Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snakefatih

arkadaşıma almıştım gayet memnundu fakat bir gün ansızın annesi kulaklığa operasyon yapmış. kulaklığı ikiye ayırmış kırılmış doğal olarak. niye yaptı dedim. bir ara takma şu kulaklığı kulağına zarar verir demişti lafını takmamıştım kırmış dedi. ama çok beğenmişti.

Konforundan memnun muydu hakikaten? Şuan 40dolar amazonda. Gold vardı bende şarjindan memnun kalmadim sattim. Tritton kama alayim dedim sonra baktim bu 40dolar 7.1 var. Ama konfor konusunda ciddi olumsuz yorumlar var ve kafa bandının olduğu yerden kırılıyor denmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    hiç kullanmadım denemedim. arkadaşım çok beğenmişti eksileri artıları nedir bilmiyorum.
  • http://www.n11.com/sony-ps4-wireless-headset-kablosuz-kulaklik-P23267923?OM.zpc=23267923&OM.exVisitorID=3434367&OM.zn=DailyMail_m6&OM.cname=DailyMail_100215&utm_source=email&utm_medium=visilabs&utm_campaign=DailyMail

N11'de nerdeyse amazon fiyatına tr garantili gold headset 299 lira. Şu sıralar zaten herkesin elinde kuponda oluyor. Daha ucuza bile alnır bu kulaklık. Son 2 kulaklık , bakanı çok, elinizi çabuk tutun,haberiniz olsun;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deadangel1344

Dostum bende bu kulakligi alicam silver headset fkt nerden alabilirim turkiyede

bildiğim kadarıyla resmi olarak sony türkiye silver'ı türkiye pazarına daha sokmadı.

internetten bulabilirsiniz sadece.
  • Elimde bir adet satilik 2 ay kullanilmis amazondan alinma gold wireles headset vardir pc ye gectigin icin satiliktir..

• Arkadaşlar önceden olmuyordu.Kulaklıkta ayarlardan, tüm sesler yaptığım zaman arkadaşın sesini alamıyorum chatte.Sohbet sesi yaptığım zaman ancak alabiliyorum.Ama oyun seslerini alamıyorum.Bunun sebebi nedir.Önceden böyle bir sorunum yoktu çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar önceden olmuyordu.Kulaklıkta ayarlardan, tüm sesler yaptığım zaman arkadaşın sesini alamıyorum chatte.Sohbet sesi yaptığım zaman ancak alabiliyorum.Ama oyun seslerini alamıyorum.Bunun sebebi nedir.Önceden böyle bir sorunum yoktu çünkü.

Genel sound kontrolü yerine yanlışlıkla Game/Chat sound kontrolünü oynamış olabilir misiniz kulaklık üzerinde. Çok kısınca oyun ya da chat sesinden biri gidiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Arkadaşlar önceden olmuyordu.Kulaklıkta ayarlardan, tüm sesler yaptığım zaman arkadaşın sesini alamıyorum chatte.Sohbet sesi yaptığım zaman ancak alabiliyorum.Ama oyun seslerini alamıyorum.Bunun sebebi nedir.Önceden böyle bir sorunum yoktu çünkü.

Genel sound kontrolü yerine yanlışlıkla Game/Chat sound kontrolünü oynamış olabilir misiniz kulaklık üzerinde. Çok kısınca oyun ya da chat sesinden biri gidiyor çünkü.

O dediğiniz hangisi oluyor.Kulaklık ve ps4'ten tüm ayarları denedim olmadı bir türlü.
  • quote:

quote:

quote:

O dediğiniz hangisi oluyor.Kulaklık ve ps4'ten tüm ayarları denedim olmadı bir türlü.

Kulaklik üstünde iç tarafta kalan ikili buton. Chat ve oyun sesini dengeliyor. Hangisinin baskın olacağını ayarlamak için var hani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kulaklik üstünde iç tarafta kalan ikili buton. Chat ve oyun sesini dengeliyor. Hangisinin baskın olacağını ayarlamak için var hani

Tamam hocam akşam bakarım.Yardim için teşekkür.

• Turtle beach stealth 500p kullanıyorum. Gerçek bir gamer kulaklık arayanlara tavsiye ederim. Sunduğu özellikler fiyatına oranla gayet iyi düzeyde. Konfora gelince bir süre sonra başınızda bir headset olduğunu unutabilirsiniz. Detaylı teknik özellikler için pm'den yardımcı olurum

• Arkadaşlar Gold Wireless kulaklığımı satıyorum fiyatı 230 tldir. İlgilenenlere duyurulur.
  • N11 299 tl ise çeklerle 230 civarlarına gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Turtle beach stealth 500p kullanıyorum. Gerçek bir gamer kulaklık arayanlara tavsiye ederim. Sunduğu özellikler fiyatına oranla gayet iyi düzeyde. Konfora gelince bir süre sonra başınızda bir headset olduğunu unutabilirsiniz. Detaylı teknik özellikler için pm'den yardımcı olurum

arkadaş haklı, 400p kullaniyorum bende çok memnunum. ayrıca tasarım olarakta gold'dan daha iyi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty -- 23 Şubat 2015; 22:37:47 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvlt42 -- 26 Şubat 2015; 11:19:18 >
  • Silver gibi kalitesiz bir ürün yerine Asus Cerberus alın önerim bu yönde.

http://www.sanalmarketim.com/asus-cerberus-mikrofonlu-gaming-kulaklik/p_53179/
  • Playstation alındıktan sonra amazondan alınmıştır.Playstationı 2 ay kullandım sattım o ara kulaklık elime ulaştı zaten bu yüzden çok çok az kullanabildim 1-2 hafta desem yeridir, sıfırdan farksızdır.havalı poşetleri naylonları belgeleri hatta kargo kutusu dahil, eksiksiz tertemiz sorunsuz bir üründür.Alana hayırlı olsun şimdiden.

fiyat : 215 tl

http://forum.donanimhaber.com/m_103113456/tm.htm
  • Merhaba arkadaşlar goldun fiyatı şuan 90$. Önceki sayfalarda kargo ücretini iptal ettirenler olmuş. Chat'te şansımı denedim ama olumsuz. Kargo ücreti eklenince de fiyatın espirisi kalmıyor. Var mı bu konuda yardımcı olabilecek? :)
  • cakabo1905 kullanıcısına yanıt
    Bi kac defa farkli temsilcilere baglanin, aralarindan yardimci olan cikiyor illaki.

• what_tha kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam türkiyeyi duyunca sorry deyip geçiyorlar :) Fiyatı da artmış zaten. n11 de çek falan denk gelirse oradan alırım artık. Takibe devam
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.