Şimdi Ara

GOLD bilgisayar dan ürün alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gold bilgisayar ın web sitesınden fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum
    ama alıcaağım makinede distribütör garantisi yok heralde yazmıyor...olana göre de 200 tl ucuz ...
    bunun tam anlamı nedir yani daha önce satın alan arkadaşlar var mı ya da sorun yaşıyan fiyatı uygun olması şüpheli midir
    paralel ürün gibi bişey sölediler bana alsam garanti şeklinde sorun yaşar mıyım

gold web sitesinden fotoğraf makinesi alanlar dneyimlerini paylaşabilir mi ?
    distribütör garantisi olmayan makineler için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi princelingtr -- 12 Temmuz 2014; 22:23:03 >

• bende makinemi golddan aldım. pc bileşenlerimide ordan alırım. bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.
  • makine derken fotoğraf makinesi mi ?
    distribütor garantili miy di ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: princelingtr

makine derken fotoğraf makinesi mi ?

Evet, öyledir... Nikon D5100'ü var @effsane_61 'in , sanırım onu kast etmiştir. Yalnız ürün orijinal ürün de, acaba arıza olduğunda garanti sürecinin işleyişi konusunda hiçbir tecrübesi olan arkadaşımız var mıdır ? Esas önemli bilgi budur. Buna dair hiç bir veri yok benim bildiğim. Ben hiç denk gelmedim. Gold'dan ürün alıp da garanti süresi dahilinde sorun yaşayıp da ürününü garantiye-servise yollayan var mı ? Bence siz böyle bir başlık açın daha faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

makine derken fotoğraf makinesi mi ?

Evet, öyledir... Nikon D5100'ü var @effsane_61 'in , sanırım onu kast etmiştir. Yalnız ürün orijinal ürün de, acaba arıza olduğunda garanti sürecinin işleyişi konusunda hiçbir tecrübesi olan arkadaşımız var mıdır ? Esas önemli bilgi budur. Buna dair hiç bir veri yok benim bildiğim. Ben hiç denk gelmedim. Gold'dan ürün alıp da garanti süresi dahilinde sorun yaşayıp da ürününü garantiye-servise yollayan var mı ? Bence siz böyle bir başlık açın daha faydalı olur.

evet aynen öyle ...bende sorun olduktan sonraki süreci yaşayan arkadaşlar var mı diye sormuştum :D

eyvallah ..

• quote:

evet aynen öyle ...bende sorun olduktan sonraki süreci yaşayan arkadaşlar var mı diye sormuştum :D

eyvallah ..

Bir de başlık emir kipinde "alma" der gibi de olabiliyor ! İlginç...
  • vaktiyle Nikon D5000 almıştım GOLD'tan hiç bir sıkıntı yaşamadım.GOLD bildiğim kadarıyla paralel ithalat ürünleri satıyor.Resmi ithalatçısı tarafından değil 3. şahıslar tarafından getirilen ürünler.doğal olarak resmi garantisi olmuyor.
  • Kasım ayında canon 600d aldım mağazadan. Distribütör garantili değil. Ama çok memnunum hiçbir sorun çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon aldım.6 kez servise gitmesine rağmen değişim yapmadılar.6 ay sonra tüketici heyeti sayesinde paramı aldım. gold mu? iyi düşünün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.