bugün 4leventteki yeni açılan Gold'a uğradım. genel olarak fena görünmüyor ama asıl paylaşmak istediğim cuma gününe kadar uyguladıkları kampanya.
tüm ürünlerde cumaya kadar, garanti bankası kredi kartlarına %15 indirim ve 15 taksit yapıyorlar.
örnekleyecek olursak bugün oradan 15 taksitle 568 ytl'ye K750i aldım (KVK garantili)
sanırım piyasaya göre uygun bir fiyat.
umarım işinize yarar...
Hocam tam yeri nerde bunun ? bi göz atiyim
4leventten maslağa doğru giderken solda sanayi mahallesi-seyrantepe tabelası var. o tabeladan girip karşıya geçince hemen orada. zaten kocaman bina, tepesinde de devasa tabelası var, kaçırmazsın.
Harbi çok iyi fiyat, hayırlı olsun bu arada. Bunların internet sitesi yokmu, yada Ankarada şubesi, bilgin varmı arkadaşım?
Eyvallaah
Hafta içi bi uğrayıp gö atarım, bi ihtiyacım yok bu aralar ama bişey görünce de dayanamıyorum
Canon EOS 20D D-SLR makina alıcam ama fiyat nasıldır acaba....
quote:
Orjinalden alıntı: sdayangac
4leventten maslağa doğru giderken solda sanayi mahallesi-seyrantepe tabelası var. o tabeladan girip karşıya geçince hemen orada. zaten kocaman bina, tepesinde de devasa tabelası var, kaçırmazsın.
sağolasın
aslında haftasonu için istanbula geldim ve bu sabah kahvaltı yaparken gazetede reklamlarını gördüm.
eve de yakın diye bir bakayım dedim. o yüzden fazla bilgim yok.
ama öğrendiğim kadarıyla en eski bilgisayar mağazalarından biriymiş, hatta ilk taksitli bilgisayar satışını da onlar yapmaya başlamış. ama dediğim gibi fazla ayrıntı bilmiyorum.
şimdi faturadan baktım, adres www. gold. com. tr imiş...
Bi dk ya???
Bu eski PcGOLD mu yoksa ??????
o zaman yanından bile geçmem, çok şerefsiz bi şirketti o eskiden
Blg toplatmıştım yanlış teslimat yaptılar 2 parça halinde, üstüne üstlük OEM'ler benim aldıklarımdan değişik çıktı ve en az 8-9 kere servise taşıdım kasayı
Neyse yine bi göz atarım belki sonuçta alcağım ürün öyle olabilcek bişey değil
quote:
Orjinalden alıntı: sdayangac
sağolasın
aslında haftasonu için istanbula geldim ve bu sabah kahvaltı yaparken gazetede reklamlarını gördüm.
eve de yakın diye bir bakayım dedim. o yüzden fazla bilgim yok.
ama öğrendiğim kadarıyla en eski bilgisayar mağazalarından biriymiş, hatta ilk taksitli bilgisayar satışını da onlar yapmaya başlamış. ama dediğim gibi fazla ayrıntı bilmiyorum.
şimdi faturadan baktım, adres www. gold. com. tr imiş...