Şimdi Ara

GOLD REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11699530 sipariş nolu cihazı DELL 3521 X21W45C i3-3217U 4GB 500GB 30.01.2013 tarihinde GOLD dan aldım ancak cihaz bozuk geldi çantası defolu geldi . Ürünğn değişimi için GOLD Müşteri Hiz. görüşmemde DELL in yanlış hiç kullanımda olmayan müşteri hizmetlerinin numarası tarafıma verildi iki üç gün uzun ugrasşlarımız sonucunda DELL dogru olan numarasına ulaştık görüştük ilgi ve alakalıydılar cihazın sorununu video ya çektik hiç açılmıyordu dell 1 gün sonra değişimonayı vermesi üzerine cihazı GOLD da gönderdim 11.02.2012 PZT ellerine ulaşmasına ragmen ne kontrolü yapılıyorsa anlayamadığım cihazın hala tarafıma çıkışı olmadığını öğrendim bu cihazı sözde kaç gün önce sevgileler günü için aldım ama hala ürün elimde yok siz anlayın ve bir kez daha düşünün GOLD dan ürünü alırken bu magduriyetimi görüşmelerimi ses kayıt altına aldım resimledim bunları da bu sayfadan twıtterdan hotmailden her türlü form sitesinden paylaşacam ki başkaları benim gibi magdur edilmesin. Burdan Sayın GOLD yetkililerine sesleniyorum bazı takım arkadaşlarınzın görevini eksik yapmasından dolayı çok müşteri kaybedersiniz

GOLD REZALETİ

• iş günü 20 gün yanı 20gün içersinde değişitim tamir vs vs şeylerin kararını veririler ve teknoloji mağzaları böyle paraverdimi imzayi attimi cihaz o anda suya düşürdümü sana girmiş oluyor ama burda %90 yeni cihaz vermeleri lazım şikayet.com falan yaz ama burdaki gibi yazma usluplu yaz sonuçda karşında çocuk veya kücük esnaf yok koca 2 tane şirket var senin o verdiğin para nedirki ama %90 sıfır değiştirirler sen talep et 1 2 3 olmadı tüketici haklarına başvur en önce yapman gereken sabırlı ve azimli olman lazım zaten sabırlı ve güzel konuşursan onlarla onlarda tırsıyor benimde daha önce vatandan telefon aldığımda başıma geldi konuyu açtık benim bu dediklerimi yazdırlar

• Bende Dualshock 3 (Gamepad) siparişi vermiştim.10 gün sonra anca gönderiyorlar.Birde yurtiçi kargoyla gönderiyorlar.Arıyorum şubeyi telefonları açmıyorlar.Şubeyi basıcam birazdan...
  • ürün değişim olacak sıfırı ile zaten DELL o şekilde değiişim onayı aldık bunun belgeleriyle GOLD a yolladık ama Ne hikmettir ürünler sıraya alınıyormuş vay ki halimize 20 gün bekleyeceksek ki beklememm ben bunları dünya aleme rezil ederim kepazelikleri ortada kampanya yapıyor bozuk cihaz gönderiyor elindekileri mi çıkarmaya çalışıyor acaba merak ediyorum derkenn şu an itibariyle GOLD dan telefon geldi ürünüzü çıkartıyoruz bugün sıfıryla dediler. GOLD Facebook ve Twıtter sayfalarındaki çabam sanırım işe yaradı beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.