BEYLER BASİT Bİ SORU SORCAM...BİLEN BİRİ HEMEN YAZARSA SEVİNİRİM... GOLD PREMIUM OLMANIN AVANTAJLARI NELER?YANİ TRINA VE 1500 HP SCROOLLARI GOLD PREMIUMLARA MI GELİOR??YOQSA BRONZE'LARA DA MI GELİOR MU
www.osmanliordusu.com dan alıntıdır.
Premium Üyelik Avantajları
Enhance your gameplay by purchasing Premium Service! - Experience earned is increased by 20% - Item Drop Rate increased - Only lose 50% of your experience if you are killed - Item sell price increased - 50% discount on item repair service - Exclusives zones and skills in the future
Ultra Premium Service includes all this PLUS: - Bonus 1000 Knight Cash (for use in our Power Up Store) - Event Item
TÜRKÇESİ:
Premium servis:
- %20 daha çok deneyim puanı (exp point) kazanırsınız - eşya toplama uzaklığınız artar (kutu açarken) - öldüğünüzde %50 daha az exp kaybedersiniz - NPS'lere eşyalarınızı daha pahalıya satarsınız - zırhlarınızı tamir ettirirken %50 daha az ödersiniz - gelecekte daha iyi bölgelere gidebilirsiniz ve daha değişik özelliklere sahip olabilirsiniz.
Ultra Premium servis:
- premium servise ek olarak - 1000 şovalye parası kazanırsınız (power up store'da alışveriş yapmak için) - 1 tane Trina Scroll verir
Fiyatları da:
premium servis => 8,95 $ ultra premium servis => 19,95 $ 500 knight cash => 5 $
knight cash'ler POWER UP STORE'dan alış veriş yapmanızı sağlar...
hp scroll, ac scroll, name change scroll gibi şeyler alabilirsiniz...
en güzeli 70 $ verip 1 tane gold bar alabilirsiniz...
şimdi gold premiumlara trina ile 1500hp scroolu verilmior mu?
iyiki bi soru sorduk..saolun..
ejder sen anlaman yaşın küçük
............ veleti...sen git seni soyanların peşine düşş
geçici olarak gold premium alamıosun zaten... gold da 1000 kc ve trina veriyolar 1500 scroll u sen 1000 kc ile alıyosun bronze premiumda hemen hemen hiçbişi yok %50 daha fazla ex dışında..
Enhance your gameplay by purchasing Premium Service! - Experience earned is increased by 20% - Item Drop Rate increased - Only lose 50% of your experience if you are killed - Item sell price increased - 50% discount on item repair service - Exclusives zones and skills in the future
Ultra Premium Service includes all this PLUS: - Bonus 1000 Knight Cash (for use in our Power Up Store) - Event Item
TÜRKÇESİ:
Premium servis:
- %20 daha çok deneyim puanı (exp point) kazanırsınız - eşya toplama uzaklığınız artar (kutu açarken) - öldüğünüzde %50 daha az exp kaybedersiniz - NPS'lere eşyalarınızı daha pahalıya satarsınız - zırhlarınızı tamir ettirirken %50 daha az ödersiniz - gelecekte daha iyi bölgelere gidebilirsiniz ve daha değişik özelliklere sahip olabilirsiniz.
Ultra Premium servis:
- premium servise ek olarak - 1000 şovalye parası kazanırsınız (power up store'da alışveriş yapmak için) - 1 tane Trina Scroll verir
Fiyatları da:
premium servis => 8,95 $ ultra premium servis => 19,95 $ 500 knight cash => 5 $
knight cash'ler POWER UP STORE'dan alış veriş yapmanızı sağlar...
hp scroll, ac scroll, name change scroll gibi şeyler alabilirsiniz...
en güzeli 70 $ verip 1 tane gold bar alabilirsiniz...
70 $verip bi G o L d B a R alcağıma 50 $verip knight cash alırım doluduyla onlarla da buff ac scroll alırım 15 GB dan fazla para çıkar
Ben yerinde olsam Cz yapıcam dersen sadece K.c al! Buff,ac,attack vs.. alımın çok fazla olur..
AMa Lvl başda dersen Bronze al exp fazla gelsin
gold premium muş her bölüme girmeni sağlıyo olabilir ama ben yinede silver premium yaparım yapsam
Başka bi başlık açmak istemedim,benimde birkaç sorum olucak.Üyelik almak istiyorum fakat şifremi daha önce hiç değiştirmedim.Siteye id ve şifre mi girdiğimde güvenliğiniz açısından değiştirmeniz gerek felan diyor,bende değiştirmeden aynen devam ediyorum çünkü şifrenin gelmeme olasılığı var!Sizce şifremi bu şekilde değiştirebilir miyim??yani yeni şifrem email adresime gelir mi?Eğer bi sorun çıkmaz ise premium alıcam..
Ben da ha yeni gold pre aldım herkese tavsiyem alacaksanınız bronze alın 1000 kc ve trina için değmez...
Şifren gelmeyebilir. Ama oyuna girip power up storeden almayı denesene. Orda da mı şifrenizi değiştirmeniz gerekli diyor? (Dememesi lazım diye biliyorum)
quote:
Orjinalden alıntı: kaptan_black
ejder sen anlaman yaşın küçük
senın yasın cok mu buyuk a.q eziği adam bılmıyormus bi soru sormuş sen herşeyi bılıon mu sankı
baq bronz premıumda sadece %20ex fazla gelır ve npc lerı yuksek fıyattan satarsın ıtemlerı sılverda %20ex fazla gelır trına buf ac speed scrool ve 1000cash goldda %30ex fazla gelır trına ac buf speed scrool 1000cash sadece lvl dusunursen onerım bronz ıtemde dersen sılver al gold ancak 61den sonra ısıne yarar ayrıca bazı ark lar drop cıkma olasılıgını artrıyor premıum dıyorlar ama tam bılgım yoq
madem bilmiyorsunuz atıp tutmayın hemen özetliyim ben
GOLD -----> %30 fazla xp, Trina, 1000 KC SILVER ---> %20 fazla xp, 1000 KC BRONZE --> %20 fazla xp
aralarındaki tek fark bu kadar, diğer herşey aynı, drop rate, repair haft coins felan filan fülün
Bunları bronze pre.. An accaunt iken al 1trina,,, bu sana yeter umarım..
quote:
Orjinalden alıntı: *Overdose*
madem bilmiyorsunuz atıp tutmayın hemen özetliyim ben
GOLD -----> %30 fazla xp, Trina, 1000 KC SILVER ---> %20 fazla xp, 1000 KC BRONZE --> %20 fazla xp
aralarındaki tek fark bu kadar, diğer herşey aynı, drop rate, repair haft coins felan filan fülün
Artık Gold Premiumda Trina Yok Kardesim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme