Şimdi Ara

gold ticket kullanmadan yüksek lwlı olan warmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aranızda gold ticket kullanmadan ve de item malldan hiç alışveriş etmeden lwl 50 üstü arkadşlar warmı

merak ettim:D

• çok zor be dostum vardır kesin ama mesela 40-45 arasında görev yok bizim ark bile ticket aldı o yüzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dysentery

çok zor be dostum vardır kesin ama mesela 40-45 arasında görev yok bizim ark bile ticket aldı o yüzden

şuan 42 yim tam bir ölüm valla o lwlde sp kasmaya çalışmayın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragon_tr

aranızda gold ticket kullanmadan ve de item malldan hiç alışveriş etmeden lwl 50 üstü arkadşlar warmı

merak ettim:D

WLLAHA BEN HIC TICKET MIKED KLLANMADM 42 LVL ım OASIS de sımdıde tıbetteyım Lv 17 Niq Hergele
  • Bende lvl 50 yim aege ticket kullanmadan kastım şuan yeni serverda lvl 29 kasıyorum ama onda ticket var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabasan07 -- 26 Ağustos 2006; 19:11:59 >
  • lvl 47ye kadar ticketsız kastım şimdi ticket aldım 3 günde 50 oldum birazdan başlıcak o zmnda 51 olurum inş gümbür gümbür geliorm
  • bende eylülde 18 yasıma giricem o zaman kredi kartı alıcam eylül 23 bekle beni :D şimdi babama oyun için 5dolar ne kadar ediyo bilmiyorum :D istesem olum sacmalam der :d eylülden sonra gidip bi hesap acarm 5 usd 7 .5 milyon ediyo sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADASLAR BEN FUL STR COLD BLADE KASIYORUM DÜŞÜNÜN SU AN 41 LW LİM NASI 45 OLCAM
  • 56lv. ' a kadar kendim kastım..maymun alınca artan silklede gold ticket aldım..şu an 61.ci leveldayım...
  • 56lvl ? kaç sene sürdü babeldemisin
    strmisin die sormuom
    ilk charım oyunda 41lvl oldu ticketsiz kasıorm hatasız gibi int spear gidiorus işte

• SIFIR TİCKET 2 ay ara vererek 59 lvl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alone_In_The_Dark

56lvl ? kaç sene sürdü babeldemisin
    strmisin die sormuom
    ilk charım oyunda 41lvl oldu ticketsiz kasıorm hatasız gibi int spear gidiorus işte

Ben Alps Serverindeyim

LVL 51 %82
    Full STR Glavie + Fire + Garmentim
    HİÇ TİCKRET VS ITEM MALL ALMADIM ALMAMDA KISACA OYUNA PARA VERMEDİM VERMEMDE...
    Her Exinde SP Si El Emeği Göz Nuru...

Gidipde Gavurların Tuzana Kapılıp Paranızı Pulunuzu Gereksiz Yere Harcamayın...

• Ben 56lv lim 3 4 gun once ticket aldım bu aldığım 3 üncü paket bu chara full str cold blade gunde zaten ancak 3 saat kasabiliyom bazen o bile olmuyor
  • Ama gerçek şu ki 40 45 lv hatta 50 lv e kadar bence pakete ihtiyaç yok 50 den sonra çok zorlaşıyor %0,01-%0,02 bu şekilde nasıl kascanki ? yada kascan belkide ama joymaxa para kazandırmakta zoruma gitmiyor değil kızmayın ama BOT BOT bulcan kurcan kardeşim hehehe
  • hiç ticket kullanmadan lwl 41 e geldım
    ögrenci milletiyiz kredi karti fln yok parada yok sürünüoz
  • bilet kullanmadan lvl56 str glavie kastım ama canıma taketmişti 56 dan sonra kullanmaya başladım
  • bende 49oldum full int nuker ama oynamıyom 15m oyun parasına satıyom istiyen PM atsın msneden
  • bizim guildde birisi var sevdiğimiz saydıgımız birisi kendisi ticketsiz 60 oldu su anda 66 ya dogru gıdıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 29 Ağustos 2006; 8:49:24 >
  • xian da bizim guildden biri full str glave cold 62 oldu ticketsız 4 ay boyunca günde 5-6 saat veye daha fazla oynayrak. adam bugün isyan etti saatde yüzde 3 kasıyomuş . 1 hafta ya kadr oda ticket alacak
  • Ben 50lvl'e kadar ticket kullanmadım kastım, ama cok zor oluyo.50 den sonrası ticketsiz bence cok zor PC başından kalkmamanız gerekir bu da başınızın agrımasına yol acar benden sölemesi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.