Şimdi Ara

Gökhan Töre mi Geliyor ?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: P3

quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

quote:

Yabanci siniri olmasin, Galatasaray gider en kaliteli yabancilari alir, arayi daha fazla acar diye korkularindan yabanci sinirini destekliyorlar. Kendileri rejectleri transfer edip duruyorlar.

Schalke reject, PSV reject, Rubin reject, Galatasaray reject.

Matayı da chelsea istemiyordu kötü oyuncu mu?

Chealse icin yetersiz bir oyuncuydu, gönderdiler. Oscar, Willian, Hazard gibi adamlari olan takimin ona ihtiyacida yoktu. Rejecti yani.

Chealse rejecti, sizin rejectlere göre epey kaliteli.

Bana fake diyen kisiyede bir sey söyleyim. Benim gibi onun gibi cok bos zamanim yok. Forumlara ve İnternete cok az zaman ayirabiliyor, bu yüzden diğer bölümlere mesaj bile atamadim. Umarim beni anlar.

Dediğinden şunu çıkardım demek ki sizin hepiniz de var bu kibir forumda pek takılmıyorum dedin burada tanıdığım Gslilerin %98 i kibirli adamlar bırak tartışmayı konuşmam bile o derece adamlar var sen pek takılmadığını söyledin gözlemlerim beni haklı duruma soktu Fb Gs Bjk taraftar olarak insanların kişilikleri hep aynı Bjkliler aynı Fb aynı Gs aynı buna çok dikkat ettim ve sende o şekil yazınca gene anladım ki sizinle futbol falan tartışılmaz la ligada olsa Gs Real Madrid den daha iyiyiz diye forumları trollersiniz neyse iyi geceler

• alınırsa galatasarayda çok daha iyi işler yapar
  • sınırlama hakkında yanlış konuşuyorsunuz çok ilgileniyosanız açın premier lige bakın nasıl sınırlama olurmuş ben türk adamlarla nasıl şampiyonlar liginde final görcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

alınırsa galatasarayda çok daha iyi işler yapar

Cl kupasını alabilir bence Gökhan tek başına finale kadar çıkar
  • Bu sezon rakibini elemesine rağmen UEFA tarafından avrupa kupalarına gitmesi engellenen,stadı olmayıp her maçını deplasmanda oynayan,üstüne üstlük 4 maç da sahası kapanan,teknik direktörü 3 maç ceza alan takımın sadece 2 puan önündesiniz.Bir de sanki GS BJK den çok çok iyi kadroya sahipmiş gibi "bize gelse iş yapar" diyorsunuz ya gerçekten gülüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Hocam bjk takımının üstünde görüyor kendini Gökhan Galatasaray'da daha disiplinli bir futbolla bence çok daha etkili olur yerli olduğundan yoksa en iyisi demedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar gurler fiyat/performans olarak cok daha faydali olur.

• Adam tam bir balon. Allah yazdıysa bozsun.

Drogba-Sneijder-Burak-Melo-Selçuk gibi futbolcuların yanında düşük kalitesiyle sırıtacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

Gökhan Töre'den iyi bi tane yerli kanat söyleyin...

Arda Olcan Serdar Gürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bjk takımının üstünde görüyor kendini Gökhan Galatasaray'da daha disiplinli bir futbolla bence çok daha etkili olur yerli olduğundan yoksa en iyisi demedik

Adam bizim gibi yaşıyor sahada bence yanlış düşünüyorsun sizde disiplin mi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Hajrovice 3,5 verip kontenjanı dolduracağıma Gökhan Töreye 10 veririm.

CL seviyesinde kendini ispatlamış oyuncu lazımmışmışmış. Hajrovic, Burdisso filan hep CL seviyesinde zaten, akıyolar.

Boş versene ya ne içiyorlar ise bende istiyorum akşama kadar çay içiyorum ama kafa yapmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

quote:

Ne Töresi yahu. Bize üst düzey kenar forvet özelliklerine sahip oyuncular lazim. Adam gececek, is bitirecek, pres yapacak, geriye gelecek birisi.

