiyor. Copy paste mesajlar atıp duruyor arkadaş. Üyelik tarihinden belli zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athn

quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

quote:

Polemik yaratmak istiyor. Copy paste mesajlar atıp duruyor arkadaş. Üyelik tarihinden belli zaten.

Dikkat etmemişim hocam sağol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Copy/paste mesaj attiğimi nerden cikardiniz? Mesajlarimin 1i haric hic biri copy/paste degil.

Yusufu potansiyelini begeniyorum, su anda bizim icin yetersiz zaten. Orada diyorum ki, illa yerli alacaksak, Olcanla birlikte Yusufuda alirdim diyorum. Hatta diyorum ki, bir kac seneye kadar mevkisinde en iyi yerli olur diyorum. Yusufdaki potansiyel hic bir yerli oyuncuda yok.

bjkden sadece Olcayi bizim takimda görmek isterdim. Onu begeniyorum. Fakat onunda Clde yüksek tempoda ne yapacaği büyük bir muamma. Yüksek tempoda basarisz olur diye düsünmekle birlikte, ligde bize cok faydali olurdu 4-2-3-1de.

Töre bjknin oyuncusu bile degil. bjknin 7.5 milyon euro verecek gücü yok. İstesek yarin aliriz. Alternatif oyuncu olarak isterim, yedekte Aydin oturacağina Töre otursun, daha kaliteli, fakat onada 7.5 milyon euro verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

Bu Gs liler bir halttan çakmıyor.Belli ettiler,
    Arda Turan 22 yaşında istatistikleri(Lig için konuşuyorum),
    29 Süper lig maçı 8 gol 9 asist
    Gökhan Töre 22 yaşında istatistikleri,
    23 Süper lig maçı 3 gol 7 asist
    Arda birde 10 numara olarak bazı maçlarda oyuna daha çok katkı sağlayabileceği mevkide oynadı
    Arda on numara gençti Gökhan çöp öylemi? Yesinler sizi Futbola bakışınız günlük hava durumu gibi durmadan değişkenlik gösteriyor.
    22 yaşında TR için biçilmiş kaftan bir oyuncu kimse kendini kandırmasın.İnşallahta bizde kalır alırsanızda vazgeçilmeziniz olur o zamanda Gökhanı Ronaldoyla çarpıştırmayın gözünüzü seviyim daha tutarlı olun

Arda ile niye kıyasladın ki baba futbol din olsa Arda tanrısı Töre seateisti olur.

Ama bence sınır olacaksa Beşiktaş Gökhan'ı almak zorunda ters ayaklı gencecik kanat.

• quote:

Copy/paste mesaj attiğimi nerden cikardiniz? Mesajlarimin 1i haric hic biri copy/paste degil.

Yusufu potansiyelini begeniyorum, su anda bizim icin yetersiz zaten. Orada diyorum ki, illa yerli alacaksak, Olcanla birlikte Yusufuda alirdim diyorum. Hatta diyorum ki, bir kac seneye kadar mevkisinde en iyi yerli olur diyorum. Yusufdaki potansiyel hic bir yerli oyuncuda yok.

bjkden sadece Olcayi bizim takimda görmek isterdim. Onu begeniyorum. Fakat onunda Clde yüksek tempoda ne yapacaği büyük bir muamma. Yüksek tempoda basarisz olur diye düsünmekle birlikte, ligde bize cok faydali olurdu 4-2-3-1de.

Töre bjknin oyuncusu bile degil. bjknin 7.5 milyon euro verecek gücü yok. İstesek yarin aliriz. Alternatif oyuncu olarak isterim, yedekte Aydin oturacağina Töre otursun, daha kaliteli, fakat onada 7.5 milyon euro verilmez.

Gökhan Töre'de potansiyel yok zaten 32 yaşında. Doğru söylüyorsun size Olcan lazım Yusuf lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: user name

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Bruma bence çöp Gökhan kadar oynasın hele bir bakalım sonra Bruma diyin

bir tane düzgün mesajın yok.

Önce bir oynasın Gökhan kadar oynasın sonra gelin Gökhan ı eleştirin
  • Gsliler istemiyorsa Kuyt'ın yerine alabiliriz sorun yok
  • Gelmez ama Keske gelse. Tore - sneijder - bruma ???????? Off

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gokhan'in gelmesini istiyorum diyorlar, size gelmez bosuna heveslenmeyin diye dalga geciyorlar. Gokhan'i istemiyorum diyorlar, sen kendi futbolcuna bak, kiskanma sende istiyorsun diye yine dalga geciyorlar. Adami istesen suc, istemesen suc. Ne yazarsan yaz, illa birisi muhalefet olacak.
  • Beyler bazi arkadaslar beni yanlis anliyorlar. Ben diyorum ki Galatasarayin Clde kendini kanitlamis, komple bir kanat forvete ihtiyaci var. Töre iyi bir oyuncu, rotasyonda yerli olduğundan dolayi is yapar.

Rotasyon icin yerli istiyorsak Olcani tercih ederim. Daha bitirici, daha iyi bir oyuncu. Tsde bu kadar is yapan adam, yaninda daha kaliteli adamlarla cok daha iyi yapar.TS pozisyon üretkenliği düsük olan bir takim. Gelecek icinde Yusufu alirim. Yetistirmek icin, Korayi aldiğimiz gibi. Yerli kanat oyunculari arasindan potansiyeli en fazla olan o. Cocukta hersey var.
  • Töre'ye sallayanların hali ortada.Azıcık gerçekçi olmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.