Baştan söyliyeyim de; sevgili Süleyman Hurma hemen köpürmesin! Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’la ilgili transfer haberi çıksa hemen kızıyor da; o yüzden...
Şimdi geleyim sadede...
Galatasaray’ın en yetkili isimlerinden biri... İsmini sormayın; söyleyemem. Ama Galatasaray’da şu andaki en yetkili isimlerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Kimliğini tahmin etmek size kalmış!
Bu yetkili kişi bana Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’la görüşüp, her konuda anlaştığını söyledi. Hem de ne zaman biliyor musunuz; taa 22 Mart’taki kongreden önce... “Ama şimdi yazma” dedi; “Kongreden sonra olabilir” diye de eklediği için şimdiye kadar bekledim.
Bu kişi hatta Gökhan’la karşılıklı evrak imzalandığını da söyledi. Kasada kilitliymiş bunlar.
“Peki bonservis” diyecek oldum, “Onu da çözeceğim. Görürsün bak” dedi bir de.
İkiside patlayacak Hurma'nın elinde. Hele şu yabancı statüsü değişsin sene sonu.
Alıntıları Göster
bahir havadıra inamıyorum açıkçası (bknz. kone, abdullah avcı ...)
quote:
Orijinalden alıntı: Doruk..
Alıntıları Göster
Topuz neyse de Gökhanı hiç istemem
quote:
Orijinalden alıntı: Doruk..
Alıntıları Göster
Gökhan Ünal 0 milyon dolar. Mehmet Topuz 1-1,5 milyon dolar civarı bir para eder. Bu şartlarda alıyorlarsa alsınlar yoksa anlamsız.
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
Gökhan Ünal 0 milyon dolar. Mehmet Topuz 1-1,5 milyon dolar civarı bir para eder. Bu şartlarda alıyorlarsa alsınlar yoksa anlamsız.
Alıntıları Göster
Yok artık o kadar da değil.Mehmet Topuz özellikle, çok sağlam oyuncu birçok vasfı var büyük takımda oynayabiliceğini de Milli takımda kanıtladı.Gökhan Ünal Milli takımda rezildi Gs'ye gelmesini de çok istemem ama öyle bedavalık oyuncu falan da değil.Onlarca klüp 5,6 milyon dolar(bazıları euro) almaya çalıştı vermediler hata ettiler.Sonuç olarak ikisi de havada karada 5'er milyon dolar eder.Ha transfer politikanı isim yapmamış ama gelecek vaadeden oyunculara yönlendirirsin veya Nonda gibi piyangolara yönelirsin o zaman tamam ama normal şartlarda ikisi de para eder.
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Yok artık o kadar da değil.Mehmet Topuz özellikle, çok sağlam oyuncu birçok vasfı var büyük takımda oynayabiliceğini de Milli takımda kanıtladı.Gökhan Ünal Milli takımda rezildi Gs'ye gelmesini de çok istemem ama öyle bedavalık oyuncu falan da değil.Onlarca klüp 5,6 milyon dolar(bazıları euro) almaya çalıştı vermediler hata ettiler.Sonuç olarak ikisi de havada karada 5'er milyon dolar eder.Ha transfer politikanı isim yapmamış ama gelecek vaadeden oyunculara yönlendirirsin veya Nonda gibi piyangolara yönelirsin o zaman tamam ama normal şartlarda ikisi de para eder.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: vaypcnet
Valla dostum bana göre havada karada değil uzayda olsun 5'er milyon etmez bunlar. Tabi bu benim görüşüm Galatasaray yönetimi bizi takacak değil transfer yaparken Keza 5-6 milyon verip almaya çalışan ve bu paralara oyuncuyu vermeyen insanların bulunduğu şu ülke de benim fikirlerim genel olarak saçma olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
quote:
Orjinalden alıntı: vaypcnet
Valla dostum bana göre havada karada değil uzayda olsun 5'er milyon etmez bunlar. Tabi bu benim görüşüm Galatasaray yönetimi bizi takacak değil transfer yaparken Keza 5-6 milyon verip almaya çalışan ve bu paralara oyuncuyu vermeyen insanların bulunduğu şu ülke de benim fikirlerim genel olarak saçma olabilir
Alıntıları Göster
Hocam orası öyle tabi ,kişisel görüş sonuçta yani kimi oyuncuyu bırakın 5m dolar vermeyi üzerine 5m dolar verseler takıma almak istemeyebilirim, ama genel piyasası o kadar var bu oyuncuların.
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly Valla dostum bana göre havada karada değil uzayda olsun 5'er milyon etmez bunlar. Tabi bu benim görüşüm Galatasaray yönetimi bizi takacak değil transfer yaparken Keza 5-6 milyon verip almaya çalışan ve bu paralara oyuncuyu vermeyen insanların bulunduğu şu ülke de benim fikirlerim genel olarak saçma olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Hocam orası öyle tabi ,kişisel görüş sonuçta yani kimi oyuncuyu bırakın 5m dolar vermeyi üzerine 5m dolar verseler takıma almak istemeyebilirim, ama genel piyasası o kadar var bu oyuncuların.
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly Valla dostum bana göre havada karada değil uzayda olsun 5'er milyon etmez bunlar. Tabi bu benim görüşüm Galatasaray yönetimi bizi takacak değil transfer yaparken Keza 5-6 milyon verip almaya çalışan ve bu paralara oyuncuyu vermeyen insanların bulunduğu şu ülke de benim fikirlerim genel olarak saçma olabilir
Alıntıları Göster
gelecekse sadece Mehmet Topuz gelsin Gökhan ünal futbolcu felan degil
quote:
Orijinalden alıntı: _GökTürk_
gelecekse sadece Mehmet Topuz gelsin Gökhan ünal futbolcu felan degil
Alıntıları Göster
Mehmet Topuz(Tugay Kerimoğlu tarzı) gibi bir futbolcuya ihtiyacımız var, takımı sırtlayıp götürecek bir futbolcu ama tarnsferi çok zor diyorum....
quote:
Orijinalden alıntı: qarakedi
Mehmet Topuz(Tugay Kerimoğlu tarzı) gibi bir futbolcuya ihtiyacımız var, takımı sırtlayıp götürecek bir futbolcu ama tarnsferi çok zor diyorum....
Alıntıları Göster
gökhan ünal degilde mehmet topuz olsaydi harika olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: amonRa
gökhan ünal degilde mehmet topuz olsaydi harika olurdu.
Alıntıları Göster
gökhan iş yapmaz takımda ama mehmet yararlı olabilir sağ kanadı hiç kullanamıyoruz nerdeyse..
quote:
Orijinalden alıntı: Pepe Kontes
gökhan iş yapmaz takımda ama mehmet yararlı olabilir sağ kanadı hiç kullanamıyoruz nerdeyse..
Alıntıları Göster
mehmet topuzu doğru düzgün izlememiş adamlar gelmiş burda atıp tutuyor yok iyi değilmiş 5 para etmezmiş.... topuz özer hurmacı denen adamı 5 le çarpar sonra bide karesini alır...
quote:
Orijinalden alıntı: discus1907
zuhahaha komik bir topiç olmuş önce futbolcularınıza sahip cıkın sonra transfer yaparsınız
quote:
Orjinalden alıntı: discus1907
zuhahaha komik bir topiç olmuş önce futbolcularınıza sahip cıkın sonra transfer yaparsınız