Bruma daha 18 yasinda, kendi yas grubunda dünyanin en iyilerinden birisi. Brumaya 12 milyon euro verilir. Brumayla Töreyi karsilastiriyorlar.

Brumayi Chealse, Real gibi takimlar istiyordu. Onlarin elinden kaptik. Töreyi kim istiyordu? Rubinin elden cikarmak istediği oyuncuyu?

Clde Töreyi oynatirsan, o kanadi otoban yaparlar. Trabzonsporlu Olcani tercih ederim.

Birde Töreyle Ardayi karsilastiriyorlar, bizde 10 numarali Ardadan memnun degildik, fakat daha önce Arda cok iyiydi. Bugün Arda A.Madrid savunmaya katkisi, oyun kurmaya katkisi, prese katkisi cok fazla. Arda gol sayi ve assist olarak hala düsük ama A.Madridte oynuyor. Törede bunlar yok. Bu yüzdende hic bir yerde tutunamadi, en fazla Turkiye Liginde, Rusya Liginde oynar.

Brumayı chelsea ve madrid istese alırdı kapma yok kandırmayalım kendimizi büyük takımlar isteyince hiçbiri Türk takımına gelmez ama büyük potansiyelli oyuncu değeri doğrudur. Töre de yabancı sınırının olduğu yerde 5 6 m eder olmasa 3 4 edecek bir oyuncu ama Türk piyasasında alınabilecek en iyi adam ayrıca maçları izlemediğiniz de belli oluyo Gökhan defansif açıdan çok yararlı oynuyor takıma. Gökhan 18 yaşında chelsea alt yapısında oynayan sonrasında hamburgda ligin en çok kilit pas veren isimlerinden olmuş birisi hatası rubine gitmesi

İstese alırdı diye bir şey yok işte. Bize Ribery gibi adam geldi Az çok potansiyelli oldugu biliniyordu fakat Madrid'e, Chelsea'ye değil bize geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Adam tam bir balon. Allah yazdıysa bozsun.

Drogba-Sneijder-Burak-Melo-Selçuk gibi futbolcuların yanında düşük kalitesiyle sırıtacaktır.

Sen yapma bari ya küstüm sana haberin olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adam bizim gibi yaşıyor sahada bence yanlış düşünüyorsun sizde disiplin mi var ?

hocam sahada drogba melo sneijder selçuk gibi lider oyuncular varken gökhan daha iyi işler yapar diyor benim görüşüm gönül ister nani gelsin ama

• quote:

quote:

Kanka gerçek düşüncelerim bunlar o adam bir baltaya sap olamaz. Ben Abdullah Avcı döneminde milli takımda estirirken de istemiyordum o adamı. Allah şahit.

Şuan BJK'de oynamasıyla alakalı değil yani.

Küsme

• O zaman o kadar da belli değildi onu isteyen chelsea veya madrid gibi kulüplerin elinden kapmadınız demek istediğim bu ayrıca ribery kendini son 2 3 senede bu kadar geliştirerek en iyilerden oldu ben onun öncesinde en iyilerden saymazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

Serdar gurler fiyat/performans olarak cok daha faydali olur.

Aynen katılıyorum. Serdar Gürler 22 yaşında 1-2 milyon civarı bonservisi var. Gökhan Töre'nin yarı fiyatına alınabilir.

Bir de Aydın Karabulut var. Zamanında Beşiktaş forması giymişti. Onunda bonservisi çok düşük. Oyun sitilleri neredeyse bire bir aynı.
  • Gs transfer politikasi saçmalıklar uzerine kurulu töreyi alacaktin hajrovici niye aldin ?

• quote:

quote:

quote:

Kanka gerçek düşüncelerim bunlar o adam bir baltaya sap olamaz. Ben Abdullah Avcı döneminde milli takımda estirirken de istemiyordum o adamı. Allah şahit.

Şuan BJK'de oynamasıyla alakalı değil yani.

Küsme

Küstüm banane

• Ben gönlünü almasını bilirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.